MS hokej BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-ochladit-byt-tipy-triky.jpg

Jak ochladit byt? (NÁVOD)

Poslední léta jsou horká a často i velmi suchá. Slunce neúprosně svítí a rozpaluje vše kolem. Váš byt se pomalu mění v obrovskou rozžhavenou pec a vydržet to je téměř nadlidský úkol. Nejhorší je ochladit panelákový byt a podkrovní pokoje, pokud ale stupnice teploměru atakuje tropické teploty, začne být nesnesitelný pobyt i v bytovkách a rodinných domech. My pro vás máme hned několik tipů, jak ochladit byt tak, aby se vám v něm zase příjemně spalo. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_70.jpg

Jak na zapojení digestoře (NÁVOD)

Šikovný domácí kutil zvládne zapojit vše, ale pokud nemáte nikoho takového po ruce, tak s instalací digestoře můžete klidně strávit celý den. I když se na první pohled zdá, že nejde o nic složitého, tak přesto má montáž digestoře hned několik úskalí. Ukážeme vám, jak postupovat krok za krokem, a nabídneme další rady a tipy. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-digestor_1.jpg

Jak vyčistit digestoř (TIPY A TRIKY)

Odsavače par jsou nenápadnou, ale velmi praktickou součástí moderní kuchyně. Aby efektivně plnili svou funkci, musí se pravidelně čistit. V našem článku se dozvíte, jak vyčistit digestoř z venku i zevnitř včetně toho, jak vyčistit její filtr. Dále se dozvíte, jak čistit nerezovou digestoř, aby nedošlo k jejímu poškození. Přidáme také užitečné informace o montáži digestoře. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vestavna-digestor-nahledovy-obrazek_1.jpg

Jak vybrat vestavnou digestoř

Vestavné digestoře se při návrhu nových kuchyní zabudovávají do kuchyňských skříní, tudíž s nimi dobře splývají. Proto pokud vám záleží na čistém a elegantním vzhledu vaší kuchyně, toto řešení bude pro vás velmi vhodné. Poněkud složitější instalaci vyvažuje vysoký výkon vhodný do středně velkých až velkých kuchyní. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ostruvkova-digestor-nahledovy-obrazek.jpg

Jak vybrat ostrůvkovou digestoř

Ostrůvkové digestoře se připevňují ke stropu ve volném prostoru nad varnými ostrůvky. Mají vysoký výkon a výrazně doplňují design celé kuchyně. Ať už to má být ostrůvková digestoř černá, bílá či nerezová, poradíme vám, jaký výkon digestoře potřebuje vaše kuchyň, jak ohlídat nízkou hlučnost a co vyžaduje instalace ostrůvkové digestoře. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kominova-digestor-nahledovy-obrazek.jpg

Jak vybrat komínovou digestoř

Komínové digestoře jsou určeny pro odtah do komínu. Jsou výkonné a hodí se i do velkých kuchyní. Upevňují se na zeď mezi závěsné skříňky. Komínové odsavače par jsou dominantní prvek v kuchyni. Vsadit můžete na klasický i moderní design ze skla. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zehlim.jpg

Jak vyčistit žehličku

Aby vám šlo žehlení jako po másle, je třeba také jednou za čas žehličku vyčistit a věnovat jí potřebnou péči. V našem článku se dozvíte užitečné rady a návody, jak vyčistit připálenou žehličku, jak vyčistit napařovací žehličku od vodního kamene a od vápenatých usazenin. Kvůli čištění napařovací žehličky si nemusíte pořizovat žádné speciální přípravky, vystačíte si s prostředky, které se běžně vyskytují v každé domácnosti Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/udrzba-klimatizace.jpg

Jak na čištění klimatizace

Čištění klimatizace je podstatné pro její bezpečný i výkonný chod, proto bychom před každou sezónou měli provést pravidelnou údržbu klimatizace. Jak čištění domácí klimatizace probíhá a na co bychom při něm neměli zapomenout? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-pristroj-pro-peci-o-plet.jpg

Jak vybrat přístroj pro péči o pleť?

Krásná a zářivá pleť je vizitkou pravidelné péče, kterou si můžete dopřávat nejen v kosmetickém salónu, ale také v pohodlí vašeho domova. Vakuový čistič pleti, čistící kartáček na pleť nebo ultrazvuková špachtle – to vše jsou přístroje, které vaši pleť důkladně vyčistí od ucpaných pórů, mastnoty i dalších nečistot a celkově ji ozdraví. Poradíme vám, jak vybrat přístroj pro péči o pleť i jak s ním pracovat pro dosažení nejlepších výsledků. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horkovzdusna-friteza.jpg

Horkovzdušná fritéza aneb zdravé fritování bez oleje

Chcete se stravovat zdravěji, ale přitom jíst smažená či fritovaná jídla? Dnes již tato otázka nezní nelogicky. A to díky horkovzdušné fritéze, ve které můžete fritovat bez oleje. Připravujte sobě a své rodině smažené, grilované i pečené pokrmy zdravě a snadno. Nevzdávejte se svých oblíbených jídel a vychutnávejte si je bez výčitek. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pyrolýza.jpg

Jak fungují trouby se samočistící funkcí

Moderní trouby disponující inovativní funkcí samočištění vám v mnohém usnadní údržbu i vyřeší častý dotaz jak vyčistit troubu. Samočistících funkcí je však více, a proto přinášíme stručný přehled i popis toho, jak konkrétně probíhá  pyrolýza, katalytické čištění nebo čištění párou.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-upect-husu.jpg

Jak upéct svatomartinskou husu (RECEPT)

Husí pečínka je vrcholem svatomartinských hodů a kupodivu její příprava není vůbec složitá. Osobně jsme vyzkoušeli, jak upéct husu v domácím prostředí, a vše pro vás krok za krokem detailně zmapovali. Inspirujte naším receptem a připravte svým blízkým tradiční lahodnou delikatesu, kterou svatomartinská husa bezesporu je. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-zvlhcovac.jpg

How to Choose an Air Humidifier

Do you suffer from cough, scratchy throat, stuffy nose, dry skin, chapped lips and fatigue? You may not be sick but experiencing symptoms of low humidity in the rooms where you spend most of your day. Especially in the winter months, humidity drops and causes problems. But there is an easy solution in the form of an air humidifier.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vaření v troubě.jpg

Vaříme, pečeme, sušíme a zavařujeme v troubě

Horkovzdušná trouba bývá nezbytnou výbavou každé domácnosti a nemusí sloužit jen ke klasickému vaření a pečení. Je například také skvělým pomocníkem při sušení nebo zavařování různých druhů potravin, proto se nebojte pustit do práce a vyzkoušejte naše recepty do horkovzdušné trouby.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/symboly na troubě.jpg

Značky a symboly na troubě

Symboly na troubě označují řadu funkcí, které moderní trouby nabízí. Jak se v nich však vyznat a co přesně značky na troubě znamenají? Na to jsme se zaměřili v našem článku, který vám pomůže objasnit, co konkrétní znaky na troubě zastupují. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prazdne-bombicky-sodastream-limo-bar-philips.jpg

Sodastream, LIMO BAR a Philips — Jak na výměnu bombičky ve výrobníku sody

Máte nový výrobník sody a dochází vám v bombičce náplň? Co teď s tím, koupit novou nebo vyměnit? Vyměnit! Není to nic složitého. Stačí si zakoupit bombičku na výměnu a zastavit se na prodejně Alza. V našem článku najdete přesný postup na výměnu bombiček hned u 3 značek výrobníků sody (Sodastream, LIMO BAR, Aquashield Philips). Přidáváme také návod na výměnu bombičky v samotném výrobníku sody. Tak nečekejte, až vám dojdou bublinky, a pusťte se do čtení.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_5.jpg

Recepty a tipy pro odšťavňovače, které budete chtít zkusit

Žít zdravě. To je heslo, kterým se řídí čím dál více lidí. Ať už proto, že jim to přikazuje jejich zdravotní stav nebo zkrátka proto, že se tak cítí lépe. Díky výborným receptům na odšťavňování to je mnohem jednodušší, než se může na první pohled zdát. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-panev-tefal-nahled.jpg

Jak vybrat pánev Tefal

S pánvemi Tefal zvládnete připravit kterýkoliv pokrm. Na své si přijdou jak zastánci zdravého životního stylu, tak i milovníci omáček či grilovaného masa. Připravili jsme pro vás přehled všech typů a poradíme vám, jak vybrat Tefal pánev podle vašich představ a jak se o ni správně starat, aby vám sloužila co nejdéle. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Jak odmrazit mrazak.jpg

Jak odmrazit mrazák a ledničku (NÁVOD)

Hledáte rychlý a efektivní způsob, jak odmrazit mrazák a ledničku? V tom případě si přečtěte náš článek. Připravili jsme pro vás jednoduchý návod, jak na to. Přidáme také pár užitečných rad a tipů, díky kterým prodloužíte životnost vašeho spotřebiče i skladovaných potravin. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poruchy-lednicek-4-nahled.jpg

Nejčastější poruchy ledniček a mrazáků

Lednička nechladí, vibruje, je příliš hlučná, nesvítí? To signalizuje problém. Dnes se podíváme na nejčastější poruchy ledniček a mrazáků a zjistíme, kdy je potřeba se znepokojovat a volat opraváře a kdy si poradíme sami.

Read more »
123...
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info