AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Madrid Picket 28 Strobe

Zobrazit katalog
Madrid Picket 28 Strobe
Longboard délka 72.4cm, šířka 20.9cm, vzdálenost koleček 38.1cm, klasické streetové trucky Invader, kola 59mm s tvrdostí 78A
Kód:  SPTkn0349 Prod. číslo:  0814131023872

Madrid Picket 28 Strobe

Nová řada Crusiserů, které jsou vhodné do města i na výlety má nový tvar, pro rok 2017 je širší, takže si na něm pohodlně zajezdí jak začátečník, tak i zkušený jezdec. Díky kicktail patce pro vás nebude žádný obrubník nebo kanál překážkou. Je vhodný pro některé triky, nebo jen k užívání si pohodlné jízdy. Stylový potisk v novém designu vám bude jistě každý závidět. Kvalitní deska z javoru je vyrobena ze šesti vrstev, a je tak velice odolná i při hrubějším zacházení.

Klíčové vlastnosti

  • Zcela nový dámský design
  • Prvky pro zvýšení stability při jízdě
  • Kvalitní kolečka s jedinečnými ložisky 
  • Vhodné pro začátečníky i pokročilé
  • Pohodlné ovládání

Užijte si skvělý požitek z jízdy

Deska je osazena kolečky Madrid Smoothride 59 mm s tvrdostí 78A, ložisky Precision Steel Bearings a je olepena stylovým gripem s výřezem. Pořádná konkáva zaručuje krásný požitek z jízdy a umožňuje pohodlné ovládání. Rozvor koleček zajišťují prvotřídní trucky Invaders, které zprostředkují nejen výbornou stabilitu, ale i komfortní a rychlou změnu směru jízdy.

Přichází zcela nová řada pro tento rok

Skateboardy jsou ikonické pro ulice už od 40. let, kdy byly v USA vynalezeny. Od té doby se po celém světě prohání malí i velcí na deskách s kolečky, lišící se zpracováním, materiálem i využitím. Tento skateboard mezi nimi ovšem bude vynikat. Nejen svým designem, ale i celkovým výjimečným zpracováním. Tak na nic nečekejte a vrhněte se do ulic na tomto jedinečném dopravním prostředku.

Parametry a specifikace

Určení
Skate Hotovo!
Typ boardu
Longboard Hotovo!

Kolečka a ložiska

Určení
Skate Hotovo!

Typ

Typ boardu
Longboard Hotovo!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Madrid Picket 28 Strobe
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací