Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TRIBAL RSSLB19 vel. 56

Zobrazit katalog
TRIBAL RSSLB19 vel. 56
Prsten materiál: chirurgická ocel, velikost 56
Kód:  SP106 Prod. číslo:  RSSLB19

TRIBAL RSSLB19 vel. 56

Prsten Tribal RSSLB19 je nádherným šperkem, který bude perfektně zdobit ruce žen i mužů. Je vyroben z kvalitní nerezové oceli v leské povrchové úpravě. Právě tento materiál, zvaný také jako švédská ocel, je velmi odolný a vyniká vysokou tvrdostí. Můžete si tedy být jisti, že tento prsten vydrží i náročnější nošení, které například stříbro či zlato nezvládá a šperk se poškozuje.

Provedení tohoto prstenu imituje stříbro a černý onyx, celý desing je vkusně doplněn rytinou jemných symbolů. Prsten je jedinečný svým provedením, které bude slušet každému. Je vhodným dárkem, který lze nosit každý den.

Parametry a specifikace:

Šíře: 

7 mm

Velikost:
56 mm

Materiál:
chirurgická ocel 316L s úpravou černé PVD

Značka Tribal je tradičním výrobcem šperků známým široké veřejnosti. Všechny šperky nesoucí štítek Tribal jsou vyrobeny z prvotřídní chirurgické oceli nejvyšší kvality, jsou hypoalergenní, barevně stálé a odolné vůči mechanickému poškození i korozi. Jejich design snoubí originalitu s elegancí a současnými módními trendy. Ženu jakéhokoliv věku ozdobí neobvyklou dávkou ženskosti.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro TRIBAL RSSLB19 vel. 56
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TRIBAL RSSLB19 veľkosť 56.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací