DATA TRESOR DISC DVD+R Printable 25ks cakebox

Zobrazit katalog
DATA TRESOR DISC DVD+R Printable 25ks cakebox
4,0 6 hodnocení
Média 4x speed, 4.7GB, archivační, keramicko-kovová záznamová vrstva nepodléhající stárnutí - 42,36 Kč/ks
Kód:  GE233f Prod. číslo:  DTD25CB4XP Stránky výrobce
DATA TRESOR DISC DVD+R Printable 25ks cakebox Prodej skončil

DATA TRESOR DISC DVD+R Printable 25ks cakebox

Sada 25 kusů záznamových médií typu DVD+R o kapacitě 4,7 GB s možností potištění, která jako jediná na trhu disponují neměnnou, keramicko-kovovou záznamovou vrstvou, díky níž nepodléhají stárnutí jako ostatní DVD+R disky. Zapsaná data až 4násobnou rychlostí tak budou bezpečně uchována na celé generace. Disk je navíc naprosto imunní vůči světlu, UV záření, vlhku, zvýšeným teplotám, magnetismu a radiaci. Jeho použití je možné pouze v kompatibilních DVD a Blu-ray mechanikách uvedených v tomto přehledu.

Parametry a specifikace:

Typ média:
DVD+R

Kapacita:
4,7 GB

Podporované rychlosti zápisu:
Až 4x

Kompatibilní mechaniky:
viz zde

Balení:
25 ks cakebox

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro DATA TRESOR DISC DVD+R Printable 25ks cakebox Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DATA TRESOR DISC DVD+R Printable 25ks cakebox. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DATA TRESOR DISC DVD+R Printable 25ks cakebox. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DATA TRESOR DISC DVD+R Printable 25ks cakebox. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DATA TRESOR DISC DVD+R Printable 25ks cakebox.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací