Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

AUTOTHERAPIA

Zobrazit katalog
AUTOTHERAPIA
4,0 1 hodnocení
Opěrka zad - pro použití v automobilech či na kancelářských židlích, dvě na sobě nezávislé přifukovací zóny, air pumpa, nastavitelné popruhy, vhodná pro jakýkoli typ postavy.
1 634,-
Nakupujte jedním klikem bez nutnosti opakovaně vybírat dopravu a platbu Hlídat dostupnost
Přidat do seznamu
Záruka 60 měsíců Kód:  KZT221
AUTOTHERAPIA 1 634,- Rozbaleno

AUTOTHERAPIA

AUTOTHERAPIA je téměř nové zboží, v perfektním stavu a s plnou zárukou. Původní balení ale už někdo otevřel před vámi. Proč? Mohlo jít o nevhodný dárek. Detailní informace zde.

Trávíte spoustu času za volantem či kancelářské židli a chcete mít jistotu, že si během dlouhého sezení neničíte záda? Autotherapia je pro vás ideální řešení! Naprosto revoluční a univerzální doplněk každého vozidla či kanceláře, za jehož vývojem stojí dlouholetá spolupráce ergonomických specialistů a fyzioterapeutů. Dopřejte svému tělu ergonomicky výhodnější podepření těla v oblasti zad pomocí správně umístěných biozón, které si může každý individuálně přizpůsobit, takže je vhodné pro všechny typy postav a lidi různé tělesné konstituce. Řekněte stop bolavým zádům, nepohodlnému sezení a zdravotním komplikacím!

Hlavní výhody

  • Ergonomický doplněk pro dokonalé sezení
  • Předchází bolestem zad z dlouhodobého sezení
  • Iniciuje zádové svalstvo a napomáhá vhodnějšímu postavení horní části trupu
  • Vychází z české, klinicky ověřené patentované koncepce aktivního sedu
  • Z hygienicky nezávadného a příjemného materiálu
  • Snadné použití a instalace
  • Vyvinuto v kooperaci ergonomických specialistů a fyzioterapeutů
  • Vhodné téměř pro jakékoliv tělesné proporce
  • Díky univerzálnosti jej můžete využít pro nespočet typů sedadel
  • Vhodné jak do automobilů, tak do kanceláře či domů
  • Ideální i pro nepřetržité provozy
  • Systém dvou nafukovacích biozón poskytujících správnou oporu zad

Neuvěřitelně všestranné využití

Použití Autotherapie se zdaleka neomezuje jen na automobily či kanceláře. Díky své univerzálnosti může zlepšovat kvalitu dlouhého sezení v dodávkách, kamionech, nákladních automobilech, ale stejně tak ji mohou využívat řidiči autobusů, tramvají, piloti nebo strojvůdci. Uplatnění dále najde nejen v kancelářích, ale i doma či v nepřetržitých provozech. Vyhovuje a přizpůsobí se téměř všem typům postavy nezávisle na vaší tělesné konstituci, věku či pohlaví. Skvělá je také pro osoby s vadným držením těla. Nejvíce ji ocení osoby menšího vzrůstu a majitelé sedadel a židlí s hlubokým sedem, kterým poskytne zkrácení sedu a kvalitnější oporu zad.

Malý pomocník, velké výsledky

Zredukujte či dokonce zcela odbourejte bolestivé následky dlouhého sezení. Princip pohodlí při sezení vychází z české, klinicky ověřené patentované koncepce aktivního sedu THERAPIA. Autotherapia tak podněcuje ke komfortnějšímu a zdravějšímu sezení a pomáhá udržet výhodnější postavení těžiště hlavy a horní části trupu, což má za následek rovnější záda a celkově lepší zdravotní stav.

Základem všeho jsou dvě nafukovací biozóny, které se pomocí air pumpy dají nezávisle na sobě přifukovat nebo naopak vyfouknout úplně, přesně podle potřeb uživatele.

  • Biozóna A neboli svislá kontaktní zóna aktivuje mírným tlakem zádové svaly k lepší činnosti a nutí tak tělo ke vzpřímenějšímu sedu. Výsledkem je mimo jiné otevřenější hrudník a lepší, kvalitnější dýchání, které oddaluje únavu.
  • Biozóna B představuje perfektní oporu bederní páteři, čímž zamezuje bolestem zad a ulevuje od již dříve vzniklých bolestí.

Další velmi důležitý prvek spočívá v nastavitelnosti výšky opěradla pomocí upínacích popruhů, což je klíčový faktor pro dodržení maximálního pohodlí. 

Parametry a specifikace

Porovnat
Barva
Modrá Hotovo!
Barva
Modrá Hotovo!

Barva

Barva
Modrá Hotovo!

Barva

Barva
Modrá Hotovo!
Poznámka:
» Všechny Židle a křesla
» Všechny Studentské židle
» Všechny psací stoly
» Všechny Kancelářské židle

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací