Emise pro AP+ v app - všechny segmenty UEFA promo_CZ

WHIRLPOOL ACM 355/BA/WH

Zobrazit katalog
WHIRLPOOL ACM 355/BA/WH
5 1 hodnocení
Varná deska indukční, 4 varné zóny - flexizóna, dotykové ovládání Slider, Power Booster, 6.smysl, časovač, indikace zbytkového tepla
Kód:  FBV4755a Prod. číslo:  ACM355/BA/WH Stránky výrobce
WHIRLPOOL ACM 355/BA/WH Prodej skončil

WHIRLPOOL ACM 355/BA/WH

Indukční spotřebič s 6. smyslem

Whirlpool ACM 335/BA/WH je vestavná indukční varná deska, která disponuje čtyřmi varnými zónami, přičemž na levou flexi zónu lze vložit i dva hrnce najednou a nastavit různý stupeň výkonu pro každý hrnec zvlášť.

Chytrý spotřebič nabízí i řadu praktických funkcí. Důmyslný systém s 6. smyslem konstantně udržuje bod varu v hrnci na desce a to i po přidání surovin. Po uplynutí nastaveného času vaření se deska automaticky vypne, díky čemuž ušetříte energii až o 20 %.

Pomocí přehledného dotykového ovládání se sliderem pohodlně nastavíte jeden z devíti stupňů výkonu na každé zóně jednoduchým posunem prstu po stupnici. Jedním dotekem lze aktivovat také časovač, s nímž dosáhnete vždy dokonalých výsledků. Díky inovativní technologii
JetPower se varná zóna téměř okamžitě uvede do varu a vy můžete začít vařit stejně rychle, jako na klasickém sporáku. S funkcí Power Booster dosáhnete extra rychlého ohřevu. Jednou z předností je funkce pauza, ale i program rozpouštění a dušení. Moderní spotřebič je dále vybaven indikacemi zapnutého stavu a zbytkového tepla, které vás ochrání před nebezpečím popálení. Díky dětské pojistce lze jedním dotykem celou desku uzamknout a zabezpečit.

Potěší vás i moderní design v bílém sklokeramickém provedení, díky němuž se deska komfortně udržuje a zároveň dobře vypadá. Elegantním dojmem působí i zkosené hrany po obvodu. 

Klíčové vlastnosti

  • 6. smysl - úspora až 20 % energie
  • Power Booster - velmi rychlý ohřev
  • Power Management - možnost volby příkonu
  • Flexi zóna - jedna zóna i pro dva hrnce najednou
  • Funkce pauza, časovač, dětská pojistka, rozpouštění a dušení
  • Dotykové ovládání se sliderem - zvýšení výkonu pomocí posunu prstů na stupnici

Doplňující informace:

Výkon přední levé plotny (180 mm):

1800 - 2500 W

Výkon zadní levé plotny (180 mm):
1800 - 2500 W

Výkon zadní pravé plotny (240 mm):
2500 - 4200 W

Výkon přední pravé plotny (145 mm):
1200 - 1800 W

Rozměry:
56 x 580 x 510 mm

Rozměry otvoru pro zabudování:
30-60 x 560 x 490 mm

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro WHIRLPOOL ACM 355/BA/WH
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL ACM 355/BA/WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Whirlpool ACM 355 / BA / WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Whirlpool ACM 355 / BA / WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL ACM 355/BA/WH.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací