Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Notebooky, LCD, mobily a tablety:

Hlavní výhody reklamace přímo v autorizovaném servisu: 

Rychlost odbavení reklamace. Odpadá zde čas potřebný na zpracováni reklamace dealerem. Momentálně jsou schopni opravovat cca 93% zakázek do 5 pracovních dní.
Lepší komunikace servisu se zákazníkem v případě, že se vada neprojevuje – přímá konzultace projevu vady. 
Pro výrobky ASUS zakoupené v České Republice a na Slovensku je možnost vyzvednutí a doručení reklamovaného zboží na adrese, kterou si vyberete. Tuto službu lze sjednat pouze přes webový formulář a u záručních oprav je zdarma.
Zákazník může sám kontrolovat stav opravy online

Jak sjednat reklamaci?

Odkaz na webový formulář a další informace najdete zde.

Název servisu: Asus

Telefon: +420 552 302 313

Otevírací doba: Po-Pá / 8:00-12:00 & 12:30-16:30

Adresa: Hrušovská 2678/20, Moravská Ostrava a Přívoz, 702 00

Upozornění: Servis není možné navštívit osobně a předat zde reklamaci, jedinou možností reklamace v servisu ASUS je svoz kurýrem.

Kvalita LCD displejů je určována normou ISO 13406-2. Jelikož se každý LCD displej skládá z minimálně 2,35 milionů subpixelů nebo tranzistorů (15"), není z hlediska výrobních technologií prakticky možné předcházet ztrátám pixelů. Do prodeje mohou být dány LCD s maximálně deseti vadnými pixely. Norma dělí LCD displeje do čtyř tříd, vadné pixely pak do tří typů a dvou frekvenčních kritérií.

1) Vadné pixely se mohou vyskytnout jako zářivé pixely, černé pixely nebo ztráta subpixelů (případně blikající pixely).

2) Frekvenční kritéria rozlišují zaprvé počet bílých nebo černých pixelů vyskytujících se v konkrétní oblasti (klastru) a zadruhé ztráty subpixelů nebo blikající pixely vyskytující se v klastru.

3) Čtyři třídy určují maximální povolený počet chyb u každého typu vadných pixelů. LCD displeje značky ADI, SONY, NEOVO a většina dalších LCD na našem trhu jsou zařazeny do třídy II. To znamená, jestliže je počet těchto vadných bodů menší než deset (2× typ 1, 2× typ 2 a 5× typ 3 = 2 černé body + 2 bílé body + 5 barevných bodů = max. 9 vadných), nevzniká zákazníkovi nárok na výměnu nebo reklamaci LCD displeje. V případě většího počtu vadných pixelů kontaktujte autorizovaný servis vašeho LCD, případně prodejce.

Ostatní zboží nakoupené na Alza a.s. a zboží do 500 Kč reklamovat u nás.



P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací