Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Trust Screen Protector 3-pack 42 mm

Zobrazit katalog
Trust Screen Protector 3-pack 42 mm
5 1 hodnocení
Ochranné sklo pro Apple Watch 42mm
Kód:  JS266z4m2i Prod. číslo:  20811 Stránky výrobce

Trust Screen Protector 3-pack 42 mm

Kvalitní krycí folie by neměla chybět žádnému uživateli chytrých hodinek Apple. Pokrývá precizně celý displej a ochrání ho před škrábanci. Je vyrobena s velmi odolného materiálu s dokonalou transparentností a zachováním plné podpory dotyku. Antistatický povrch se snadno čistí a podkladová vrstva nezanechává po odstranění žádná rezidua. Aplikace je snadná, stačí pečlivě očistit displej a pečlivě umístit folii na displej hodinek. V balení naleznete 3 folie, alkoholovou podložku k odmaštění displeje a nálepku k odstranění drobných prachových částic.

Určení:
Apple Watch a Apple Watch Sport s 42mm displejem 

Parametry a specifikace

Vlastnosti a funkce
Ochrana displeje proti poškrábání Hotovo!

Vlastnosti a funkce

Vlastnosti a funkce
Ochrana displeje proti poškrábání Hotovo!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Trust Screen Protector 3-pack 42 mm Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trust Screen Protector 3-pack 42 mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust Screen Protector 3er-Pack 42 mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust Screen Protector 3er-Pack 42 mm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust Screen Protector 3-Pack 42 mm.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací