AP+ nový vizuál Dvouletá záruka pro firmy

Belkin DC / AC cestovní napáječ

Zobrazit katalog
Belkin DC / AC cestovní napáječ
4,5 137 hodnocení
Měnič napětí do auta 12V > 1x 230V, 300W, napájení přes CL adaptér - cigaretový zapalovač
Kód:  NX012 Prod. číslo:  F5C412eb300W Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Belkin DC / AC cestovní napáječ


Univerzální pomocník na cestách

Univerzální konvertor pro napájení klasických síťových 220/230 V zařízení ze zásuvky autozapalovače. Jde o samostatný napájecí zdroj se střídačem a výkonem 300 wattů, určený pro napájení běžných zařízení v autě na cestách. Lze použít pro notebooky a domácí elektroniku, PDA, nabíječky baterií, fotoaparátů, mobilů, a všech dalších zařízení, ke kterým výrobce nedodává autoadaptér. Ideální řešení pro dovolenou, služební cesty a podobně. Zdroj je vybaven i tepelnou pojistkou a alarmem pro indikaci přetížení nebo nízkého nabití autobaterie.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Univerzální pomocník na cestách

Parametry a specifikace:

Napájení: vstup 10 - 15 V stejnosměrně, výstup 230 V 50 Hz
Výstupní výkon: stálý 300 W
Účinnost: 90%

Přečíst více

Parametry a specifikace

Vstupní napětí
12 V Hotovo!
Trvalý výkon
300 W Hotovo!
Špičkový výkon
500 W Hotovo!
Připojení
autozapalovač Hotovo!
Sinusoida
modifikovaná Hotovo!

Vstupní napětí

Vstupní napětí
12 V Hotovo!

Vlastnosti

Trvalý výkon
300 W Hotovo!
Špičkový výkon
500 W Hotovo!
Připojení
autozapalovač Hotovo!
Sinusoida
modifikovaná Hotovo!
Další výbava
Aktivní ventilátor Hotovo!
Více parametrů

Belkin je americká společnost zabývající se zejména výrobou síťových prvků, napájecích adaptérů nebo konvertorů. Historie společnosti se začíná psát v Kalifornii roku 1983, od té doby byla zařazena dvakrát mezi Inc. magazine 500 nejrychleji rostoucích společností v USA. Produkty Belkin International jsou prodávány pod třemi značkami – Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se může vztahovat doba záruky v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Prosím poradite nějaký úplně bez větráku? Tenhle je fakt zoufalý, v autě hučí několikanásobně víc než motor..

Dobrý den, chci se zeptat zdali po připojení do zapalování u auta bude fungovat tiskárna HP Color LaserJet Pro MFP M277dw JetIntelligence. Díky za odpověď. https://www.alza.cz/hp-color-laserjet-pro-mfp-m277dw-d2411301.htm

Chtěl bych to použít jako zásuvku na reproduktor Sony EXTRA BASS XB5

Dobrý den Chtěl bych se zeptat jestli tento měnič utáhne inkoustovou tiskárnu HP DeskJet Ink Advantage 5075 All-in-One. Předem děkuji za odpověd

Dobrý den, zvládne mi tento měnič nabít baterku do mého elektrokola BATERIE - Turbo M2-700, fully integrated w/ rock guard, 700 Wh NABÍJEČKA - Custom charger, 42V4A w/ Rosenberger plug Pokud ano, s jakým omezením? Zdraví, Jakub.

Dobrý den, mám v plánu používat měnič zapojený čistě na autobaterii (nabitou přes nabíječku ze zásuvky) a zapojit do něj reflektor. Cílem je na 2-4 hodiny osvětlit prostor, kde není možnost dotáhnout prodlužku. Je to s tímto produktem reálné?

Po zapojení do zapalovače hlasitě píská a hučí a to jsem do něj ještě ani nic nazapojil, je to normální? Vyměním ho za nový kus, tak jestli to bude dělat taky :(

Dobry den, ake to ma rozmery a vahu?

Dobry den, Chtel bychce zeptat tuto Belkin DC/AC cestovni napajec muzeme pouzivat na pocitace kdyz nebude electrina v doma nebo na kancelar prosim ? muzeme pouzivat z 12 volta baterie 1 Stulni pocitace s monitorem a Tiskarna ? Dekuji za odpovidat. S pozdravem rabincz

Diskuze a poradna k Belkin DC / AC cestovní napáječ
Příslušenství pro Belkin DC / AC cestovní napáječ Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin DC/AC cestovní napáječ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin DC / AC autós töltő.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací