BOOST JBL BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-graficke-karty-rtx-4070-ti-super-nahled.jpg

Nejlepší grafické karty GeForce RTX 4070 Ti SUPER

Líbí se vám výkon grafických karet GeForce RTX 4070 Ti SUPER a plánujete si jednu pořídit do svého herního PC? Pak byste rozhodně neměli přehlédnout tento článek. V něm se totiž na tyto grafické karty podíváme pod drobnohledem a pokusíme se mezi nimi vybrat ty absolutně nejlepší. Díky jejich porovnání podle rozličných kritérií si budete moci udělat přehledný obrázek o tom, která z nich by mohla být tou nejlepší volbou právě pro vás. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wifi-nefunguje.jpg

Co dělat, když nefunguje WiFi?

Ve světě, kde jsme neustále online, může být výpadek WiFi připojení skutečnou katastrofou. Nefunkční WiFi může způsobit nemalé problémy jak v domácnostech, tak v kancelářích. Představte si situaci, kdy potřebujete narychlo odeslat důležitý email, sledovat online přednášku, nebo třeba jen streamovat oblíbený seriál, a najednou se ocitnete bez připojení. Jak postupovat, když váš notebook nevidí WiFi? Případně, když jste připojeni, ale internet stále nejde. V následujících řádcích najdete praktické rady, které vám pomohou vrátit se zpět do digitálního světa. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rx-7800-xt-gaming-oc-16g-nahled.jpg

Gigabyte Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G (RECENZE A TESTY)

Další grafickou kartou Radeon RX 7800 XT, kterou si dnes na Alza.cz nejen představíme, ale také řádně otestujeme, je Gigabyte RX 7800 XT GAMING OC 16G z dílny známé tchajwanské společnosti GIGABYTE. Jak tedy tato grafická karta dopadla v našich testech a vyplatilo by se vám vůbec její pořízení? To se dozvíte právě v této recenzi. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/epson-hx-20-nahled.jpg

Epson HX-20: Japonsko ohromuje svět | Mobilní revoluce

Prozkoumejte, jak Epson HX-20 redefinoval koncept přenosných počítačů a přinesl prvky známé u notebooků dodnes. Tento článek odhaluje, jakým způsobem Epson vybočil z davu v 80. letech, přičemž se zaměřil na inovace, které formovaly budoucnost mobilních technologií. Přečtěte si, proč byl tento přístup revoluční a jak ovlivnil současné pojetí přenosných zařízení. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/technologicke-limity-prenosnych-pocitacu-nahled.jpg

Technologické limity přenosných počítačů | Mobilní revoluce

Určitě si ještě pamatujete staré krabicové monitory, které zabíraly půlku pracovního stolu, byly těžké a spotřebou se vyrovnaly celému počítači. Navrhnout notebook s tímto typem panelu bylo nemyslitelné, proto se zkoumaly jiné možnosti zobrazování obrazu. Jak jsme se dostaly od mrkví k dnešním plochým obrazovkám se dočtete v následujícím článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/commodore-sx64-nahled.jpg

Commodore SX64 a pokus o domácí mobilní revoluci | Mobilní revoluce

V tomto článku se podíváme na přístroj Commodore SX64, první přenosný počítače s barevnou obrazovkou, který se snažil změnit pravidla hry v osmdesátých letech. Dozvíte se, jaký byl osud tohoto zařízení a zda byl tento koncept následován a vylepšován. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/osborne-1-nahled.jpg

Osborne 1: Počítače se vydávají na cesty | Mobilní revoluce

Následující článek vám přiblíží, jak se během krátké doby razantě snížila hmotnost, zvýšila přenositelnost, ale hlavně se zařízení dostaly do takové cenové hladiny, kdy si jej mohli pořídit i méně majetní profesionálové. I když se stále nedalo mluvit o přenosných pořítačích dnešního typu, firmy zjistily, že je o tento segment zájem a vyplatí se do něj investovat. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-rx-7800-xt-nahled.jpg

Nejlepší grafické karty Radeon RX 7800 XT

Pokud se vám líbí výkon grafických karet Radeon RX 7800 XT a plánujete si jednu také pořídit do svého herního PC, pak byste rozhodně neměli přehlédnout tento článek. V jeho aktualizaci, kdy do našeho seznamu otestovaných grafických karet nově přibyla také Gigabyte RX 7800 XT GAMING OC 16G, se na tyto grafické karty znovu podíváme pod drobnohledem a pokusíme se mezi nimi opět vybrat ty absolutně nejlepší.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mikropocitace-prichazeji-nahled.jpg

Mikropočítače přicházejí | Mobilní revoluce

Rok 1971 byl významný tím, že Intel představil první mikroprocesor a otevřel cestu k počítačům, které by se vešly na stůl. Tento článek vám ukáže, jak jsme se z těžkotonážních počítačů dostali k dnešním lehkým tabletům a ultrabookům. Zavzpomínáme na první přenosný IBM, začátky Apple v garáži a vizi Dynabooku, která předjímala dnešní tablety. Přečtěte si další článek ze série Mobilní revoluce. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-ryzen-780m-recenze-test-nahled.jpg

AMD Ryzen 5 8600G – Bude stačit šestijádro s Radeonem 760M? (RECENZE A TESTY)

Nejnovější desktopové Ryzeny od AMD, takzvané APU, dostaly do vínku mobilní Radeony řady 700M. Až doposud byl integrovaný grafický chip (iGPU) pouhým symbolem zobrazovadla a nic, na čem by se dalo hrát. Šestijádrový Ryzen 5 8600G je vybaven Radeonem 760M. Otázka zůstává, má cenu pořizovat procesor s iGPU namísto levné dedikované grafické karty (dGPU)? Již více v dnešní recenzi! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rtx-4070-super-12g-ventus-2x-white-oc-nahled.jpg

MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X WHITE OC (RECENZE A TESTY)

Pokud do svého počítače sháníte novou a výkonnou grafickou kartu, která by se vám navíc vešla také do vaší stávající menší počítačové skříně, pak ji budete muset vybírat z nějaké té kompaktnější edice grafických karet. Jednou takovou je například také MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X WHITE OC z dílny tchajwanské společnosti MSI, která je navíc vyvedena v líbivé bílo-stříbrné kombinaci a kterou jsme pro vás na Alza.cz v této recenzi také důkladně otestovali.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-ryzen-7-recenze-test_1.jpg

AMD Ryzen 7 8700G – Zahrajete si na integrované grafice? (RECENZE A TESTY)

Z kraje roku se nám na trh dostaly nové AMD Ryzen 8000G procesory, takzvané APU, tedy čipy s integrovaným grafickým čipem. Ač se to na první pohled nemusí zdát, jde o velmi zajímavé kousky křemíku a integrovaná grafika není jedinou fičurou, kterými jsou vybaveny. V dnešní recenzi se podíváme na výkon Ryzenu 7 8700G, osmijádro s Radeonem 780M. Jak si procesor poradí proti Intelu i5-14600K a oproti levným grafickým kartám? Čtěte dále! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-4070-super-nahled.jpg

Nejlepší grafické karty GeForce RTX 4070 SUPER

Pokud se vám líbí výkon grafických karet NVIDIA GeForce RTX 4070 SUPER a plánujete si jednu také pořídit do svého herního PC, pak byste rozhodně neměli přehlédnout tento článek. V jeho aktualizaci, kdy do našeho seznamu otestovaných grafických karet nově přibyla také Asus TUF RTX 4070 SUPER O12G Gaming, se na tyto grafické karty znovu podíváme pod drobnohledem a pokusíme se mezi nimi opět vybrat ty absolutně nejlepší. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-vodni-chladic-na-procesor-2024.jpg

Nejlepší 240mm AiO vodní chlazení pro procesory

Máte miniaturní PC skříň a výkonný procesor k tomu? Pak vám dost možná nezbývá nic jiného než sáhnout po 240mm vodním AiO chladiči. Takový rozměr je ale sám o sobě kompromisem a výběr toho správného chladiče je důležitější než kdykoliv jindy. V tomto článku naleznete srovnání 11 AiO chladičů. Změřili jsme chladicí výkon na 300 W a 200 W na nízké, střední a vysoké otáčky. Rovnou jsme se podívali i na hlučnost, protože dobrý chladič je nejen výkonný, ale i tichý. Čtěte dále! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/all-in-one-vodni-chlazeni-nahled.jpg

Nejlepší vodní chlazení pro procesory (AiO 360mm)

Vybíráte vodní chlazení na procesor o velikosti 360 mm a nemůžete si vybrat? V tomto článku jsme srovnali 17 AiO a podrobili je přísným testům na 200W a 300 W při nízkých, středních a maximálních otáčkách. Změřili jsme teploty i hlučnost. Který chladič vyšel nejlépe a který pořídit? Již více v tomto článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-strix-rtx-4070-ti-super-o16g-gaming-nahled.jpg

Asus STRIX GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G Gaming (RECENZE A TESTY)

Jedním z posledních přírůstků do legendární řady grafických karet ROG STRIX (Republic of Gamers) známé tchajwanské společnosti ASUS je grafická karta Asus ROG STRIX GeForce RTX 4070 Ti O16G Gaming. Ta již na první pohled budí respekt, a to nejen svými obřími rozměry, ale také stylovým provedením a bohatou výbavou. Jak však tato ROG STRIX dopadla v našich testech na Alza.cz? Tak přesně to se můžete dozvědět právě v této recenzi, ve které jsme ji pro vás důkladně otestovali.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rog-ryuo-iii-360-argb-nahled.jpg

ASUS ROG RYUO III 360 ARGB – AiO chladič bez kompromisů (RECENZE A TESTY)

Přemýšlíte o chlazení procesoru vodou, ale nemůžete si v nepřeberném množství AiO chladičů vybrat ten pravý? V nedávném srovnávacím testu 38 chladičů se umístil na krásném třetím místě ASUS ROG RYUO III 360 ARGB, a tak jsme si řekli, že si zaslouží vlastní sólo recenzi. Nejedná se však o úplně nejlevnější chladič, a proto se v dnešním článku podíváme na to, zda je pořizovací cena obhájitelná, či nikoliv. Čtěte více! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-4060-ti-nahled.jpg

Nejlepší grafické karty GeForce RTX 4060 Ti

Pokud se vám líbí výkon grafických karet NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti a plánujete si jednu také pořídit do svého herního PC, pak byste rozhodně neměli přehlédnout tento článek. V jeho aktualizaci, kdy do našeho seznamu otestovaných grafických karet nově přibyla také Gainward RTX 4060 Ti PANTHER 16G, se na tyto grafické karty znovu podíváme pod drobnohledem a pokusíme se mezi nimi opět vybrat ty absolutně nejlepší. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-ryujin-III-360-argb-nahled.jpg

ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB – Nejlepší AiO všech dob? (RECENZE A TESTY)

Hledáte bezesporu ten nejvýkonnější AiO chladič na trhu, ale zároveň byste rádi navíc trochu té exkluzivity, pořádných fičur a zkrátka unikátní kus železa, který bude dominantou vašeho herního stroje? Pak je tu ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB. Ten je vybaven luxusním 3.5" 24bitovým LED displejem, který zvládá přehrávat pestré animace při 60 FPS. Co víc, je vybaven netradičními magnetickými ventilátory, které nemají ve světě chladičů obdoby. A to není vše, více už v dnešním článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahledsynology.jpg

Pevné disky Synology jsou skvělým řešením pro NAS

Společnost Synology patří mezi lídry v rámci síťových úložišť NAS. Nicméně do takového zařízení potřebujte i pevné disky. Dříve se bylo nutné spolehnout na jiné výrobce, ale doba se mění a Synology má i své vlastní disky. V čem jsou lepší? Read more »
123...
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info