Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

AP+ nový vizuál Alza pro firmy

SUPERMAG - Klasik

Zobrazit katalog
SUPERMAG - Klasik
4,8 8 hodnocení
Stavebnice obsahuje 72 dílků, doporučený věk od 6 let
Kód:  LO952f Prod. číslo:  8027352003352

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

SUPERMAG - Klasik

Stavebnicový systém Supermag rozvíjí kreativitu a prostorové vnímání. Děti formou tvořivé hry rozvíjet svou představivost,  zlepší si jemnou motoriku rukou, lépe pochopí principy geometrie, mechaniky i architektury. Magnetické stavebnice už okouzlili i mnoho dospělých. Výhodou hračky je také kompatibilita se stavebnicí Geomag a Magnetix. Stavebnice se skládá ze  zmagnetizovaných špalíčků a kuliček - některé kuličky jsou se závitem,  také obsahuje flexibilní plastové špalíčky se závity. Konečný vzhled výtvorů samozřejmě záleží na vás a vaší fantazii.

Parametry a specifikace:

Počet ks v balení:
72 dílků

Věková kategorie:
+ 6 let

Rozměry:
240 x 40 x 220 mm

Hmotnost:
513 g



Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro SUPERMAG - Klasik Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUPERMAG – Klasik. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUPERMAG - Klassik. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUPERMAG - Klassik. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SUPERMAG - Classic.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací