MPLA320214

CASIO W 213D-1A

Zobrazit katalog
CASIO W 213D-1A
4,0 1 hodnocení
Pánské hodinky Digitální, strojek: Quartz bateriový, průměr ciferníku 40 mm, sklo: Plastové, Vodotěsné 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO11624 Prod. číslo:  4971850418344 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

CASIO W 213D-1A

Hodinky CASIO W 213D-1A v sobě kombinují sportovní a klasický design. Nabízí totiž digitální ciferník s mnoha praktickými funkcemi, který doplňují ocelovým řemínkem a kovovým tahem. Využijete je tak při volnočasových aktivitách i při formálnějších událostech. Ciferník můžete podsvítit oranžovou LED diodou. Životnost baterie je výrobcem garantovaná na 10 let. Pánské hodinky CASIO W 213D-1A si zamilují všichni nároční muži, kteří ohledně výkonu nechtějí přijímat kompromisy.

Klíčové vlastnosti pánských hodinek CASIO W 213D-1A

  • Hodinky s digitálním ciferníkem
  • Ocelový řemínek jim dodává klasický ráz
  • Displej můžete podsvítit, aby byl čitelný i v noci
  • Praktické funkce včetně stopek, duálního času a automatického kalendáře
  • Nabízí 4 různé druhy alarmu
  • Hodinky CASIO W 213D-1A mají garantovanou výdrž baterie 10 let

Funkce, které vám usnadní život

Praktické funkce hodinek CASIO W 213D-1A jistě oceníte. Plně automatický kalendář je naprogramovaný na několik desetiletí dopředu, abyste se nemuseli starat o přestupné roky. Stopky měří s přesností na setinu vteřiny a jejich maximální doba chodu je 24 hodin. Čas si můžete zobrazovat ve 12 nebo 24hodinovém formátu. Samozřejmostí je i duální čas, který využijí zejména cestovatelé. Hodinky CASIO můžete vzít všude s sebou.

Chytrý alarm

Vybrat si můžete z několika typů alarmů. Hodinky CASIO W 213D-1A nabízí denní alarm, měsíční alarm, alarm na datum nebo alarm, který vás upozorní na čas v měsíci. Všechny alarmy mají funkci snooze, takže se budou ozývat po několika minutách, dokud nedojde k jejich vypnutí. Hodinky CASIO se každou celou hodinu ohlásí zvukovým signálem.

Casio je japonským výrobcem elektroniky a elektronických zařízení. Její historie se začíná psát roku 1946 v Tokiu. Ve svých počátcích se společnost profilovala v prvé řadě jako výrobce kalkulaček. Na tomto poli byla po celou druhou polovinu dvacátého století technologickým lídrem. V současnosti je její nabídka nesrovnatelně širší. Vyjma kalkulaček nabízí i hodinky, audio techniku nebo fotoaparáty.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Produktové řady: CASIO Controled 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro CASIO W 213D-1A Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CASIO W 213D-1A.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací