Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rip Curl Solstice Dress Popstar velikost M

Zobrazit katalog
Rip Curl Solstice Dress Popstar velikost M
Šaty dámské
Kód:  SPT114183 Prod. číslo:  9346799045107 Stránky výrobce
Rip Curl Solstice Dress Popstar velikost M Prodej skončil

Rip Curl Solstice Dress Popstar velikost M

Dámské šaty Rip Curl Solstice Dress Popstar o velikosti M si oblíbíte pro jejich pohodlný regular fit střih, který na těle perfektně sedí. Krátké letní mini šaty růžové barvy s jemným geometrickým vzorem a krátkými nařasenými rukávy jsou vhodné pro jakoukoliv příležitost, ideální jsou zejména pro trávení volného času za krásného letního dne. Díky vzdušnému strečovému materiálu se vám budou pohodlně nosit a budete se v nich cítit skvěle. Zajímavě je řešený otevřený střih na zádech, který rafinovaně odkrývá hebkou pokožku vašich zad. 

Hlavní přednosti

  • krátké letní mini šaty růžové barvy
  • pohodlný regular fit střih
  • lehký a příjemný strečový materiál
  • otevřený střih na zádech
  • elastická stahovací gumička v pase
  • kulatý výstřih 
  • skvěle propracované detaily

Krásné letní šaty pro každý den

V pase jsou šaty staženy elastickou gumičkou, díky které vynikne váš pas a skryjí se případné nedostatky postavy. Výstřih šatů je kulatý, ozdobený lemováním. Letní šaty vynikají svým výborným střihem, skvěle propracovanými detaily a nádhernou svěží barvou. Dokonale podtrhnou vaši ženskost a dodají vám mladistvý vzhled. Pořiďte si pro nadcházející letní sezónu tyto krásné šaty, ve kterých se za vámi každý otočí.

Doplňující informace:

Velikost:
M

Materiál:

  • 85% polyamid
  • 15% elastan

Velikostní tabulky pro sortiment značky Rip Curl naleznete zde.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Rip Curl Solstice Dress Popstar velikost M Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rip Curl Solstice Dress Popstar veľkosť M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rip Curl Solstice Popstar Kleid Größe M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rip Curl Solstice Popstar Kleid Größe M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rip Curl Solstice - Popstar - méret: M.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací