Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

MORELLATO SRL03

Zobrazit katalog
MORELLATO SRL03
Náhrdelník pro ženy, materiál: chirurgická ocel
Kód:  SP163 Prod. číslo:  SRL03 Stránky výrobce

MORELLATO SRL03

Morellato je přední světový výrobce moderních šperků z chirurgické oceli. je to zřejmě nejúspěšnější značka současnosti v celosvětovém měřítku pocházející ze slunné Itálie. Společnost Morellato produkuje kolekce šperků pro dámy i pány. Unikátní ocelové šperky Morellato udávají směr nových trendů současné doby. 

Náhrdelník Morellato SRL03 je krásný moderní šperk s romantickým nádechem. Šperky značky Morellato vynikají zajímavým designem a precizním zpracováním. Elegantní design tohoto dámského náhrdelníku je podtržen třpytivým přívěškem zdobeným velkým čirým krystalem. Náhrdelník díky neutrálnímu provedení lehce sladíte s ostatními doplňky nebo oblečením. Tento skvělý náhrdelník se hodí na denní nošení, ale dobře vynikne i jako zajímavý doplněk na společenském večírku.

Náhrdelník se nádherně třpytí a skvostně se na krku vyjímá. Má praktickou sponu, která perfektně zapadá do celé kompozice. Elegantní styl tohoto náhrdelníku se bude skvěle vyjímat na něžném dívčím krku, stejně jako na krku mladé ženy, která vyznává nekomplikovanost a jemnou krásu. Dopřejte si jednoduchý styl, skrývající krásu bez kompromisů!

Náhrdelník je vyroben z nerezové chirurgické oceli.

Parametry a specifikace:

Materiál:
Chirurgická ocel-leštěná


Osazení:
Krystaly

Délka:
42 x 1 cm

průměr krystalu:
6 mm

Výrobce šperků značka Morellato, se specializuje na produkci moderních šperků z chirurgické oceli. Společnost byla založena roku 1930 v Itálii, přesněji ve městě Bologna, Giuliem Morellatem. Šperky nesoucí štítek Morellato jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů, vynikají nejen precizním zpracováním, ale i vysoce neotřelým designem. Ten je často doplněn kvalitními zirkony, které podporují jejich třpyt a jemnost. Zákazníkům je nabízen široký sortiment dámských i pánských šperků dodávaných v originálních krabičkách. Kromě kolekce šperků uvedla značka Morellato na trh také hodinky a ostatní módní doplňky, jako například pera, klíčenky či peněženky.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro MORELLATO SRL03
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Morellato SRL03.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací