Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Salomon SPEEDCROSS 4 W BLACK/BLACK/BLACK META UK 5

Zobrazit katalog
Salomon SPEEDCROSS 4 W BLACK/BLACK/BLACK META UK 5
Obuv trail runningová dámská s agresivním vzorem podešve, určená na technické tratě s měkkým povrchem. Vel. UK 5
Kód:  SPT18901 Prod. číslo:  889645080543 Stránky výrobce
Salomon SPEEDCROSS 4 W BLACK/BLACK/BLACK META UK 5 Prodej skončil

Salomon SPEEDCROSS 4 W BLACK/BLACK/BLACK META UK 5

Pro všechny běžecké nadšenkyně je tu už počtvrté a znovu dokonalejší. Ano, řeč je o dámské běžecké botě Speedcross 4 od renomované značky Salomon. Už na první pohled je jasné, že se už svým neotřelým designem černé barvy s propracovanými detaily hodí k silným ženským osobnostem, pro které žádná překážka není dost velká. Běhejte s lehkostí i velmi náročným prostředím, boty si snadno poradí nejen v bahnitém terénu, ale i ve sněhu díky speciální úpravě podrážky. Podrážka si i v těchto podmínkách zachovává skvělou přilnavost. Vyzkoušejte na vlastní kůži, jaké je to běhat zcela bez omezení. 

Klíčové vlastnosti

  • Voděodolný textilní svršek odolávající i nečistotám technologií Mud Guard
  • Extrémní přilnavost i v měkkém trailu
  • Skvělé běžecké boty do sněhu 
  • Odlehčená bota
  • Do detailnu zpracovaný černý design

Padne jako ulitá 

Co jiného od běžecké boty čekat, než že se stane vaším dokonalým parťákem do nepohody? Přesně to vám nové Speedcross přináší díky kombinaci technologií SensiFitTM a QuicklaceTM. Spolu s inovativním tvarem zajišťují opravdu pevné a přitom pohodlné držení nohy. Můžete se vydat i do nejnáročnějších terénů a přitom si být jista, že se na boty můžete stoprocentně spolehnout. K tomu vás potěší svou velmi nízkou váhou a příjemným polstrováním.  

Neskutečná přilnavost

Správná běžecká bota určená do měkkého trailu umí číst terén a tou Speedcross 4 nepochybně je. Při zdolávání promoklé lesní cesty, prodírání se udusaným sněhem i vybíhání čerstvě zoraného pole oceníte její precizní přilnavost. Drážky speciálně upraveného vzorku podrážky jsou na tyto situace přesně připraveny a nenechají se zaskočit. Snadné rychloutahování tkaniček vám vyběhnutí ještě zjednoduší, takže neváhejte.  

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salomon SPEEDCROSS 4 W BLACK/BLACK/BLACK META UK 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon SPEEDCROSS 4 W BLACK/BLACK/BLACK META UK 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon SPEEDCROSS 4 W BLACK/BLACK/BLACK META UK 5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Speedcross 4 BLACK W / BLACK / BLACK META UK 5.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací