Zobrazit katalog
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/netflix-novinky-06-24-nahled.jpg

Netflix: novinky červen 2024

Příval nových titulů na streamovací platformy je nikdy nekončící záležitostí, což samozřejmě platí i pro Netflix. Jaké novinky si pro nás tato populární VOD služba přichystala v červnu roku 2024? To se dozvíte v našem článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stranger-things-cover-nahled.jpg

Stranger Things 5. série – Vše, co potřebujete vědět

Mysteriózní sci-fi seriál Stranger Things o partě dětí bojujících s nadpřirozenými silami patří mezi nejpopulárnější exkluzivní tituly streamovací služby Netflix. Každá nová série tak budí velké očekávání, což v případě chystané 5. řady platí dvojnásob, měla by totiž být tou úplně poslední. Co všechno o očekávané 5. kapitole seriálu víme, najdete v našem článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-last-of-us-season2-hbo-key-art-nahled.jpg

The Last of Us 2. série – Vše, co potřebujete vědět

První řada seriálu The Last of Us vysílaném na streamovací službě HBO Max byla strhujícím úspěchem a dalším důkazem, že videoherní adaptace lze natočit kvalitně a s úctou k předloze. Oznámení druhé řady tak bylo vyloženou radostí nejen pro fanoušky hry, ale i pro příznivce povedených seriálů obecně. Co všechno o chystaném pokračování zatím víme, najdete v našem článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fortnite-chapter-5-season-3-key-art-nahled.jpg

Fortnite Battle Royale (NOVINKY): 3. sezóna 5. kapitoly a další info

Multiplayerový počin Fortnite od společnosti Epic Games se už několik let řadí mezi nejhranější tituly světa, zejména díky neskutečně populárnímu battle royale režimu. Hra se ale díky pravidelným updatům neustále vyvíjí, mění a přidává nový obsah, pokud tedy lačníte po informacích o aktuální 3. sezóně 5. kapitoly, nebo snad přemýšlíte o tom, že byste si hru vyzkoušeli na vlastní kůži, v našem speciálu se o Fortnite dozvíte vše potřebné. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/witcher-3-logo.jpg

Zaklínač 3: Divoký hon – Vše, co potřebujete vědět

Zaklínač Geralt a jeho příběh ze série počítačových her Witcher uchvacuje milióny fanoušků akčních RPG už od roku 2007, ale stále se těší velké popularitě. „Na vině“ je vedle seriálové adaptace od Netflixu také zdařile napsaný příběh v živoucím světě s drsnými reáliemi a povedená hratelnost. V našem článku o klenotu jménem Witcher 3: Wild Hunt (Zaklínač 3: Divoký hon) najdete všechny aktuální informace. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wonder-woman-logo.jpg

Wonder Woman (hra) – Vše, co potřebujete vědět

Superhrdinka Wonder Woman z komiksové stáje DC se dočká vlastní sólové videohry, jejíž vývoj si vzalo na starost americké studio Monolith Productions. To má za sebou hezkou řádku povedených titulů, jakým způsobem ale uchopí příběh slavné amazonské válečnice, co od hry můžeme čekat a kdy si jí pravděpodobně zahrajeme, se dozvíte v našem článku.

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/max-tv-logo-nahled.jpg

Max – Vše, co potřebujete vědět

21. května 2024 byla v České republice a Slovensku spuštěna nová streamovací služba Max, která definitivně nahradila HBO Max. Co tato změna znamená pro stávající zákazníky, jak se projevila na nabízeném obsahu a ceně měsíčního předplatného, se dozvíte v našem článku, stejně jako další důležité informace.

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-4-lilith-logo.jpg

Diablo 4 – Vše, co potřebujete vědět

Diablo od studia Blizzard je jednou z mála videoherních sérií, které legendární status prostě neodpářete, i kdybyste se sebevíc snažili. Každý z dosavadních tří dílů nějak posunul hranice žánru akčních RPG, není proto takové překvapení, že čtvrté pokračování netrpělivě vyhlížely miliony fanoušků z celého světa. Jaké Diablo 4 přineslo do zaběhnuté série změny, jak se hraje a další aktuální informace naleznete v našem článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mortal-kombat-2-logo.jpg

Mortal Kombat 2 (film) – Vše, co potřebujete vědět

Mortal Kombat z roku 2021 nebyl nijak přelomovou adaptací slavné videoherní série, jednalo se ale o vcelku ucházející akční jednohubku s určitým potenciálem do budoucna, která navíc s tržbami skončila v černých číslech. Studiu New Line tedy netrvalo příliš dlouho a posvětilo pokračování, o kterém si v našem článku můžete přečíst všechny zatím dostupné informace.

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/elden-ring-shadow-of-the-erdtree-cover-nahled.jpg

Elden Ring – Vše, co potřebujete vědět

Elden Ring od japonského studia FromSoftware, tedy jedna z nejlepších her roku 2022, hráče po celém světě ohromil díky organickému open-worldu, tuhým soubojům s bossy, tajuplnému světu s bohatou mytologií, a především k dokonalosti vypilovaným soulsborne mechanismům. V našem článku se dozvíte vše potřebné jak o základní hře, tak i o chystaném DLC Shadow of the Erdtree. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baldurs-gate-3-cover-nahled_1.jpg

Kooperativní hry pro dva a více hráčů na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

V tomto pravidelně aktualizovaném článku najdete výběr 30 her nejrůznějších žánrů, které mají vedle vysoké kvality společné jedno – představují ideální volbu, pokud už vás nudí hraní solo a chcete se pobavit s přáteli.

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rise-of-the-ronin-cover-nahled.jpg

Rise of the Ronin – Vše, co víme

Rise of the Ronin je akční RPG od japonského studia Team Ninja, které má na svědomí například úspěšnou souls hrami inspirovanou sérii Nioh či samostatný titul Wo Long: Fallen Dynasty. Tentokrát nás ovšem tvůrci zavedli přímo do Japonska 19. století, kde probíhá krvavý střet dvou kultur. Jak se hra povedla a další podrobnosti naleznete v tomto článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hry-na-mobily-a-tablety-nahled.jpg

Nejlepší hry pro tablety/mobily: TOP 30

Hry na mobilech či tabletech dennodenně hrají miliony, dost možná i miliardy lidí. I přes jejich nesmírnou popularitu má ale toto odvětví herního byznysu dosti pošramocenou pověst, paradoxně možná nejvíce u „hardcore” fanoušků videoher. Ti mobilní tituly často vnímají v lepším případě jako záležitost pro malé děti, v tom horším jako nestoudné ždímačky peněz, existují však i kvalitní kousky a v tomto speciálu najdete náš výběr těch nejlepších.

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stellar-blade-key-art-nahled.jpg

Stellar Blade (RECENZE) – Hvězdný příběh EVE

Korejské studio Shift Up se v minulosti soustředilo především na mobilní tituly, před nějakou dobou ale vývojáři oznámili práce na zajímavě vypadající AAA záležitosti jménem Project EVE, která byla později přejmenována na Stellar Blade. Jak se první výprava do hvězdného světa velkých her studiu Shift Up povedla, se dozvíte v naší recenzi. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/deadpool-and-wolverine-logo-nahled.jpg

Deadpool & Wolverine – Vše, co víme

Nájemný zabiják Deadpool má za sebou kromě nespočtu komiksů i dva nadmíru úspěšné celovečerní snímky, jeho třetí výprava na filmová plátna tak byla pouhou otázkou času. A když se ukázalo, že se k Deadpoolovi tentokrát připojí i Wolverine v podání Hugh Jackmana, nadšení fanoušků ještě stouplo. Kdy se očekávaný akční snímek Deadpool & Wolverine dostane do kin, kdo se v něm objeví a další důležité informace, naleznete v našem článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/house-of-dragon-season-2-cover-nahled.jpg

Rod draka 2. série – Vše, co potřebujete vědět

Fantasy show Rod draka (2022) rozvíjí populární univerzum stvořené spisovatelem Georgem R. R. Martinem, ze kterého před několika lety vzešel megapopulární seriál Hra o trůny. Rod draka nicméně zastává roli prequelu, odehrává se zhruba 200 let před Hrou o trůny a popisuje osud a historii mocného rodu Targaryenů. Všechny potřebné informace o dlouze očekávané druhé řadě naleznete v našem článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jezek-sonic-3-logo-nahled.jpg

Ježek Sonic 3 – Vše, co víme

Prvním dvěma filmovým dobrodružstvím Ježka Sonica se na plátně dařilo víc než dobře, oznámení příprav třetího dílu tak překvapilo asi jen málokoho. Kdy se modrý bodlinatý hrdina vrátí do kin, kdo se ve filmu objeví a o čem vlastně bude, se dozvíte v našem článku.

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stellar-blade-eve_4.jpg

Stellar Blade – Vše, co víme

Akční adventura Stellar Blade (původně známá jako Project Eve) hráče zavede na zničenou Zemi, kde budou v roli hlavní hrdinky Eve bojovat o záchranu lidstva. Titul vyvinulo korejské studio Shift Up a jeho vydání si vzalo na starost Sony Interactive Entertainment. V našem článku o tomto sci-fi dobrodružství najdete všechny podstatné informace. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/helldivers-2-key-art-nahled.jpg

Helldivers 2 – Vše, co potřebujete vědět

Vývojáři z Arrowhead Game Studios v pokračování své úspěšné kooperativní top-down střílečky Helldivers opět vypráví osudy stejnojmenné bojové jednotky ve sci-fi prostředí, poněkud odvážně ale přesedlali na plně 3D zobrazení. Jak se Helldivers 2 povedlo a další důležité informace, naleznete v našem článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fallout-tv-cover-nahled.jpg

Fallout (seriál) (RECENZE – Souhrn)

Seriály jako Arcane či Cyberpunk: Edgerunners trhaly rekordy sledovanosti a zbořily mýty o tom, že z herní adaptace pro stříbrné plátno nebo TV nelze vytvořit nic kloudného. Své štěstí v tomto případě zkusil i Amazon se značkou Fallout a světe div se, ono to vyšlo. V našem článku o tomto postapokalyptickém dobrodružství v alternativní realitě, kde nukleární válka zanechala svět v troskách, naleznete všechny potřebné informace. Přečíst více »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací