MS hokej BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-vodni-chladic-na-procesor-2024.jpg

Nejlepší 240mm AiO vodní chlazení pro procesory

Máte miniaturní PC skříň a výkonný procesor k tomu? Pak vám dost možná nezbývá nic jiného než sáhnout po 240mm vodním AiO chladiči. Takový rozměr je ale sám o sobě kompromisem a výběr toho správného chladiče je důležitější než kdykoliv jindy. V tomto článku naleznete srovnání 11 AiO chladičů. Změřili jsme chladicí výkon na 300 W a 200 W na nízké, střední a vysoké otáčky. Rovnou jsme se podívali i na hlučnost, protože dobrý chladič je nejen výkonný, ale i tichý. Čtěte dále! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/all-in-one-vodni-chlazeni-nahled.jpg

Nejlepší vodní chlazení pro procesory (AiO 360mm)

Vybíráte vodní chlazení na procesor o velikosti 360 mm a nemůžete si vybrat? V tomto článku jsme srovnali 17 AiO a podrobili je přísným testům na 200W a 300 W při nízkých, středních a maximálních otáčkách. Změřili jsme teploty i hlučnost. Který chladič vyšel nejlépe a který pořídit? Již více v tomto článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rog-ryuo-iii-360-argb-nahled.jpg

ASUS ROG RYUO III 360 ARGB – AiO chladič bez kompromisů (RECENZE A TESTY)

Přemýšlíte o chlazení procesoru vodou, ale nemůžete si v nepřeberném množství AiO chladičů vybrat ten pravý? V nedávném srovnávacím testu 38 chladičů se umístil na krásném třetím místě ASUS ROG RYUO III 360 ARGB, a tak jsme si řekli, že si zaslouží vlastní sólo recenzi. Nejedná se však o úplně nejlevnější chladič, a proto se v dnešním článku podíváme na to, zda je pořizovací cena obhájitelná, či nikoliv. Čtěte více! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-ryujin-III-360-argb-nahled.jpg

ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB – Nejlepší AiO všech dob? (RECENZE A TESTY)

Hledáte bezesporu ten nejvýkonnější AiO chladič na trhu, ale zároveň byste rádi navíc trochu té exkluzivity, pořádných fičur a zkrátka unikátní kus železa, který bude dominantou vašeho herního stroje? Pak je tu ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB. Ten je vybaven luxusním 3.5" 24bitovým LED displejem, který zvládá přehrávat pestré animace při 60 FPS. Co víc, je vybaven netradičními magnetickými ventilátory, které nemají ve světě chladičů obdoby. A to není vše, více už v dnešním článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aio-chlazeni.jpg

Vodní chladiče AiO (SROVNÁVACÍ RECENZE A TESTY)

Čím chladit výkonný procesor? Možnosti jsou dvě, vzduch a voda. Není ale voda jako voda. Správně navržený custom loop, lidově řečeno dospělý vodník, stojí bez problému i desetitisíce. Kompromisem jsou takzvaná a čím dál tím více oblíbená AiO neboli All in One. Trh nabízí nepřeberné množství modelů v různých designech a velikostech a vybrat si to správné chlazení není jednoduchý úkol. Bez podrobných srovnávacích testů jde téměř o nemožný úkol. A abyste výběr měli jednodušší, otestovali jsme 38 chladičů z naší nabídky v rozměrech 240 mm, 280 mm, 360 mm a 420 mm. Read more »

Nejlepší vodní chlazení pro procesory (AiO 280mm)

Vybíráte menší PC skříň a zároveň výkonný procesor? Pak se nabízí otázka, čím ho budete chladit. Dobrou cestou jsou vodní AiO chladiče o rozměru 280 mm, které už zvládnout uchladit pořádnou dávku odpadního tepla. Těch je ale na trhu celá hromada a není lehké si vybrat ten správný. V dnešním článku uvidíte 8 takových chladičů, které jsme prověřili nejen co do výkonu, ale i do hlučnosti. Tak čtěte dále! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chlazeni-cpu-test.jpg

Nejlepší vzduchové chladiče pro procesory (RECENZE A TESTY)

Výběr toho správného procesoru pro váš nový počítač je snad tou nejdůležitější věcí vůbec. Máte-li vybráno, nastává otázka, čím budete svůj procesor chladit. V dnešním testu jsme prověřili 12 vzduchových chladičů střední cenové kategorie jak co do chladicího výkonu, tak do hlučnosti. Po kterém chladiči sáhnout pro nejnovější AMD Ryzen a po kterém pro Intel Core? Již více v dnešních testech. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ASUS-ROG-RYUJIN-II-360-recenze.jpg

ASUS ROG RYUJIN II 360 – AiO chladič pro nejnáročnější (RECENZE A TESTY)

AiO chladiče stojí někde na pomezí vzduchového chlazení a pořádného custom loopu. A to samo o sobě přináší řadu kompromisů a hlavně otázku: „Existuje pořádný AiO chladič, který stojí za to?“ Jednou z odpovědí se zdá být ASUS ROG RYUJIN II 360, exkluzivně vyhlížející kus hardwaru vybavený nejen 3,5" LCD displejem a 7. generací Asetek pumpy, ale především prémiovými ventilátory Noctua IndustrialPPC. V dnešní recenzi se podíváme, jak si tento Ryujin II. generace poradí proti hi-endovým AiO chladičům od konkurence, a zároveň jej postavíme proti custom loopu od EKWB. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/teplovodiva-pasta-jak-vybrat.jpg

Teplovodivé pasty (NÁVOD a TEST)

Při stavbě počítače mnohdy zapomínáme na teplovodivou pastu. Boxované chladiče mají obvykle strojově nanesenou vrstvu pasty, aftermarket chladiče jsou pak dodávány s malou tubou zvlášť. Ne vždy je to však ta nejlepší volba. V dnešním testu se zaměříme na 9 teplovodivých past, jejich výkon a možnosti aplikace. Díky pomůcce z plexiskla se podíváme, jak se taková pasta mezi procesorem a chladičem chová, a na závěr si řekneme, na co si dát při aplikaci pasty pozor.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/EKWB-nahled.jpg

EKWB Performance 240 (RECENZE A TESTY)

Tam, kde All-in-One vodní chladič nestačí, přichází ke slovu plnohodnotný okruh. Z čeho se vlastně takový okruh skládá? Jak si stojí proti levnějším AIO vodníkům? To se dozvíte v naší recenzi kitu EKWB Performance 240. Read more »
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info