Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AlzaBoxy Q1 MPLA320214

FESTINA 6847/4

Zobrazit katalog
FESTINA 6847/4
Pánské hodinky Analogové, strojek: Automat, průměr ciferníku 35,8 mm, sklo: Minerální, Vodotěsné 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO9169 Prod. číslo:  8430622644344 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

FESTINA 6847/4

Kvalitní hodinky na sebe vždy upoutají pozornost, a proto by měly být doplňkem každého moderního muže. Celokovové hodinky Festina Klasik jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli v polomatném provedení s lesklými proužky a upoutají pozornost na první pohled. Na elegantním černém ciferníku bez číslic totiž vyniká průzor do automatického strojku hodinek. V kombinaci se stříbrným provedením jsou ideální do společnosti, ale i na běžné každodenní nošení.

Klíčové vlastnosti

  • Celokovové pánské hodinky
  • Odolné minerální sklíčko
  • Elektronický strojek Quartz na baterii
  • Originální průzor do strojku
  • Ocelové pouzdro i náramek
  • Vodotěsnost 5 ATM umožňuje sprchování

Kvalita a elegance

Tyto elegantní hodinky jsou vyrobeny z oceli ve stříbrné barvě. Pod minerálním sklíčkem ukrývají ciferník bílé barvy. Časové údaje zastupují hodinová, minutová a vteřinová ručička. O řízení všech analogových ukazatelů se stará precizní Quartzový strojek. Připevnění na zápěstí zajišťuje pohodlný řemínek z kvalitní oceli. Deklarovaná laboratorní vodotěsnost je 5 ATM, což v praxi znamená, že hodinky můžete používat i ve sprše, či při mytí rukou.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Zrejme se vyskytla chybka ve specifikaci - tento model je pohaneny mechanickym strojkem.

Diskuze a poradna k FESTINA 6847/4
Příslušenství pro FESTINA 6847/4 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FESTINA 6847/4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FESTINA 6847/4.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací