Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

Dvouletá záruka pro firmy Dvouletá záruka pro firmy

SOS tlačítka

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Vyberte si značku/model hodinek
Určení
Unisex
(9)
Seniorské
(11)
Kompatibilní OS
Android
(8)
IOS
(8)
Velikost pouzdra
37 mm
42,8 mm
-
Barva pouzdra
Černá
(8)
Červená
(4)
Bezdrátové technologie
LTE
(2)
GPS
(8)
Funkce měření sportu
Krokoměr
(6)
Tepová frekvence
(6)
Výpočet kalorií
(6)
Barva řemínku
Černá
(5)
Hnědá
(3)
Červená
(2)
Více barev
(2)
Materiál řemínku
Kůže
(3)
Silikon
(7)
Textil
(1)
Nejnovější objednávky

SOS tlačítka jsou speciální tlačítka na rychlé přivolání pomoci. Využít je mohou především senioři a lidé s handicapem, užitečné ale mohou být v určitých situacích i dětem a dospělým. Ochránit mohou nejen vaše blízké, ale i majetek. Poradíme vám, v jaké podobě se s SOS tlačítky můžete setkat, jak takové tlačítka fungují a podle čeho zvolit to správné pro vás nebo vaše nejbližší. Chcete vědět víc? Čtěte dále.

Pokračovat

SOS tlačítko pro seniory může zachránit život

Pokud je zmáčknuto SOS tlačítko, zařízení vyšle signál a začne volat nebo posílat SMS zprávy na předem nastavené kontakty. Tlačítko je ovládáno jediným stisknutím, lze ho tedy využít jednoduše i v nouzi, kdy váš blízký není schopný použít mobilní telefon. Je to také řešení pro seniory, kteří použití mobilních telefonů odmítají. Díky tlačítku může přijet rychlá pomoc, která dokáže skutečně zachránit život, zvláště když jde o minuty.

i

SOS tlačítko pro seniory by měli mít vaši blízcí neustále u sebe

SOS tlačítko pro seniory na krk, SOS hodinky pro seniory, nebo přívěšek na klíče – to jsou nejčastější podoby pro nouzové tlačítko, které zaručují jednoduchý způsob, jak vaši nejbližší mohou mít tlačítko stále u sebe.

SOS tlačítko může ochránit i váš domov

SOS tlačítko se také může stát součástí vaší chytré domácnosti. Využít jej mohou nejen senioři, ale i děti a dospělí. V nabídce naleznete SOS tlačítka, která se zapojí do již stávajících bezpečnostních systémů a nastavují se v aplikaci dle výrobce. Po zmáčknutí spustí alarm a začnou vytáčet nastavená telefonní čísla a rozesílat SMS zprávy. Použití je vhodné nejen v domácích, ale také v komerčních prostorech.

SOS hodinky pro seniory
SOS hodinky pro seniory

SOS tlačítko pro seniory
SOS tlačítko pro seniory

SOS tlačítko pro chytrou domácnost
SOS tlačítko pro chytrou domácnost

SOS tlačítko může ve vaší chytré domácnosti sloužit i k ovládání například rolet, nebo světel. Stačí jej správně nastavit pomocí vašeho telefonu a zvolit si funkci, jakou bude plnit. SOS tlačítko nemusíte mít pouze jedno, každý v domácnosti může mít to svoje.

Jak vybrat SOS tlačítko?

SOS tlačítko vybírejte především podle toho, pro koho je určeno. Některá nouzová tlačítka ochrání vaši domácnost, jiné zase vaše blízké. Nouzové tlačítko pro seniory a osoby s handicapem by mělo být především jednoduché na ovládání a být schopné přivolat rychle pomoc. Výjimku tvoří chytré hodinky pro seniory, kde je SOS tlačítko pouze jako jedna z funkcí, kterou mohou senioři využívat v případě nouze.

  • Tlačítko vybírejte podle kapacity baterie. SOS hodinky pro seniory je třeba pravidelně nabíjet, mají však řadu dalších užitečných funkcí. Některá tlačítka mají výdrž baterie i rok, obvykle jsou to ty, které slouží pouze pro přivolání rychlé pomoci.
  • Při výběru se zaměřte, jestli bude SOS tlačítko pouze v domácím prostředí nebo jej bude daná osoba nosit neustále s sebou. Na základě toho se zaměřte na způsob, jakým může být tlačítko nošeno. Oblíbená je varianta na krk, nebo na zápěstí.
  • Vybírejte také podle způsobu připojení. Pokud potřebuje SOS tlačítko WiFi, je spíše pro domácí použití. Některá tlačítka využívají datové přenosy, nebo hledání lokace podle GPS signálu. Chytré hodinky pro důchodce mohou obsahovat i SIM kartu pro volání.

Chcete vědět více o tlačítkách SOS pro seniory? Podívejte se, jak SOS tlačítka a GPS fungují. Dozvíte se mnoho zajímavých informací, které vám mohou pomoci SOS náramek pro seniory vybrat. Vy se tak nebudete muset strachovat o jejich bezpečí.

V jaké podobě může být SOS tlačítko?

V nabídce naleznete mnoho podob bezpečnostního tlačítka, ze kterých můžete vybírat. Mezi nejčastější formy tohoto užitečného pomocníka patří SOS náramek pro seniory, který lze nosit pohodlně na zápěstí, nebo SOS tlačítko na krk, na klíče nebo jej senior může mít umístěné například u postele. Pokud hledáte více univerzální řešení, zkuste chytré hodinky pro důchodce. Ty kromě SOS tlačítka obsahují řadu užitečných funkcí.

SOS náramek pro seniory

SOS náramek pro seniory slouží pouze na přivolání pomoci. Obsahuje jediné tlačítko, které po stisknutí zavolá rychlou pomoc tím, že vytočí předem nastavená čísla, pošle SMS či emailové zprávy. Nemusí se dobíjet a nepotřebuje připojení k WiFi. SOS tlačítko pro seniory bývá často i voděodolné, lze s ním provádět i základní hygienu. Je vyrobeno z kvalitních materiálů, aby se nerozbilo při pádu, je odolné proti prachu a poškrábání.

i

SOS náramek pro seniory vs. zdravotní náramek pro seniory

SOS náramek pro seniory má primárně za úkol přivolat rychlou pomoc. Zdravotní náramek pro seniory může obsahovat i nouzové tlačítko, mezi jeho hlavní funkce však patří spíše měření tepu či kvality spánku.

SOS tlačítko na krk i na klíče

SOS tlačítko na domácí použití může být i v podobě přívěšku na krk nebo klíče. V případě, že máte tlačítko napojeno na chytrou domácnost, může mít každý člen domácnosti u sebe své vlastní tlačítko, nebo tlačítko můžete umístit v domácnosti na jedno místo, čímž zamezíte jeho hledání. Stejně jako SOS náramek pro seniory se po zmáčknutí začnou posílat SMS na předem zvolená telefonní čísla, případně také emailové zprávy.

Nemůžete se rozhodnout? Podívejte se, co říkají na SOS tlačítko pro seniory recenze. Názory ostatních vám mohou pomoci vybrat to správné tlačítko pro vaše blízké a vaše ujištění, že s SOS tlačítkem jsou v bezpečí.

Chytré hodinky pro seniory

Chytré hodinky pro seniory nabízejí tísňové tlačítko pro seniory v podobě elegantních hodinek s množstvím dalších funkcí. Mějte své blízké pod dohledem propojením hodinek s GPS s vaším mobilem, kdy vás aplikace jednoduše upozorní, pokud je zmáčknuto tlačítko sos. Pro seniory pak hodinky mimo pocitu bezpečí nabízí i volání, krokoměr, zjišťování tepové frekvence nebo výpočet kalorií.

  • SOS hodinky pro seniory obsahují bezpečnostní funkce jako GPS lokátor, detekce sundání z ruky nebo nastavení bezpečných zón.
  • Chytré hodinky pro důchodce lze využít i k volání po vložení SIM karty.
  • Chytré hodinky pro seniory mají jednoduché a intuitivní ovládání s velkými tlačítky.
  • Hodinky mají velkou výdrž baterie, někdy až 6 dní, a upozorní vás, pokud mají nízkou úroveň nabití.
  • Chytré hodinky pro seniory jsou v češtině, některé modely lze nastavit i do jiných jazyků.

Chytré hodinky pro seniory – hnědé
Chytré hodinky pro seniory – hnědé

Chytré hodinky pro seniory – černé
Chytré hodinky pro seniory – černé

SOS náramek pro seniory
SOS náramek pro seniory

Jaké funkce nabízí nejlepší chytré hodinky pro seniory?

Nejlepší chytré hodinky pro seniory obsahují mnoho funkcí, které využijí především aktivní senioři. Funkce těchto hodinek jsou přizpůsobeny k používání seniory, je tedy kladen důraz na srozumitelnost a velké, dobře viditelné číslice. Chytré hodinky pro důchodce jsou často voděodolné, označení IP67 značí odolnost proti vodě při dešti a umývání rukou, IPX7 je pak ochrana před dočasným ponořením do vody.

  • Chytré hodinky pro seniory obsahují sportovní funkce, jako je krokoměr, měření tepové frekvence, výpočet kalorií nebo měření překonané vzdálenosti. Tyto hodinky jsou tedy šikovným pomocníkem na zdravotní procházky.
  • Zdravotní funkce mají za úkol monitorovat váš aktuální zdravotní stav pomocí měření tlaku, monitoringu spánku, měřením tělesné teploty nebo saturace kyslíku v krvi. Chytré hodinky pro důchodce mají často také funkci připomenutí pohybu.
  • Chytré funkce, kterými tyto hodinky disponují, jsou režim nerušit, detekce pádu a samozřejmě SOS tlačítko. Zatímco funkce detekce pádu vám dá automaticky vědět, pokud někdo z vašich blízkých utrpěl těžký pád, u SOS tlačítka zůstává potřeba jej zmáčknout, pokud senior sám usoudí, že je v nouzi a potřebuje rychlou pomoc. Navíc vám i chytré hodinky pro seniory ukáží aktuální čas a datum.

i

Chytré hodinky pro seniory obsahují kompatibilní OS

Chytré hodinky pro seniory mají obvykle operační systém (OS) kompatibilní s androidem, nebo iOS. Samotné hodinky, nebo SOS náramek pro seniory obsahují vlastní OS od výrobce, případně Wear OS.

Chytré hodinky mají také základní hardwarové funkce

Chytré hodinky mají i hardwarové funkce, které bez kterých by nemohly tak skvěle fungovat. Reproduktor, vibrace a mikrofon vám umožní telefonovat a upozorní vás na příchozí hovor nebo třeba i na to, že máte málo pohybové aktivity. Pro bezpečnostní funkce je pak nezbytný akcelometr a systém Glonnas nebo Galileo, které pomáhají s určováním polohy. Některé hodinky také umožňují datový přenos LTE.

Hledáte nejlepší chytré hodinky pro seniory? Podívejte se, jaké zboží si zakoupili jiní zákazníci.

Dáte především na estetický dojem? I chytré hodinky pro důchodce mohou skvěle vypadat

I chytré hodinky pro důchodce mohou být velmi estetickým doplňkem zápěstí. Zvolte si vzhled ciferníku a řemínku podle svého vkusu. Barva pouzdra samotných hodinek může být červená, či černá. Velikost pouzdra může být až 65 mm, jeho váha se pak pohybuje maximálně okolo 72 g.

  • Obvyklá barva řemínku je černá, červená, nebo hnědá, může mít však více barev. Chytré hodinky pro seniory ozdobí jakýkoli řemínek, stačí si jen vybrat barvu, která se vám nejvíce zamlouvá. Můžete buď sladit řemínek s barvou pouzdra, nebo vytvořit zajímavé barevné kombinace.
  • Chytré hodinky pro důchodce budou vypadat elegantně se silikonovým, textilním, nebo koženým řemínkem. Je jen na vás, který materiál preferujete. U některých hodinek lze řemínky dokonce měnit, vašemu zápěstí tak bude tento doplněk jistě velmi slušet.
  • Minimální délka řemínku, která jde u hodinek nastavit je 15,5 cm, maximální délka je pak 24 cm. Chytré hodinky pro seniory by neměli na zápěstí škrtit, ale nesmí být ani natolik volné, aby z ruky padaly nebo nedržely pevně na zápěstí.

i

Kde sehnat levnější SOS náramek pro seniory?

Pořiďte si SOS náramek pro seniory nebo chytré hodinky levně. Pro vaši přehlednost jsme je seřadili od nejnižší ceny. A pokud vás stále trápí vysoká pořizovací cena, můžete se podívat, jaké chytré hodinky pro důchodce nabízí bazar.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
Chytré hodinky - seniorské, kompatibilní s Android a iOS, 1,4" IPS displej, GPS, krokoměr, měření krevního tlaku a kyslíku v krvi, monitoring spánku, měření tepu, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 96 h, s ovládáním v češtině
2 490,-

2.
Chytré hodinky - seniorské, kompatibilní s Android a iOS, 1,4" IPS displej, GPS, krokoměr, měření krevního tlaku a kyslíku v krvi, monitoring spánku, měření tepu, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 96 h, s ovládáním v češtině
2 490,-

3.
Senzoor Klik Loc Skladem > 5 ks u dodavatele
SOS tlačítko pro přivolání pomoci s lokalizací, výdrž baterie 1 rok, nepotřebuje chytrý telefon, SIM součástí balení, poplach až na 5 tel. čísel pomocí SMS a tel. hovoru, automatické zaznamenávání polohy každých 8 hodin s možností úpravy intervalu, zobrazování polohy ve webovém rozhraní, potvrzení o doručení poplašné zprávy, vývoj a výroba v ČR, voděodolné, ochrana proti vyvolání nechtěného poplachu, bezplatná výměna baterie, záruka 24 měsíců, možnost vrácení zboží do 14 dnů
3 490,-

Další nejprodávanější
20 položek
WowME Senior Watch černé kožené - Chytré hodinky Varianty
3,2 20×
WowME Senior Watch černé kožené
Chytré hodinky - seniorské, kompatibilní s Android a iOS, 1,4" IPS displej, GPS, krokoměr, měření krevního tlaku a kyslíku v krvi, monitoring spánku, měření tepu, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 96 h, s ovládáním v češtině
Super cena
2 490,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: wowmSWbl
WowME Senior Watch černé silikonové - Chytré hodinky Varianty
3,2 20×
WowME Senior Watch černé silikonové
Chytré hodinky - seniorské, kompatibilní s Android a iOS, 1,4" IPS displej, GPS, krokoměr, měření krevního tlaku a kyslíku v krvi, monitoring spánku, měření tepu, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 96 h, s ovládáním v češtině
Super cena
2 490,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: wowmSWb
4,0
Senzoor Klik Loc
SOS tlačítko pro přivolání pomoci s lokalizací, výdrž baterie 1 rok, nepotřebuje chytrý telefon, SIM součástí balení, poplach až na 5 tel. čísel pomocí SMS a tel. hovoru, automatické zaznamenávání polohy každých 8 hodin s možností úpravy intervalu, zobrazování polohy ve webovém rozhraní, potvrzení o doručení poplašné zprávy, vývoj a výroba v ČR, voděodolné, ochrana proti vyvolání nechtěného poplachu, bezplatná výměna baterie, záruka 24 měsíců, možnost vrácení zboží do 14 dnů
3 490,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: SenzPus2
3,8 10×
EVOLVEO bezdrátové nouzové SOS tlačítko pro Alarmex/Sonix
SOS tlačítko funkční pouze s hlavní jednotkou Alarmex, Sonix, vhodné k vyvolání poplachu
od  179,-
Skladem 1 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: RY202h
2,2
EVOLVEO WiFi SOS, chytré nouzové SOS tlačítko
SOS tlačítko SOS tlačítko - aplikace Smart Life, Sít WiFi,alarm jedním tlačítkem a s tažným lanem, zvukový a světelný alarm, záznam historie a sledování stavu baterie v aplikaci, podpora automatizovaných scén, snadná instalace bez zásahu do elektrické sítě, pomáhá při krizových situacích, baterie: AA, samostatně funkční jednotka
599,-
Skladem 2 ks u dodavatele
Objednací kód: EVO23_023
1,0
Ajax Button Black
SOS tlačítko - bezdrátové tísňové tlačítko, určené ke spuštění poplachu, funkční do vzdálenosti 1300 m, zadní otvory k upevnění na klíče, černé
1 062,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: AJAX20006
EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMBTZ) bezdrátové tlačítko/zvonek
SOS tlačítko - vhodné pro děti, seniory, nemocné i osoby s omezenou pohyblivostí, přenosová vzdálenost až 100 m, rozměry 5 × 5 × 1,2 cm
290,-
Skladem 3 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: EVO22_06
REXpersonal SOS tlačítko s GPS lokalizací (na krk)
SOS tlačítko - vodotěsné, přenos poplachů ve formě SMS nebo notifikace, výdrž baterie až 3 roky
2 890,-
Skladem 1 ks u dodavatele
Objednací kód: Rexlo021
3,2 20×
WowME Senior Watch černé kožené
Chytré hodinky - seniorské, kompatibilní s Android a iOS, 1,4" IPS displej, GPS, krokoměr, měření krevního tlaku a kyslíku v krvi, monitoring spánku, měření tepu, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 96 h, s ovládáním v češtině
2 369,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: wowmSWbl
3,2 20×
WowME Senior Watch černé kožené
Chytré hodinky - seniorské, kompatibilní s Android a iOS, 1,4" IPS displej, GPS, krokoměr, měření krevního tlaku a kyslíku v krvi, monitoring spánku, měření tepu, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 96 h, s ovládáním v češtině
2 119,-
Zánovní
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: wowmSWbl
4,0
Senzoor Klik Loc
SOS tlačítko pro přivolání pomoci s lokalizací, výdrž baterie 1 rok, nepotřebuje chytrý telefon, SIM součástí balení, poplach až na 5 tel. čísel pomocí SMS a tel. hovoru, automatické zaznamenávání polohy každých 8 hodin s možností úpravy intervalu, zobrazování polohy ve webovém rozhraní, potvrzení o doručení poplašné zprávy, vývoj a výroba v ČR, voděodolné, ochrana proti vyvolání nechtěného poplachu, bezplatná výměna baterie, záruka 24 měsíců, možnost vrácení zboží do 14 dnů
3 319,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SenzPus2
3,0
WowME Senior SOS Band black
SOS tlačítko - seniorské, GPS, měření krevního tlaku, maximální výdrž baterie 48 h
469,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: wowmSOSbb
3,0
WowME Senior SOS Band black
SOS tlačítko - seniorské, GPS, měření krevního tlaku, maximální výdrž baterie 48 h
419,-
Zánovní
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: wowmSOSbb
2,4
WowME Senior SOS Band red
SOS tlačítko - seniorské, kompatibilní s Android a iOS, GPS, krokoměr, měření krevního tlaku, monitoring spánku, měření tepu, maximální výdrž baterie 48 h
469,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: wowmSOSbr
2,4
WowME Senior SOS Band red
SOS tlačítko - seniorské, kompatibilní s Android a iOS, GPS, krokoměr, měření krevního tlaku, monitoring spánku, měření tepu, maximální výdrž baterie 48 h
419,-
Zánovní
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: wowmSOSbr
1,0
Ajax Button Black
SOS tlačítko - bezdrátové tísňové tlačítko, určené ke spuštění poplachu, funkční do vzdálenosti 1300 m, zadní otvory k upevnění na klíče, černé
1 009,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AJAX20006
REXpersonal SOS tlačítko s GPS lokalizací
SOS tlačítko - vodotěsné, přenos poplachů ve formě SMS nebo notifikace, výdrž baterie až 3 roky
2 790,-
Skladem 1 ks u dodavatele
Objednací kód: Rexlo022
EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMBTZ) bezdrátové tlačítko/zvonek
SOS tlačítko - vhodné pro děti, seniory, nemocné i osoby s omezenou pohyblivostí, přenosová vzdálenost až 100 m, rozměry 5 × 5 × 1,2 cm
279,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: EVO22_06
5,0
Ajax Button White
SOS tlačítko - bezdrátové tísňové tlačítko, určené ke spuštění poplachu, funkční do vzdálenosti 1300 m, zadní otvory k upevnění na klíče, bílé
1 009,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AJAX20007
199,-
Na objednávku – termín upřesníme 1 ks
Očekáváme 13.04.2024
Objednací kód: NU105n
MacBook ProWWDC 2024 začne 10. června. Apple ukáže novinky v iOS 18 a dalších a dorazit má rovněž AI Apple oficiálně oznámil termín konání své konference pro vývojáře, WWDC 2024. Uskuteční se od pondělí 10. až do pátku 14. června 2024. Na akci ukáže novinky iOS 18 a dalších operačních systémů. Dočkáme se dlouho očekávané AI?
Honor Magic 6 Pro je unikátní telefon. Nejdřív si všimnete obrovské optiky v jeho zadní části, a zřejmě i vyšší hmotnosti celého telefonu. Pak ale narazíte už jenom na samá pozitiva a budete stejně jako já uznale přikyvovat hlavou. Skvělý foťák, displej, zvuk, výkon, a...
OnePlus 12 je novou generací hlavního tahouna čínské značky, která chce reagovat na nejsilnější konkurenci. Jak se modelu OnePlus 12 bude pomyslný souboj se soupeři dařit? Dozvíte se v této recenzi.
AndroidSnapdragon 8s Gen 3 je výkonný, podporuje AI a objeví se v zabijácích vlajkových telefonů Procesor Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 má být hlavním pohonem „zabijáků vlajkových lodí“, tedy telefonů, které si troufají na přední příčky, ale některé funkce postrádají, takže nedosahují absolutního vrcholu. Výkon má mít novinka slušný, stejně tak rovněž funkční...
Nabídka mobilních telefonů na trhu je skutečně velmi pestrá, a pokud si chceme vybrat nový mobil, v jeho výběru nám může pomoci srovnání mobilních telefonů, konkrétně jejich parametrů. Dále mohou přijít vhod aktualizované přehledy těch nejlepších mobilů v různých...
Honor Magic6 Lite přichází na trh jako odlehčená verze Honor Magic6 Pro. V rámci recenze jsem byl zvědavý hlavně na fotoaparát, displej a výdrž baterie. To by totiž měly být jeho silné stránky nejenom v porovnání s dražším bratrem, ale také vůči konkurentům ve stejné...
Více článků Všechny články

SOS tlačítka

V kategorii SOS tlačítka máme právě teď na Alza.cz celkem 20 produktů.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné SOS tlačítka Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší SOS tlačítka Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší SOS tlačítka Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v SOS tlačítka recenze
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací