AP+ nový vizuál Dvouletá záruka pro firmy

Autem do Itálie a Dolomit (2022) – RADY A TIPY

Zobrazit katalog

Článek

Aktualizováno

Severní Itálie patří k nejbližším místům, kam se můžete vydat vlastním autem na atraktivní dovolenou. Široké a dlouhé pláže na pobřeží Jadranu lze během pár hodin vyměnit za jezera v podhůří Dolomit. Poradíme vám, jak se na cestu do Itálie autem přichystat, jakými trasami se vydat, jaké ceny očekávat a na která místa se určitě podívat. Máme pro vás i tipy, jak při cestě do Itálie ušetřit.

Autem do Itálie

Autem do Itálie a Dolomit – OBSAH

  1. Koronavirová opatření v Itálii (aktualizováno 7. 7. 2022)
  2. Příprava auta před cestou
  3. Cesta autem do Itálie za 8 hodin
  4. Do italských Alp můžete cestovat autem přes Německo
  5. Cesta autem k italskému moři je z Moravy a Slezska delší
  6. Z Moravy a Slezska autem za krásami italských Dolomit
  7. Dálniční poplatky a mýtné na cestě do Itálie
  8. Ceny benzínu a nafty v Itálii
  9. Autem do Itálie levně
  10. Ceny za ubytování a stravování v Itálii
  11. Tipy na výlety – italské Dolomity
  12. Tipy na výlety – pobřeží, památky a moře
  13. Cestovní doklady na cestu do Itálie
  14. Roaming a volání v Itálii

Koronavirová opatření v Itálii (aktualizováno 7. 7. 2022)

Od 1. 6. 2022 nepotřebujete při vstupu do Itálie žádné potvrzení o bezinfekčnosti. To samé platí i ve všech tranzitních zemích, takže v létě 2022 probíhá cestování stejně jako před začátkem koronavirové krize. Tedy s jednou výjimkou, a tou je hromadná doprava. Pokud budete cestovat vlakem, autobusem letadlem či trajektem, musíte mít respirátor FFP2. Podle aktuálních informací by měla tato povinnost platit minimálně do září.

Příprava auta před cestou do Itálie

Před cestou autem do Itálie určitě předejte svého čtyřkolého miláčka do servisu. Pečlivá prohlídka může odhalit závady, které by se mohly cestou projevit. Bližší informace o přípravě vozu před cestou jsme vám už prozradili v dřívějším článku. 

Dbejte také na zákony cizích zemí. V Rakousku již není podmínkou mít výstražnou vestu pro všechny pasažéry, stačí jedna pro řidiče. V Itálii platí zákaz kouření ve vozidle v přítomnosti těhotné ženy nebo dítěte do 12 let. Pokud navíc do Itálie cestujete s jízdními koly na tažném zařízení nebo za karavanem, je nutností mít výstražnou šrafovanou desku o rozměrech 50 × 50 cm. Tuto desku seženete na většině rakouských i italských čerpacích stanic.

Italie;benatky
Benátky patří mezi nejoblíbenější turistické destinace, jejich návštěva při cestě autem do Itálie stojí za to.

Pamatujte, že se nejen při cestě do Itálie, ale i jinam za hranice, může stát cokoliv, a je třeba být na tuto skutečnost připraven. Doporučujeme sjednat si k cestovnímu pojištění i asistenční službu a připojištění auta. Tato služba za cca 40 Kč na den vám v případě náhlé poruchy vozu nebo nehody zařídí odtah do nejbližšího servisu. Také vám zajistí náhradní vozidlo nebo ubytování po dobu opravy vozu, pomůže financovat případný odtah do České republiky apod.

Problém může nastat se staršími vozidly. Většina pojišťoven nechce uzavřít asistenční služby pro automobily starší 15 let. Můžete využít alespoň krátkodobého havarijního pojištění, ale jeho sjednání je často komplikované.

iŘešení poruchy nebo nehody v cizině
Mějte vždy připravené číslo na svou pojišťovnu. Najdete ho na kartičce. Po ruce mějte i formulář „Záznam o dopravní nehodě“ s pokyny pro vyplnění v českém i anglickém (nebo německém) jazyce.

Cesta autem do Itálie za 8 hodin

Ze západní části naší republiky volte autem na italské pobřeží trasu po silnici E55 přes České Budějovice a následně po A1 ve směru na Salzburg. Dálnice A10 vás zavede do rakouského Villachu, kde odbočíte na A2 a za chvíli jste v severní Itálii. 

Od Salzburgu pojedete Alpami, a tak si budete moci užít krásu majestátních vrcholků. Z italských hranic je to k moři už jen 150 km, do Benátek pak 200 km. 

Cesta do nejoblíbenější italské destinace Bibione zabere přibližně 8 hodin včetně doporučených přestávek.

Do italských Alp můžete cestovat autem přes Německo

Turisté mířící autem do italských Dolomit mohou využít trasu přes Plzeň do německého Regensburgu a Mnichova. Druhou variantou je opět silnice E55 přes České Budějovice a A1 ve směru na Salzburg. Odtud Německem do Innsbrucku nebo rakouskou částí přes Zell am See. Na cestě z Innsbrucku do italského Bolzana se již nemáte kde ztratit.

V severní části Itálie se nachází horský masiv Dolomity. Jednoduchou cestou přes Německo je to z Plzně do Bolzana necelých 580 km.

Cesta autem k italskému moři je z Moravy a Slezska delší

Existují dvě trasy, kterými se můžete vydat z Moravy a Slezska na severní pobřeží Itálie. Využít můžete kratší trasu přes Mikulov a Vídeň, odkud po dálnici A2 projedete kolem Štýrského Hradce (Grazu) a města Villach do severní Itálie. Tato trasa je však velmi frekventovaná. S dopravními komplikacemi počítejte při cestě kolem Vídně, kde se často tvoří kolony zejména v dopravních špičkách.

Trasa z Ostravy do Benátek už zabere přibližně 10 hodin času a kolem Vídně se dají čekat i větší kolony.

Alternativně můžete pro cestu do Itálie využít hraniční přechod Hatě. Vyhnete se tak často ucpané rakouské metropoli, a tak může být cesta rychlejší. Na dálnici se napojíte u městečka Stockerau, u St. Pöltenu tato cesta navazuje na dálnici A1 ve směru na Salzburg. Odtud se vydáte po dálnici A10 směrem na Villach a poté po krátkém úseku dálnice A2 pokračujete do severní Itálie.

Z Moravy a Slezska autem za krásami italských Dolomit

Cesta autem do italských Dolomit vede také nejvýhodněji přes Znojmo a Hatě. Pojedete stejnou cestou jako v předchozí popisované trase až do Salzburgu. Následuje krátký přejezd po německé dálnici a poté zpět do Rakouska na Innsbruck a přes Brennerský průsmyk do italského Bolzana. 

Se starším autem doporučujeme zůstat v Rakousku a pokračovat ze Salzburgu na Zell am See, Mittersill a Innsbruck. Němečtí policisté jsou proslulí technickými kontrolami starých vozů a pokutami za emise.

Ještě o něco déle se projedete z Ostravy do italských Dolomit. Cesta je dlouhá přibližně 915 km, ale garantujeme vám, že to stojí za to.

Dálniční poplatky a mýtné na cestě do Itálie

V Rakousku budete potřebovat dálniční známku, která stojí 9,6 EUR na 10 dní, a můžete si zakoupit jak klasický dálniční kupon, tak elektronickou dálniční známku. Vzhledem k její příznivé ceně a široké síti dálnic v této zemi se cesta mimo dálnice nevyplatí. Nad rámec dálničního poplatku je platba mýtného v určitých úsecích nebo tunelech.

Peněženku na mýtné si připravte na cestě do Dolomit, dálnice A13 je totiž zpoplatněna kvůli Brennerskému průsmyku. Jeden průjezd stojí 10,5 EUR. Stejně tak budete platit, vyjíždíte-li ze západní části republiky, protože na dálnici A10 je průjezd Katschberským tunelem zpoplatněn částkou 13 EUR. Tunelu se můžete vyhnout průjezdem přes městečko Katschberg.

iNěmecko a chystané poplatky
Cestou přes Německo se ani v roce 2022 poplatků bát nemusíte. Německá vláda sice schválila mýtné od roku 2020, to ale bylo zrušeno evropským soudem jako diskriminační vůči zahraničním řidičům, protože by poplatek zvýhodňoval německé motoristy. 

V Itálii jsou dálnice drahé. Cena je v průměru 9 EUR za 100 ujetých kilometrů. Při cestě od hranic k italskému pobřeží vás pohodlná jízda vyjde na 19 EUR. Zde se nabízí výhodnější varianta, a tou je jízda po neplacených cestách, které téměř kopírují dálnici, jsou ve velmi dobrém stavu a vy si cestu prodloužíte jen o hodinu.

Ceny benzínu a nafty v Itálii

Itálie tradičně patří v Evropě mezi státy s poměrně vysokými cenami pohonných hmot. V současné době vysokých cen se však Itálie výrazně nevymyká. Natankujete tam za velmi podobné peníze jako v ČR nebo v Rakousku. To znamená, že za litr benzínu nebo nafty dáte něco mezi 45 a 50 Kč. Ceny v Rakousku mohou být mírně nižší, takže pokud narazíte na výhodnou nabídku, může se vyplatit natankovat plnou ještě před příjezdem do Itálie.

S případnými kanystry to ale nepřehánějte, celníci udělují za dovoz pohonných hmot na Italské území velmi přísné postihy. Maximální povolený limit je 10 litrů v homologovaném kanystru. Při větším množství hrozí pokuta ve výši několika tisíc EUR, trest odnětí svobody od 6 měsíců do 3 let a zabavení převáženého paliva.

(aktualizováno 7. 7. 2022)

i Napsali jsme také jiné články s tématikou auto-moto:

Autem do Itálie levně

Ať už vyrážíte autem do Itálie z jakékoliv části republiky, největší výdaje přijdou právě v cílové zemi. Rakouskem projedete pohodlně a za celkem rozumné náklady i v případě, že zvolíte cestu po dálnici. Situace se mění v Itálii, kde se může cesta mimo dálnice vyplatit. Vzhledem k tomu, že italské silnice první třídy jsou kvalitní a často kopírují trasy dálnic, není nijak obtížné se vyhnout drahým italským dálničním poplatkům. Také ušetříte za extra zpoplatněné průjezdy. Například 250km cesta z Rakouského Villachu do Benátek se vám tím prodlouží o stravitelných 50 minut.

Jak bylo zmíněno výše, tankováním v Rakousku se v roce 2022 na palivech příliš ušetřit nedá.

Ceny ubytování a stravování v Itálii

Ceny za ubytování jsou v italských hotelech oproti českým poměrům velmi vysoké. Na italském pobřeží se v hlavních přímořských destinacích pohybují kolem 100 EUR za 2 osoby/noc. Místa v kempu jsou často rozdělená podle intenzity slunečního záření. Ta nejvíce slunná jsou nejlevnější a stojí zhruba od 15,5 EUR za auto a stan + 11 EUR za osobu. Ceny v restauracích začínají na hodnotě 15 EUR za hlavní jídlo.

Potraviny v EUR v CZK
Chléb (500 g) 2 51
Bageta velká 1,5 38
Jablka (1 kg) 1,80 46
Banány (1 kg) 1,70 44
Polotučné mléko (1 l) 1,50 38
Džus (1,5 l) 2,00 51
Kuřecí prsa (1 kg) 8,50 210
Cappuccino 1,50 38
Pivo točené (0,5 l) 5 125

Tipy na výlety – italské Dolomity

Itálie nám nabízí spoustu možností, jak využít tolik očekávaný odpočinek od práce či studia. Ať už jste zastánci aktivní dovolené v horách, milovníci kultury a historie, labužníci, anebo dáváte přednost pobytu u moře, určitě si v této zemi přijdete na své.

K návštěvě lákají obrovské písečné pláže, slavná města plná uměleckých skvostů, průzračně čistá jezera i skalnaté Dolomity. Přinášíme vám několik rad a tipů na místa, která stojí za návštěvu. Cesta do všech těchto italských lokalit se dá zvládnout autem. Zmíněné destinace se nachází maximálně 1 000 km od našich hranic. Většinou však méně.

Jezero Fedaia Seceda
Kousek od vrcholu Marmolada se nachází jezero Fedaia (vlevo). Pokud máte zájem spíše o pěší túru, pak můžete využít turistické trasy na vrchol Seceda (vpravo).
  • Passo di Gardena je rájem pro milovníky serpentin. Klikatící se zatáčky šplhají až do výšky 2 220 m n. m. Pokud si však chcete jízdu užít, vyjeďte brzo ráno, nebo naopak k večeru. Přes den jsou serpentiny plné turistů, cyklistů, motorkářů, aut i autobusů a řízení je velmi náročné, neboť i tady každý předjíždí. Údolí i okolní horské masivy v Itálii ale stojí za podívanou.
  • Nejsnadněji přístupnou evropskou třítisícovkou je nepochybně Piz Boé v Italském pohoří Sella. Měří 3 152 m n. m. a výchozím bodem bývá horský průsmyk Passo Pordoi ve výšce 2 239 m n. m. Turistická trasa vede převážně po kamenné suti až na vrchol. Výstup si můžete zjednodušit lanovkou na Sasso Pordoi (2 950 m n. m.). Za zmínku také stojí technicky poměrně náročná ferrata Cesare Piazzeta s obtížností C/D. Nadšení lezci si zde určitě přijdou na své.
  • Výstup na Marmoladu, nejvyšší horu italských Dolomit, je zvládnutelný i za jediný den. Při pěkném počasí není trasa nijak náročná. Začínající lezci zde často zkouší své první krůčky na ledovci i jednoduché ferratě. Samozřejmě je ale zapotřebí horolezecké vybavení a zkušený vůdce.
  • Piccolo Lagazuoi je další zajímavou horou v oblasti. Známá je především kvůli bojům v 1. světové válce v letech 1915 až 1917. Na vrchol se dostanete zajištěnou výstupovou trasou obtížnosti A/B, lanovkou nebo štolami, což je zřejmě nejatraktivnější varianta.
  • Italské Dolomity ocení i milovníci pěší turistiky bez horolezeckých úseků. Velice krásnou trasou je výstup ze Santa Cristiny na vrchol Seceda do výšky 2 440 m n. m. Po cestě uvidíte malebné horské louky, pasoucí se stáda krav i zajímavé skalní útvary Piera Longia.

Tipy na výlety – pobřeží, památky a moře

Kam do Itálie k moři a za památkami vám odpoví tato kapitola. Oblíbenou a nejbližší lokalitou je Benátská riviéra s dlouhými písčitými plážemi. Zde se nacházejí oblíbená a autem dostupná letoviska Bibione a Caorle. Pokud máte rádi výlety za památkami, určitě svoji cestu do Itálie můžete spojit s pobytem u moře a poznáváním.

benatky milan
V Benátkách se rozhodně projděte po mostě Rialto (vlevo). V Miláně pak nezapomeňte navštívit kostel Santa Maria delle Grazie (vpravo).
  • Benátky bývaly slavným přístavem i městským státem. Je to rodiště slavných italských umělců – Tiziana, Tintoretta i Vivaldiho, a také architektonický skvost. Mezi nejvýznamnější památky patří most Rialto a náměstí sv. Marka. Neblahou vzpomínkou na bohatou, ale i smutnou historii města jsou všudypřítomné morové masky. S touto tradiční kulturou souvisí konání každoročního karnevalu, který probíhá obvykle deset dní před Popeleční středou, tedy těsně před začátkem 40denního půstu před Velikonocemi. Milovníci dobrého alkoholu si však po celý rok mohou vychutnat nápoj Aperol Spritz. Právě Benátky jsou totiž místem jeho zrození.
  • Překrásným městečkem je v Itálii také Verona, známá ze Shakespearovy tragédie Romeo a Julie. Ačkoliv je příběh smyšlený, i sem proudí turisté, aby se podívali na Juliin balkón a vyfotili se s její bronzovou sochou. Navštívit můžete i místní amfiteátr, ve kterém se stále konají mnohé kulturní akce.
  • Úchvatným italským muzeem pod širým nebem je i město Milán. Pyšní se dechberoucí architekturou i slavnými knihovnami a galeriemi, kde můžete spatřit díla a rukopisy umělců od Botticeliho přes Caravaggia až po Leonarda da Vinciho. Fanoušci motoristických sportů se mohou podívat na závodní okruh F1 – Monzu.
  • Caorle je zřejmě Čechy nejnavštěvovanější přímořskou destinací severní Itálie. Ocení ji především rodiny s dětmi, neboť jsou zde obrovské písčité pláže s mělkým šelfovým mořem. „Po svých s vodou do pasu“ tak můžete dojít až 200 metrů daleko do moře podobně jako v nedalekém letovisku Bibione.
  • Příjemný pobyt u moře můžete strávit i jižněji v okolí krásného starobylého města Ravenna. I zde se nachází několik kilometrů dlouhé pláže. Tato lokalita je vhodná zejména pro turisty, kteří chtějí během své dovolené také poznávat historii a architekturu. Ravenna je město s dlouhou historií a v 5. století byla dokonce hlavním městem Západořímské říše.
  • Za návštěvu stojí také kolébka renesance – Florencie. Právě zde se narodili významní italští umělci jako Giovanni Boccaccio, Sandro Botticelli, Donatello a Michelangelo Buonarroti. Svůj příběh sem mimo jiné ve svém díle Inferno zasadil i současný spisovatel mysteriózních thrillerů Dan Brown, autor Šifry mistra Leonarda.

Cestovní doklady na cestu do Itálie

Jelikož Itálie a všechny tranzitní země jsou součástí EU i schengenského prostoru, na cestu vám stačí platný občanský průkaz. Ten musí mít i děti do 15 let. Alternativou je pas. Je třeba, aby měl každý člen výpravy vlastní doklad, od roku 2012 už není možné, aby děti cestovaly na doklady rodičů.

iAutem do Chorvatska
Vedle Itálie patří mezi další oblíbené evropské přímořské destinace také Chorvatsko. Jak se tam pohodlně dostat, vám prozradí článek Cesta autem do Chorvatska.

Roaming a volání v Itálii

Jelikož byly poplatky za roaming zrušeny, volání i SMS vás budou stát stejně jako v České republice. Pozor si však dejte na to, že zrušení roamingu se vztahuje pouze na česká čísla, takže pokud byste chtěli volat třeba na recepci vašeho hotelu, zaplatíte částku, jako byste volali z České republiky do Itálie.

Itálie je jedna z turisticky nejzajímavějších zemí světa. Zdobí ji moře, hory, jezera, památky či historická města. Autem jste tam za několik hodin.

Autem do Itálie: přehled nejdůležitějších odkazů a informací

Kam do Itálie k moři autem?

Nejrychleji a nejlevněji dosáhnete Benátské riviéry, kde jsou dlouhé pláže s pozvolným přístupem do moře.

Musím mít negativní test na koronavirus při cestě do Itálie?

Ne, aktuálně (v létě 2022) negativní test na koronavirus mít nemusíte.

Musím udávat důvod cesty do Itálie?

Pokud neplánujete být v Itálii déle než 3 měsíce, důvod udávat nemusíte.

Musím v Itálii nosit roušku?

Aktuálně (léto 2022) platí povinnost nosit v hromadné dopravě respirátor třídy FFP2.

Jaké jsou poplatky za cestu autem do Itálie?

Dálniční známku musíte mít v Rakousku, ta vás však nevyjde draho. Cena desetidenní známky je 9,4 EUR. V Itálii jsou dálnice drahé a 100 km jízdy vás vyjde přibližně na 9 EUR. Můžete se jim ale snadno vyhnout. Pokud se rozhodnete italské dálnice využít, poplatek si můžete spočítat na stránkách provozovatele italské sítě dálnic.

Je možné jet do Itálie autem levně?

Ano, je. Natankujte ještě v Rakousku plnou nádrž, protože v Itálii jsou pohonné hmoty obvykle drahé. V Itálii nepoužívejte dálnice, ale cestujte po kvalitních silnicích první třídy.

Jaké navštívit památky v Itálii?

Jedete-li autem, můžete navštívit některá zajímavá místa na severu země. Nevynechejte Benátky, ale lákavá je také Florencie nebo Ravenna.

4,4 49×
BACtrack Trace Pro
Alkohol tester - s elektrochemickým senzorem, rozsah měření 0-4 ‰, přesnost 0,05 ‰, pro osobní a firemní použití, měření náustkem, kalibrovatelný senzor, napájení přes baterie AAA
2 090,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AUPR16473
4,6 90×
Riwall PRO REPW 120 SET
Vysokotlaký čistič elektrický, přenosné, 1500 W, max. tlak 120 bar, průtok 432 l/h, délka hadice 5 m, s kovovým čerpadlem, se samonasáváním, nádrž na saponát a rotační tryska
2 508,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: GAR001d
4,1 526×
Mobilly OBD-II BT
Diagnostika pro OBD-II, Bluetooth, pro Android a Windows Phone, čtení diagnostických chybových kódů, pro evropské benzínové vozy od roku 2000, evropské dieselové vozy od roku 2004, asijské vozy od roku 2000, americké vozy od roku 1996
299,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: FIF301
4,9 74×
MOTUL 5100 10W40 4T 4L
Motorový olej - 10W-40, syntetický, pro 4-taktní motory, API SH, CZ distribuce, objem 4l - 207,25 Kč/1 l
829,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AUPR03711
5,0 165×
CASTROL EDGE 5W-30 TITANIUM FST 5l
Motorový olej - 5W-30, syntetický longlife, ACEA C3, VW 504.00 a VW 507.00, BMW Longlife-04, MB 229.51 a MB 229.31, Porsche C30, DE distribuce, objem 5l - 243,80 Kč/1 l
1 219,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AUPR989
4,6 66×
PERUZZO PURE INSTINCT pro 4 kola
Nosič kol na tažné zařízení - na 4 kola, nosnost 60 kg, max. váha jednoho kola 30 kg, max. šířka pneumatiky 1,57", max. rozvor kol 120 cm, pro průměr rámu kola 50 mm, max. rychlost 130 km/h, zamykání kola k nosiči a nosiče k autu, s odnímatelným ramenem, skládací, sklopný, 13pinový konektor, váha nosiče 19 kg, certifikát TUV
8 490,-
Na objednávku – termín upřesníme > 5 ks
Očekáváme 30.05.2024
Objednací kód: AUPR00469
4,5 83×
AURILIS střešní nosiče 120 cm, TUV
Střešní nosiče - délka 120 cm, nosnost 90 kg, materiál hliník, uzamykatelné, upevnění na hagusy, stříbrná barva
1 599,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: AUPR1234a
5,0
LADIVAL Pro děti OF 50+ Sprej 200 ml
Opalovací mléko - pro dospělé a pro děti, ochranný faktor 50, dermo, pro atopickou, ekzematickou a problematickou pleť, objem 200 ml - 2 445 Kč/1 l
489,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: STALAD748
4,8 19×
Spokey Picnic Flannel 150×180 akryl
Pikniková deka - 180×150 cm, s uchem pro přenášení
489,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SPTif2171
3,9 17×
Plážová podložka-taška RÁKOS
Plážové lehátko -
119,-
Skladem > 20 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SPT5422
4,8 35×
G21 C&W 45l, 12/240V
Autochladnička - termoelektrická, napájecí napětí 12 V a 230 V, objem 45 l, ochladí až o 20 °C oproti okolní teplotě, kolečka, včetně ohřevu na teplotu až 55 °C, hlučnost 53 dB, příkon 65 W, hmotnost 9 kg, šedá barva, energetická třída F
4 431,-
Skladem 2 ks
Objednací kód: EAG090c
4,3 69×
COMPASS Chladící box BLUE displej s teplotou + dárek
Autochladnička - termoelektrická, napájecí napětí 12 V a 230 V, objem 25 l, ochladí až o 17 °C oproti okolní teplotě, displej, včetně ohřevu, délka 12V kabelu 180 cm, hmotnost 4,1 kg, napájecí AC adaptér součástí balení, modrá barva
2 269,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AUPR3137
4,7 15×
Intex Matrace Surf
Nafukovací lehátko - do vody, pro 1 osobu, maximální nosnost 100 kg, vhodné od 3 let, 2 komory, rozměry 69 × 178 cm (Š×D)
525,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: HRAif7888
AQUA MARINA Vibrant 8'0'' × 28'' × 4'' Blue
Paddleboard délka 244 cm, nosnost 60 kg, výtlak 140 l, zaměření na rychlost, stabilita a ovladatelnost, obsah balení: Pumpa, Pádlo, Ploutev, Leash, Obal a Řemínek
Super cena
5 490,- Ušetříte 500,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: SPTaqm034
4,7
Aqua Marina BREEZE 9'10''x30''x5''
Paddleboard délka 300 cm, nosnost 100 kg, výtlak 220 l, zaměření na stabilita, obsah balení: Pumpa, Pádlo, Ploutev, Vak, Opravná sada, Leash a Upevňovací popruh
Zlevněno -1 %
5 999,- 6 079,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: SPTaqm006
4,4 387×
AlzaPower Holder ACS100 černý
Držák na mobilní telefon mechanický, na palubní desku a na sklo, nastavitelný jednou rukou, pro mobilní telefony s úhlopříčkou 4-6,3"
Super cena
299,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: APWPH0640
Vytisknout
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací