Rapture Rapture

34" Samsung S34E790C

Zobrazit katalog
34" Samsung S34E790C
4,7 17 hodnocení
LCD monitor prohnutý, VA LED, 3000:1, 300cd/m2, 4ms GTG, 3440x1440 (21:9), 2x HDMI, DisplayPort, USB 3.0 Hub, pivot, repro, sluchátkový výstup
Kód:  WH605i8 Prod. číslo:  LS34E790CNS/EN Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

34" Samsung S34E790C

Vypnuto
Ultra WQHD rozlišení

Ultra WQHD rozlišení

Pokročilé rozlišení Ultra WQHD nabízí oproti Full HD rozlišení 2,5× větší hustotu pixelů, čímž umocní váš zážitek z hraní her a sledování filmů. Zažijte dokonalý obraz v každém detailu.

Vypnuto
Vynikající kontrastní poměr

Vynikající kontrastní poměr

Oproti běžným monitorům Samsung nabízí opravdu věrný obraz s vynikajícím kontrastem. Výsledkem je bohatá černá, dokonalá bílá, živé jasné barvy a prakticky nulový únik světla.

Vypnuto
Zakřivený design

Zakřivený design

Monitor nabízí nejlepší zakřivení ve své třídě, které přináší pro zrak přirozenější širší zorné pole. Vaše oči budou během sledování obrazovky méně namáhány. Panoramatické zakřivení obrazu ještě více zintenzivní zážitek nejen při sledování filmů, ale i během práce, kdy budete mít vše jako na dlani.

Vypnuto
Širokoúhlý panoramatický obraz

Širokoúhlý panoramatický obraz

Širokoúhlý poměr obrazu 21:9 poskytuje uživateli dostatečný pracovní prostor, ale především ho oceníte při sledování filmů a hraní počítačových her. Zažijte širokoúhlé panoramatické zobrazení obrazu s oslnivou kvalitou a ostrostí obrazu.


Obraz v obraze

Technologie PIP 2.0 umožňuje pracovat a zároveň sledovat videa na rozdělené obrazovce. Velikost druhého obrazu můžete libovolně měnit a umístit kamkoliv na obrazovce.


Dva zdroje na jedné obrazovce

Fuknce PBP (obraz vedle obrazu) dovoluje zobrazit dva různé vstupní zdroje na jedné obrazovce se zachováním původní kvality obrazu.


Herní režim

Režim upravuje kontrast obrazu a oživuje barvy pro umocnění zážitku z hraní. Navíc díky rychlé době odezvy 4 ms můžete sledovat i ty nejrychlejší pohyby na obrazovce ostře a bez rozmazání.


Flicker Free

Technologie Flicker Free eliminuje blikání obrazovky, které se vyskytuje u běžných monitorů, a chrání tak váš zrak. Nyní můžete pracovat, sledovat filmy nebo hrát hry déle, aniž by docházelo k únavě vašich očí.


Klíčové vlastnosti

  • Úhlopříčka 34"
  • Ultra WQHD rozlišení
  • Extra širokoúhlý (21:9) obraz
  • Reproduktor: 2 × 7 W  
  • 2× HDMI a 4× USB 3.0 konektor

Parametry a specifikace

Barva
Černá Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!

Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

Poznámka:

Poznámka: pokud není uvedeno jinak, je součástí balení nového monitoru napájecí kabel.

Chcete poradit? Vyzkoušejte našeho průvodce výběrem monitoru.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Na konkurečním e-shopu jsem objevil zboží, které bych si chtěl zakoupit za levnější cenu, než máte ve Vašem e-shopu (Odkaz do neznáma Chtěl bych se prosím informovat, zda bych mohl uplatnit Vaši garanci nejlepšího nákupu pro koupení tohoto zboží od Vás za podobnou cenu.

Rád bych si kopil tento mohitor, ale otázkou je jak bude pracovat s grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 645, která umí maximální digitální rozlišení 2560x1600. Monitor potřebuji pro práci s vektorovou grafikou (CAD). Musím koupit kartu s vyšším rozlišením? Díky za odpověď .

Chci se zeptat zda-li k monitoru 34" Samsung S34E790C je součástí balení i kabel z HDMI > DVI ? Jelikož monitor má pouze HDMI porty, a na mé grafické kartě jsou pouze DVI, tak zda-li je nutné redukční kabel dokoupit nebo je již součástí balení?

Zakupil som u vas monitor 34 "Samsung S34E790C Zakúpené: 17.7.2015, Objednávací kód: WH605i8 Sériové číslo: 0LRCHTRG500020 pred par dnami sa mi znicila redukcia ktora bola v baleni - je to budto displayport -> thunderbolt alebo displayport -> mini display port, neviem to urcit. Pouzival som ju na pripojenie monitora k macbook pro 15" ( minulo rocny model ) Neviem najst ziadnu podobnu redukciu u vas v katalogu a nechcem reklamovat len tu redukciu, objednal by som novu ale neviem ako - viete mi poradit? Redukciu som odfotil - Odkaz do neznáma Odkaz do neznáma Potreboval by som zakupit identicku -

Dobrý den, koupil jsem si tento monitor a nejde to nastavit. Když dám nejvyšší rozlišení tak je to moc malé, že to nelze číst a když o stupeň nižšší tak je to sice velké dobře čitelné ale zase rozmazané. Můžete mi poradit co s tím? Monitor nebyl nejlevnější a nyní mi je celkem k ničemu. Používám ho hlavně na práci. Děkuji Karel Tůma.

Diskuze a poradna k 34" Samsung S34E790C
Příslušenství pro 34" Samsung S34E790C Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 34" Samsung S34E790C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" Samsung S34E790C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" Samsung S34E790C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 34" Samsung S34E790C.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací