AlzaPlus+ drogerie AlzaEco Den Země

WOOLITE Extra White 4,5 l (75 praní)

Zobrazit katalog
WOOLITE Extra White 4,5 l (75 praní)
4,9 338 hodnocení
Prací gel na bílé prádlo, chrání před vyblednutím, obarvením a ztrátou tvaru - 2,25 Kč/praní
Varianta
Kód:  PPR228 Prod. číslo:  5900627056983 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

WOOLITE Extra White 4,5 l (75 praní)

Udržujte vaše bílé prádlo jako nové

Woolite obsahuje keratin, který obnovuje pevnost vláken. Výsledkem je čisté a zregenerované prádlo po každém vyprání.
header image
product image
75
pracích
dávek

WOOLITE White 4,5 l

Specializovaný prací gel na světlé a bílé prádlo. Účinně pere a pečuje o bílé oblečení. Účinně odstraňuje skvrny, pečuje o vlákna a především chrání vaše oblečení proti zašednutí a vyblednutí. Pomáhá udržovat bílé a světlé oblečení zářivé a dlouho jako nové.
benefit 1 image
Gelová konzistence se ve vodě dokonale rozpouští, nezanechává skvrny ani usazeniny. Jeho složení je natolik účinné, že nekompromisně odstraní všechny skvrny i zaschlou špínu, i přes své šetrné složení.
benefit 2 image
Pečující složení chrání vaše bílé prádlo před zašednutím a zažloutnutím. Vy si tak můžete užívat své oblečení i domácí textil zářivě bílý po mnohem delší dobu. Tento speciální tekutý prací prostředek maximálně chrání strukturu prádla a oživuje jeho barevnost.
benefit 3 image
Gel je k prádlu velmi šetrný, neobsahuje agresivní přísady, které mohou poškodit vlákna textilií. Tento speciální tekutý prací prostředek maximálně chrání strukturu prádla a oživuje jeho zářivou bělost. Prací gel je vhodný pro všechny typy prádla.

Woolite prací kapsle s keratinem

Ochrana barvy
Zabraňuje blednutí
Jemné a efektivní čištění
Obsahuje keratin
Počet pracích dávek

Woolite na bílé prádlo s keratinem 3,6 l

60
pracích
dávek

Woolite na barevné prádlo s keratinem 3,6 l

60
pracích
dávek

Woolite na tmavé a černé prádlo s keratinem 3,6 l

60
pracích
dávek

Woolite Pro-Care
s keratinem 3,6 l

O 50 % více keratinu
60
pracích
dávek

Jak správně použít
gelové prací kapsle Woolite

how to use image
Prací kapsli vložte mezi prádlo do bubnu pračky. Zvolte obvyklý prací program a teplotu. Kapsle se automaticky rozpustí.

Na co se nás často ptáte?

Dodržováním pokynů pro praní vašich oděvů můžete pomoci při péči o vlákna svého oblečení. Je dobré prát při nízkých teplotách a používat krátké prací programy. Pokud se nepotřebujete zbavit těžko odstranitelných a zaschlých skvrn na oblečení, je nejlepší používat všechny produkty Woolite při nižších teplotách.
Woolite můžete použít prakticky pro všechny typy tkanin a materiálů. Před praním se vždy podívejte na pokyny, uvedené na štítku oblečení, abyste předešli poškození.
Woolite účinně odstraňuje každodenní nečistoty a pomáhá při péči o vaše oblečení. Pro těžko odstranitelné a zaschlé skvrny doporučujeme, abyste skvrny před praním ošetřili specializovaným prostředkem na odstraňování skvrn.
Doporučení pro správné dávkování se uvádí na každém balení produktu Woolite. Volba dávkování také záleží na množství prádla, stupni jeho znečištění a tvrdosti vody.
Účinnost obou pracích přípravků Woolite je v obou případech stejná. Tekutý gel i kapsle se velmi snadno používají, rychle se rozpouštějí a nezanechávají zbytky ani skvrny na oblečení. Výsledkem je vždy perfektně čisté prádlo s dlouhotrvající svěží vůní.

Na Alza.cz najdete i další produkty od značky Woolite

Prací prostředky Woolite
crosssell image 1
Kapsle na praní Woolite
crosssell image 2
Čisté prádlo, vypadá déle jako nové.

Parametry a specifikace

Barva prádla
Bílé prádlo Hotovo!
Vlastnosti
Zachování intenzity barvy Hotovo!
Počet praní
75 Hotovo!

Použití

Barva prádla
Bílé prádlo Hotovo!
Vlastnosti
Zachování intenzity barvy Hotovo!

Počet praní

Počet praní
75 Hotovo!
Produktové řady: WOOLITE Woolite 4,5l Woolite gel 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

WOOLITE Color With Keratin - Dobrý den, je vhodný gel s keratinem i na funkční prádlo? Uvádí, že na je všechno, ale pokud "obaluje" vlákna, tak by mohl toto oblečení "zničit"? Prosím o odpověď. Děkuji.

Diskuze a poradna k WOOLITE Extra White 4,5 l (75 praní)
Příslušenství pro WOOLITE Extra White 4,5 l (75 praní) Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WOOLITE Extra White 4,5 l (75 praní). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WOOLITE Extra White 4,5 l (75 mosás).
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací