Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Dvouletá záruka pro firmy AD homeoffice

MIO SLICE šedý - krátký pásek

Zobrazit katalog
MIO SLICE šedý - krátký pásek
Fitness náramek OLED displej, optický monitor srdečního tepu, 3D akcelerometr, Bluetooth 4.0, ANT+, výdrž až 5 dnů, voděodolnost do 30m (3ATM), pro obvod zápěstí 139.7-171.5mm
Kód:  EAMI010v64 Prod. číslo:  MI-60P-STO-SMA Stránky výrobce
MIO SLICE šedý - krátký pásek Prodej skončil

MIO SLICE šedý - krátký pásek


Monitoring aktivity a spánku

Analyzujte průběh svých fyzických aktivit s elegantním fitness náramkem od společnosti Mio. Náramek slouží pro monitoring celodenních aktivit pomocí tepové frekvence. Pro lepší přehled jej lze propojit s mobilním zařízením, ve kterém můžete sledovat vaše denní statistiky. Náramek vydrží až 5 dní na jedno nabití, přičemž dobití trvá cca 1,5 hodiny.


Klíčové vlastnosti

  • Kompaktní rozměry a voděodolné provedení
  • Celodenní monitor aktivity a spánku
  • Velmi přesné měření srdečního tepu
  • Revoluční systém personalizovaného hodnocení aktivity PAI (Personal Activity Intelligence) podle tepové frekvence
  • Algoritmus výpočtu PAI založen na dlouhodobém výzkumu životního stylu (HUNT, 25 let, 45 000 respondentů, Norsko)
  • Přehledný a čitelný OLED displej
  • Spolupráce s mobilní aplikací Mio PAI
  • Vnitřní paměť na 7 dní záznamů o aktivitě
  • Výdrž v provozu 4 až 5 dní 
  • Notifikace příchozích hovorů a SMS
  • Bezdrátová komunikace přes Bluetooth 4.0 a ANT+
  • Krátký pásek pro obvod zápěstí 139,7 až 171,5 mm

Jak funguje měření?

Mio Slice vám poskytne základní přehled o aktuálním srdečním tepu, délce spánku, spálených kaloriích či dosažené vzdálenosti a počtu kroků. Náramek zaznamenává srdeční tep ve čtyřech různých časových intervalech podle toho, jakou aktivitu právě vykonáváte. Tuto aktivitu sám rozpozná, není tudíž zapotřebí nic ručně aktivovat.


PAI – revoluce v měření osobní aktivity

Mio SLICE ale není jen další fintess tracker, který slepě počítá kroky bez ohledu na intenzitu pohybu, fyzickou zátěž a hlavně rozdílné osobní parametry uživatelů. Místo toho po celý den pečlivě sleduje vaši tepovou frekvenci a s ohledem na pohlaví, věk, výšku a váhu zhodnotí denní aktivitu formou tzv. skóre PAI (Personal Activity Intelligence). 


Ve formě až do pozdního věku

Chcete-li si zachovat kondici až do vysokého věku, doporučují lékaři udržovat tento "index" alespoň na úrovni 100 bodů za posledních 7 dní. Tato základní cílová hodnota je sice pro každého uživatele stejná, ale její výpočet je zcela unikátní pro každého. Pro vaše zdraví totiž není důležité, kolik kroků ujdete nebo jestli preferujete jógu před činkami. Důležité je, kolik srdce do toho dáte!  


Algoritmus založený na seriózní vědecké práci

Systém hodnocení osobní aktivity PAI využívá výsledky shromážděné výzkumem HUNT, který prováděla Lékařská fakulta Norské univerzity vědy a technologie. Tento historicky ojedinělý výzkum detailně sledoval 45 000 osob po více než 25 let z hlediska fyzické aktivity a dalších faktorů s příznivým vlivem na zdraví a dlouhověkost. A právě neuvěřitelné množství shromážděných dat dokázala společnost Mio přetvořit v algoritmus pro výpočet PAI.



Pro kvalitnější spánek

Stejně jako ostatní aktivity i spánek dokáže náramek sám detekovat, a to i jeho jednotlivé fáze. Po probuzení si pak můžete jednotlivé fáze prohlédnout v aplikaci PAI 2. Tento přehled vám pomůže lépe porozumět spánkovému cyklu a může vám pomoci k optimalizaci spánkových návyků.


Elegantní a funkční design

Náramek Mio SLICE díky svému decentnímu vzhledu na sebe zbytečně neupozorňuje a nepřekáží při běžných činnostech. Zařízení se ovládá pomocí jediného tlačítka, kterým aktivujete přehledný OLED displej a posléze listujete jednotlivými funkcemi. Displej můžete také aktivovat pouhým pootočením zápěstí směrem k sobě.


Mobilní aplikace Mio PAI 2

Mobilní aplikace Mio PAI 2 zajistí plnou funkčnost a nastavení zařízení. Data se průběžně synchronizují a aplikace vytváří přehledy o celodenní aktivitě, spánku, cvičení a PAI skóre. Kvůli bezpečnosti je možné připojit konkrétní náramek Mio SLICE pouze k jedinému telefonu. Vzájemná komunikace mezi zařízeními probíhá bezdrátově přes rozhraní Bluetooth 4.0.

Parametry a specifikace

Sportovní aktivity
Běh, Cyklistika, Fitness, Plavání Hotovo!
Barva pouzdra
Černá Hotovo!
Hmotnost
29 g Hotovo!
Bezdrátové technologie
Bluetooth Hotovo!
Funkce měření sportu
Krokoměr, Tepová frekvence, Výpočet kalorií Hotovo!

Provedení a odolnost

Barva pouzdra
Černá Hotovo!
Hmotnost
29 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrátové technologie
Bluetooth Hotovo!

Funkce

Sportovní aktivity
Běh, Cyklistika, Fitness, Plavání Hotovo!
Funkce měření sportu
Krokoměr, Tepová frekvence, Výpočet kalorií Hotovo!
Měření tepu hrudním pásem
Ne Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

dobrý den chci se zeptat jestli náramek bude fungovat na telefón samsung galaxy j3 2016 .... s aplikacimio pai 2,0 ??? dakujem za odpoved

Diskuze a poradna k MIO SLICE šedý - krátký pásek
Příslušenství pro MIO SLICE šedý - krátký pásek Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO SLICE sivý - krátky remienok. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO SLICE Grau- kurzer Riemen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO SLICE Grau- kurzer Riemen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO Slice Pulzusmérő rövid pánttal - szürke.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací