Dvouletá záruka pro firmy

Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 černé

Zobrazit katalog
Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 černé
4,6 1484 hodnocení
Reproduktory aktivní, 2.1 o výkonu 38W, aktivní subwoofer, 3,5mm jack, RCA (cinch)
Kód:  JG050g3b Prod. číslo:  31730980100 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 černé


Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Satelity

Kvalitní satelity

Sestava pro pořádný zvuk

Sestava herních 2.1 reproduktorů Genius, která nesmí chybět u žádného výkonného herního stroje. Pořádnou porci basů si vychutnáte díky dřevěnému subwooferu s 5,25" měničem a připravte se na pořádné bitvy, které rozechvějí celý váš dům.

Zaoblené satelity disponující 3" kuželovými měniči, jsou vyrobeny v efektivním lesklém provedení a působí tak opravdu jedinečným dojmem.


Připravte se na otřesy

Svým designem rozhodně zajímavý subwoofer doplňuje satelity opravdu pořádnou porcí dunivých basů. 5,25" měnič ukrytý v dřevěné konstrukci je schopen rozechvět nejednu místnost a dodá hrám, filmům a písničkám potřebnou dynamiku.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Subwoofer

Rozezvučí celou místnost


Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Ovládání

Snadný přístup k ovládání

Ovládání po ruce

Společně s reproduktory naleznete v balení také praktickou konzoli se všemi hlavními ovládacími prvky, kterou si můžete položit kdekoliv na stůl, abyste ji měli po ruce - měňte pohodlně hlasitost, úroveň basů, nebo si připojte sluchátka či mikrofon.


Komunikujte a hrajte v soukromí

Milovníci online hraní jistě ocení přítomnost vstupu pro mikrofon na přední straně ovládací konzole, takže můžou zůstat v kontaktu se svým týmem. Budete-li však chtít hrát v naprostém soukromí, stačí si do přední části konzole připojit sluchátka.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Výstupy

Výstupy jsou přístupné


Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Konektory

Velmi dobré možnosti připjení

Široké uplatnění

Připojte si k reproduktorům domácí kino, herní konzoli nebo multimediální centrum. K dispozici totiž budete mít kromě klasického 3,5" jacku určeného pro počítač nebo MP3 přehrávače také RCA konektory.

Parametry a specifikace

Barva
Černá Hotovo!
Počet kanálů
2.1 Hotovo!
Typ připojení
3,5 mm Jack, RCA - Cinch Hotovo!
Maximální výkon
38 W Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!

Typ soustavy

Počet kanálů
2.1 Hotovo!

Připojení

Typ připojení
3,5 mm Jack, RCA - Cinch Hotovo!

Charakteristika

Maximální výkon
38 W Hotovo!

Subwoofer

Typ subwooferu
Aktivní Hotovo!
Připojení subwooferu
Drátový Hotovo!

Určení

Určení
K počítači Hotovo!
Více parametrů

Tchaj-wanská společnost, založená v roce 1983, si za více než 30 let své existence získala miliony spokojených zákazníků po celém světě. Dnes se může chlubit hustou pobočkovou sítí nejenom ve své domovské zemi, ale také ve Spojených státech, Velké Británii, Německu, Hong Kongu, Číně a v mnoha dalších zemích. Svou prestiž si společnost Genius vydobyla především na poli počítačového příslušenství, mezi nímž vynikají například klávesnice, myši, grafické tablety a herní ovladače. Periférie značky Genius uspokojí jakkoliv náročného uživatele, a proto se stejně dobře uplatní v kanceláři i na stole náruživého hráče. 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, dne jsem si zakoupil tyto reproduktory a již jsem je jednou reklamoval, když je zapojím do počítače tak se zvuk seká nebo nehraje. V mobilu normálně fungují. Chci se zeptat čím by to mohlo být. Děkuji.

Jaké jsou rozměry subwooferu?

Zdravím, co přesně znamená Použité? v jakém je stavu? díky

Lze koupit pouze zesilovač? Diky za odpovět

Zaujíma ma žeči tento set podporuje laptopy ,kedže som niekde dozvedel že je k tomu aj nejaky kábel k monitoru čomu nerozumiem,pýtam sa pretože mam laptop

Dobrý deň, dajú sa na alez dokúpiť tie ďalšie reproduktory

Chci se zeptat nevím jestli je to i u vás co vlastníte tyto reproduktory, ale když např. v noci poslouchám hudbu na nížší hlasitost tak hraje pouze subwoofer a levý reproduktor pravý reproduktor nehraje začne hrát až když to o něco zesílím

Dobrý den, zakoupil jsem tyto reproduktory a chtěl jsem se zeptat pokud zapojím do řídícího panelu do vstupu jack a zároveň cinch tak druhé zařízení nefunguje musím vytahovat jack aby fungovalo zařízení na cinch. Mám na nich zapojené dvy zařízení. A nevím jak to zapojit aby fungovaly obě. Bez toho abych to pořád vytahoval. Děkuji

Jdou zapojit do televize ?

Dobrý den, vím že se to muže zdát celkem bezpředmnětné nicméně... Na některých fotkách je logo výrobce a na některých je štír. O repráčky mám zajem avšak pouze v případě že je na nich štír. Mužete mi zaručit, že na objednaných bude štír a ne logo vyrobce? popřípadě když bych zadal os odběr je možné se na ně na prodejně podívat? Děkuji

123...
Diskuze a poradna k Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 černé
Příslušenství pro Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 černé Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming SW-G2.1 1250, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming SW-G2.1 1250, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací