Gogen Maxipes Fík MAXI FOTO R červená

Zobrazit katalog
Gogen Maxipes Fík MAXI FOTO R červená
3,5 10 hodnocení
Digitální fotoaparát pro děti 4.5cm LCD displej, CMOS 3Mpix, 4x digitální zoom, SD/ SDHC karty, JPEG, AVI, USB, červená
Kód:  WG970q Prod. číslo:  GOGMAXIFOTOR Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Gogen Maxipes Fík MAXI FOTO R červená Prodej skončil

Gogen Maxipes Fík MAXI FOTO R červená

Gogen Maxipes Fík MAXI FOTO

Chcete vaše dítě vést k tvůrčí práci a kreativitě již od raného věku?

Pořiďte mu vlastní fotoaparát, který je jako stvořený pro děti již od 2 let.

Dětský foťák z řady GoGEN Kids je zajímavý nejen svým designem Maxipsa Fíka, který spolu s dalšími výrobky této řady potěší každé dítě. Foťák umí pořizovat snímky i videa, které si vaše dítě může rovnou prohlédnout na velkém 4,5 cm LCD displeji. Dětskou tvořivost a fantazii jistě podpoří i 10 zábavných rámečků, díky kterým si děti mohou ozdobit své první fotografické úlovky.

4,5 CM

LCD

10

RÁMEČKŮ

Foťák je vybaven dvěma hledáčky pro obě oči. Dětským ručkám je přizpůsoben i ergonomický tvar foťáku, který krásně padne do ruky a dobře se drží.

Obrázky pořizuje ve formátu JPEG a videa v AVI. Napájen je dvěma AA 1,5V bateriemi. Jistě využijete i slot pro paměťové karty SD/SDHC až do 16 GB. Dětský foťák GoGEN s Maxipsem Fíkem potěší každé dítě, které s ním stráví dlouhé hodiny plné zábavy.

Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Gogen Maxipes Fík MAXI FOTO R červená Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen Maxipes Fík MAXI FOTO R červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen Maxipes Fík FOTO MAXI R rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen Maxipes Fík FOTO MAXI R rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen Maxipes FIK PHOTO MAXI R piros.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací