Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Ortézy na koleno – cenové bomby, akce

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Značka
Take it shop
(1)
Velikost
L
(1)
M
(1)
XL
(1)
Filtrovat
V této kategorii najdete výhodné ortézy na koleno. Cenových hitů v kategorii ortézy na koleno máme v současné době 1. Hledáte nejlevnější ortézy na koleno? Pak se podívejte do kategorie levné ortézy na koleno.
1 položka
Kolenní návlek s magnety - Bandáž
L M XL
Varianty
4,0
Kolenní návlek s magnety
Bandáž na koleno
Cenová bomba
249,- Ušetříte 124,-
Skladem dle varianty
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: TIS2211PS19nad
sportTenisový loket: příčiny a léčba Když loket přetěžujete, může onemocnět. Takový problém se ohlásí otokem, bolestí a vysokou citlivostí. S vysokou pravděpodobností se jedná o tzv. tenisový loket, který však nepostihuje pouze tenisty, ale můžeme se s ním setkat v celé řadě případů. Jaká je léčba? Dá se...
​​​​TRX cviky zlepšují kondici, zpevní střed těla, posilují svaly a spalují tuky. Ještě jste TRX trénink nevyzkoušeli? Rozhodně byste měli! Vysvětlíme vám, proč je TRX cvičení tak oblíbené mezi vrcholovými sportovci, sportovními nadšenci i začátečníky.
Jak začít cvičit doma? Jde to levně, účinně a bez nutnosti opustit svůj pokoj. V článku vám poradíme, který typ cvičení pro vás bude vhodný a jak cvičit, abyste dosáhli požadovaných výsledků.
sponzorovaný článekMasážní pistole Trigger Point Impact zlepší vaše fyzické výkony Potřebujete pomoci svým svalům v regeneraci po náročné sportovní aktivitě? Vyzkoušejte masážní pistoli Trigger Point Impact Percussion Massage Gun, která vám zcela nahradí drahé masáže.
Potřebujete pomoci svým svalům v regeneraci po náročné sportovní aktivitě? Vyzkoušejte masážní pomůcky od značky TriggerPoint, která se právě na tento typ příslušenství specializuje.
Jaký sport vybrat pro cvičení doma? Jde to levně, účinně a bez nutnosti opustit pokoj. V našem článku zjistíte, jaké jsou hlavní výhody a nevýhody domácí posilovny. A hlavně si představíme sporty vhodné ke cvičení z pohodlí vašeho domova.
Více článků Všechny články
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací