MS hokej Philips Alza dny Boost

Lyžařské helmy a páteřáky Stormred sníží riziko zranění

Catalogue

Sponsored article

• Autor: Redakce

Lyžařská sezóna je tady. A jakkoliv je sjíždění bílých svahů hlavně o zábavě, rozhodně se vyplácí myslet i na bezpečnost. Riziko úrazů na sjezdovce totiž není malé, přičemž podle statistik dochází nejčastěji k poraněním páteře a hlavy. S vybavením od společnosti Stormred, které zahrnuje například helmy nebo páteřáky, tomu však lze účinně předejít. Co vše tato značka nabízí?

Lyžování

Lyžařské helmy a páteřáky Stormred – OBSAH

  1. Stormred vás ochrání – na lyžích i snowboardu
  2. Přilby a brýle Stormred: vysoká ochrana a styl
  3. Páteřáky Stormred: pohodlí a vysoká ochrana proti zranění

Stormred vás ochrání – na lyžích i snowboardu

Ve vybavení každého lyžaře či snowboardisty, který to se svým koníčkem myslí opravdu vážně, by rozhodně neměla chybět zejména přilba a tzv. páteřák, tedy vyztužená ochrana zad. Lyžařské vybavení Stormred splňuje vysoké bezpečnostní standardy i nároky na zpracování. Zároveň působí svým jednoduchým designem, který chce být prioritně funkční, ale ostudu si s ním na sjezdovce rozhodně neuděláte.

Přilby a brýle Stormred: vysoká ochrana a styl

Hlava je při lyžování a ostatně i jakémkoliv jiném sportu, kde hraje svou roli rychlost, vyloženě na ráně, a lyžování bez helmy je proto výrazným hazardem. Lyžařské a snowboardové helmy Stormred najdeme pod označením Stormred Visor a je-li za tímto názvem ještě písmeno W, jsou určeny pro ženy. Tuto variantu ostatně poznáte na první pohled – jsou bílé. Ty mužské jsou naopak černé.

Helma StormRed Visor Helma StormRed Visor W

Lyžařské helmy Stormred Visor nabídnou elegantní vzhled i vysoký stupeň ochrany. Všechny modely disponují unikátní in-mold konstrukcí s nízkou hmotností, která perfektně absorbuje nárazy a stará se o bezchybnou ochranu hlavy. Pohodlí i při celodenním nošení zajistí deset větracích otvorů a měkké náušníky. Celková hmotnost je jen 490 gramů. Součástí přilby je i zabudovaný zorník, takže není nutné dokupovat samostatné brýle. Velikost přilby si lze snadno přizpůsobit kolečkem na její zadní straně.

Samostatné lyžařské brýle ale Stormred nabízí rovněž. Série s názvem Stormred SNOW má zrcadlový sférický zorník, který přijde k duhu všude tam, kde celý den svítí slunce. Zakřivení ve všech směrech eliminuje optické zkreslení obrazu, což je nezbytné pro bezpečnou rychlou jízdu. Chlubit se mohou i UV ochranou a povrch je navíc ošetřen speciální vrstvou, která omezuje zamlžení. Brýle jsou unisex a jsou dodávány v univerzální velikosti, kterou si snadno uzpůsobíte pomocí hlavového popruhu. 

Páteřáky Stormred: pohodlí a vysoká ochrana proti zranění

Úlohou páteřáku je pohltit a rozložit okamžitou energii nárazu tak, aby nepůsobil na jedno místo a nezpůsobil tak nevratné škody. Páteřáky Stormred hledejte pod označením Stormred SPIN, k dispozici jsou ve dvou podobách. Jako klasický páteřák, jenž pokrývá zadní část trupu a k tělu se poutá pomocí délkově nastavitelných popruhů, a v podobě vesty (Stormred SPIN VEST), která je uživatelsky velmi příjemná a snadno se používá.

Páteřák StormRed SPIN Páteřák StormRed SPIN VEST

Obě varianty nicméně spojuje kvalita použitých materiálů a vysoká úroveň zpracování. Hlavní ochrannou vrstvou páteřáků Stormred SPIN je speciální SPO materiál v podobě vícevrstvé absorpční pěny, která postupně absorbuje energii nárazu při případném pádu.

Ostatní materiály si zachovávají vysokou prodyšnost a nabídnou pohodlné a příjemné nošení po celý den včetně polstrování v oblasti ramen. Pevné utažení pak zajistí ramenní popruhy a bederní pás. Páteřáky, které jsou vhodné pro obě pohlaví a dostupné v celé škále velikostí, byly testovány dle normy CE EN1621-2 Level 1.

i Mohlo by vás zajímat

Zranění na sjezdovce se dá poměrně snadno předcházet. To nejmenší, co můžete udělat, je investovat do základních ochranných prvků, jako je přilba a páteřák. Ty od Stormred vám nabídnou vysoký stupeň ochrany, příjemné a spolehlivé materiály i vkusný design.

 
Print
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info