LEGO v APP pro AP+

Misfit Phase Navy Gray

Zobrazit katalog
Misfit Phase Navy Gray
Chytré hodinky - unisex, krokoměr, výpočet kalorií, připojení pomocí Bluetooth, vibrace, kompatibilní s Android a iOS
Kód:  DDV2002acb Stránky výrobce
Misfit Phase Navy Gray Prodej skončil

Misfit Phase Navy Gray

Misfit Phase jsou hybridní hodinky, které svým vzhledem připomínají klasické analogové. Ovšem nenechte se zmást prvním dojmem, ač Misfit Phase vypadají zcela obyčejně, tak v sobě kombinují funkce jak klasických, tak i chytrých hodinek jako jsou např. krokoměr, měření vzdálenosti, kalorií či notifikace. Další výhodou je vodotěsnost 5 ATM a neskutečná výdrž baterie až 6 měsíců. Kromě toho své budoucí majitele osloví nádherným designem – pouzdrem z nerezové oceli potažené hliníkovou vrstvou a koženým řemínkem, díky čemuž budou vhodným doplňkem jak ve volném čase, tak i na obchodním jednání.

Klíčové vlastnosti

  • Výdrž baterie až 6 měsíců
  • Chytré funkce a notifikace
  • Možnost dálkového ovládání mobilního telefonu
  • Kompatibilní s iOS a Android
  • Vyměnitelné řemínky
  • Vibrační alarm

Praktické funkce

Misfit Phase, kromě analogového zobrazení času, disponují mnoha chytrými funkcemi – krokoměr, měření vzdálenosti, monitor délky a kvality spánku. Budete tak mít dokonalý přehled o svých denních aktivitách. Naměřené hodnoty lze bezdrátově synchronizovat s vaším mobilním telefonem, potažmo mobilní aplikací Misfit, kde si můžete jednotlivé naměřené údaje podrobně prohlédnout a zanalyzovat. Samozřejmostí je také vibrační alarm. 

Tyto chytré hodinky přenáší všechna důležitá upozornění ze smartphonu přímo na vaše zápěstí. Vibracemi vás upozorní na příchozí hovory, SMS, e-maily či oznámení aplikací. Na ciferníku, na šesté hodině se nachází barevný indikátor, jejž si můžete libovolně přizpůsobit – jednotlivé barvy lze přiřadit k určitým událostem (např. modrá – SMS, červená – příchozí hovor atd.).

Ovládejte svůj telefon

Hodinky jsou vybaveny "Smart" tlačítkem, tedy jakýmsi dálkovým ovladačem, pomocí kterého lze snadno ovládat mobilní telefon a jeho aplikace. Toto tlačítko vám umožní na dálku ovládat fotoaparát, hudební přehrávač či spustit vyhledávání mobilního telefonu, pokud jej nemůžete nalézt. Komunikace mezi hodinkami a telefonem probíhá prostřednictvím Bluetooth 4.0. Kompatibilita je zajištěna s přístroji se systémy Android a iOS.

Dlouhá výdrž baterie

Vyměnitelná baterie CR2430 slibuje výdrž až 6 měsíců – hodinky nemusíte po tuto dobu dobíjet jako ostatní chytré hodinky. Misfit Phase sami aktualizují čas dle časového pásma, kde se nacházíte. Poradí si také s letním a zimním časem. 

Pokud by vám dodávaný řemínek nevyhovoval, lze jej snadno vyměnit za jiný, který je nutné zakoupit samostatně. Šířka řemínku je 20 mm.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, jak velký je průměr ciferníku? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, nějaké přesnější informace o termínu?

Diskuze a poradna k Misfit Phase Navy Gray
Příslušenství pro Misfit Phase Navy Gray
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Misfit Phase Navy Gray. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Misfit Phase Navy Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Misfit Phase Navy Grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Misfit Phase kékeszszürke.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací