AlzaPlus+ sport Aplikace

Approx batoh na 15.6" notebook + optická USB myš

Zobrazit katalog
Approx batoh na 15.6" notebook + optická USB myš
5 1 hodnocení
Sada - batoh z odolného materiálu s polstrováním, kovové úchyty, přihrádky pro příslušenství, vnější kapsy na suchý zip, myš s optickým snímačem, 800DPI, vhodná i pro hráče
Kód:  MD055y Prod. číslo:  APPNBBUNDLE4 Stránky výrobce
Approx batoh na 15.6" notebook + optická USB myš Prodej skončil

Approx batoh na 15.6" notebook + optická USB myš

Před objednáním ověřte rozměry vašeho zařízení, zda je pro něj vámi vybraný batoh dostačující.


Najděte zalíbení v této skvělé sadě, která si jistě získá své uplatnění na cestách do práce či školy. Batoh vám dovolí snadné a velice komfortní přenášení vašeho počítače, dokumentů, knih a dalších maličkostí. S optickou myší, která spadá do této sady, můžete pohodlně ovládat váš počítač. 

Klíčové vlastnosti

  • Sada pro bezpečné přenášení počítače
  • Příjemné nošení díky ramenním popruhům
  • Velká kapsa vyztužena prostřednictvím polstrování
  • V předním prostoru najdete několik menších kapes
  • Komfortní optická myš s citlivostí 800 DPI
  • Myš lze využívat bez nutnosti instalace

Mějte počítač vždy u sebe

S batohem od společnosti Approx dostanete ideální úložné prostory pro váš notebook o úhlopříčce až 15,6 palců. Zavazadlo je vyvedeno z velice pevného a odolného materiálu, na kterém neulpívají nečistoty. Velká kapsa byla vyztužena pomocí polstrování pro maximální bezpečí přenášené elektroniky. Do menší kapsy můžete vložit důležité dokumenty, učebnice do školy či svačinu. Pro přehledné ukládání lze využít prostor, které se dají zapínat na suchý zip. Kapsy se dají pohodlně uzavřít pomocí zipu. Po stranách najdete dvě malé a síťované kapsičky, do kterých lze uskladnit láhev na pití či vaše maličkosti. Nastavitelné popruhy na ramena lze snadno upravit a přizpůsobit si délku dle vaší individuální potřeby. 

Myš pro různorodé využití

S touto myší oplývající jednoduchým a přímočarým designem se vám bude perfektně ovládat váš notebook. Spojení optické technologie a citlivosti 800 DPI vám umožní mít naprostou kontrolu nad každým pohybem. Produkt tak může být využit při prohlížení internetových stránek, editaci dokumentů či hraní různých her. Zařízení je osazeno navíjecím kabelem, který vám dovolí naprostou volnost při pohybu po stole. Velkou výhodou jistě bude fakt, že myš stačí pouze zapojit do počítače a můžete ji využívat bez zdlouhavého instalování. 


Parametry a specifikace

Šířka
10,3 cm Hotovo!
Výška
3,8 cm Hotovo!
Hloubka
6,6 cm Hotovo!
Hmotnost
57 g Hotovo!
Typ
Kancelářská Hotovo!

Rozměry a hmotnost

Šířka
10,3 cm Hotovo!
Výška
3,8 cm Hotovo!
Hloubka
6,6 cm Hotovo!
Hmotnost
57 g Hotovo!

Použití myši

Typ
Kancelářská Hotovo!
Určení
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivost
800 DPI Hotovo!

Tlačítka myši

Počet tlačítek
Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!

Výbava

Kapsy
Kapsa na notebook Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:
» Všechny myši pro leváky
» Všechny myši k notebooku

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Approx batoh na 15.6" notebook + optická USB myš. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ca. Rucksack 15.6 "Notebook + USB optische Maus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ca. Rucksack 15.6 "Notebook + USB optische Maus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kb hátizsák 15,6 "notebook + USB optikai egér.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací