AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

TechniSat TechniCrypt

Zobrazit katalog
TechniSat TechniCrypt
4,7 183 hodnocení
Čtečka CA-Modul Irdeto ( Skylink certifikace ), do CI-slotu
846,-
Nakupujte jedním klikem bez nutnosti opakovaně vybírat dopravu a platbu Hlídat dostupnost
Přidat do seznamu
Záruka 24 měsíců Kód:  JT842g2 Prod. číslo:  g002b Stránky výrobce
TechniSat TechniCrypt 846,- Rozbaleno

TechniSat TechniCrypt

TechniSat TechniCrypt je téměř nové zboží, v perfektním stavu a s plnou zárukou. Původní balení ale už někdo otevřel před vámi. Proč? Mohlo jít o nevhodný dárek. Detailní informace zde.
Dekódovací modul pro karty IRDETO (ICE) určený pro libovolné přijímače s CI/CI+ sloty. Dekóduje Skylink, CS Link a freeSAT by UPC Direct programy v novém kódovacím systému IRDETO PI-sys. Nemusíte tak kupovat nový přístroj a jen doplníte stávající. Odladěný software modulu spolupracuje s většinou přijímačů. Certifikát SKYLINK READY zaručuje bezproblémový provoz s ICE/Irdeto kartami Skylink a CS Link. Pro snadné ovládání modulu má CZ menu a funkci vypnutí systémových nebo chybových hlášení modulu při současném osazení dvou modulů v jednom přijímači. Nechybí rodičovský zámek a komfortní aktualizace softwaru přes družici funkcí OTA. Nahrávka pořízená dekódovacím modulem není šifrovaná a lze ji dále zpracovávat v PC.

Parametry a specifikace:

Určeno pro:
CI/CI+ slot

Kódovací systém:
IRDETO PI-sys

Vlastnosti:
CZ menu
Rodičovský zámek
Aktualizace před družici (OTA)
Vypnutí systémových a chybových hlášení
Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den na tv samsung UE43KU6072UXXH s kartou skylink funguje naprosto bez problémů stací zasunout kartu a naladit programy skylink to je vše :)

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li tato čtečka bezchybně pracuje s televizorem Philips 55PUS7181? Děkuji za odpověď.

Dobry den, koupil jsem televizi Sony Bravia KD-49X8309C, mam freesat, poprosim o informaci jestli tenhle modul bude ok., nebo poprosim o radu ktery zakoupit?

Dobrý deň, táto čítačka nefunguje s mojím televízorom. Už mám inú. Môžem ju vrátiť do alzy, aj keď bola kupovaná 12.9. 2017 ? Ďakujem.

Dobrý den, bude mi čtečka CA-Modul Irdeto fungovat v televizi 55" Samsung QE55Q7F ? Televize je koupená a používaná ve Švýcarsku. V CA modulu bude karta od Skylinku. Děkuji moc za odpověď.

Dobrý den. Funguje tato čtečka pro UPC direct? V hodnocení zákazník píše, že ne. Vy tam máte napsáno, že ano. Kde je pravda? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, po kúpe satelitného prijímača TechniSat TechniStar S2 + CI modul TechniCrypt, mi po vložení modulu do prijímača aj s Skylink kartou, prijímač hlási nekompatibilitu. Modul je funkčný na druhom satelitnom prijímači. Kde je chyba?

Bohužel s TV Samsung UE43M5572 hlásil modul "chyba 17", vyměněno za modul Smit a ten je bez problémů.

Dobry den chtel bych se zepzat mam sony bravia KDL - 49WD755 staci mit k tomu sen tu kartu kterou strcim do televize nebo k tomu potrebuji jeste neco diky za odpoved

Dobrý den, umí tento modul FastScan, je kompatibilní s LG, případně který pracuje nejrychleji (přepínání kanálů) s LG

123...
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací