Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Dárkový set Lev

Zobrazit katalog
Dárkový set Lev
5 2 hodnocení
Kolotoč nad postýlku vhodné od 3 měsíců
Kód:  QBM077 Prod. číslo:  9321104834508 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Dárkový set Lev

Dárkový set Lev obsahuje pět hraček vhodných pro děti od narození do jednoho roku věku. Lvíček je určen pro zavěšení na postýlku, kočárek nebo autosedačku. Díky svému veselému barevnému provedení zaujme děti již od narození. Zářivé vzory podporují a povzbuzují vizuální představivost dítěte, materiál je velmi hebký a příjemný na dotek. Pomocí klipsu můžete hračku zavěsit prakticky kamkoli a stane se tak vítaným společníkem vašeho dítěte na cestách. Šustící efekt přispívá k smyslovému vnímání a rolnička s jemným zvukem stimuluje sluch. 

Chrastítko zebra je díky svému černobílému vzoru určena především pro menší děti, u kterých pomáhá rozvíjet zrak. Tělíčko zebry se dá snadno uchopit malou dětskou ručičkou a po zatřesení jemně chrastí. Na spodní straně jsou dvě barevná strukturovaná kousátka, která napomáhají při prořezávání prvních zoubků.

Dvě chladivá kousátka ve tvaru ve tvaru šťavnatého tropického ovoce uleví a pomohou vašemu miminku při prořezávání zoubků. Díky strukturovanému povrchu úchopu také napomáhají rozvoji jemné motoriky. Navíc je může ochladit v lednici, abyste podpořili jejich chladivý efekt.

Chrastítko s geometrickými tvary kousátek, která jsou navlečena na černobílém kroužku je velmi oblíbené u dětí od šesti měsíců. Velmi snadno se drží a díky různě strukturovaným povrchům je přímo stvořené ke kousání a žvýkání. Celý dárkový set představuje výbornou edukační pomůcku, která zároveň zabaví každé miminko na dlouhé hodiny.

Parametry a specifikace:

Doporučený věk:
od narození

Obsah balení:
závěsný lev
chrastítko zebra
2 chladivá kousátka
chrastítko s kousátky

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Poznámka:
» Všechny cestovní postýlky

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.


Miminka a vše okolo, chcete si přečíst více? Jak správně kojit | Jak naučit dítě smrkat | Těhotenská jóga | Co s sebou do porodnice | Co jíst a nejít v těhotenství | Baby shower: Oslavy narození miminka | Jak poznat těhotenství | Jak naučit dítě na nočník | Kdy a jak začít s příkrmy u miminek | Vitamíny a minerály v těhotenství | Přebalování miminka | Kojenecká mléka a jak vybrat to správné.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Dárkový set Lev Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Darčekový set Lev. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Geschenk-Set Löwe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Geschenk-Set Löwe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ajándék szett Lev.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací