Alza Dny květen 2. týden AlzaBoxy Q1

Garmin Nuvi 1300 CEE + mapy celé Evropy

Zobrazit katalog
Garmin Nuvi 1300 CEE + mapy celé Evropy
GPS navigace do auta, širokoúhlá, extra tenká, MicroSD, USB, SiRF III, mapy 44 zemí Evropy, Topo Czech
Kód:  PP554o13 Prod. číslo:  010-00782-4B celá Evropa Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Garmin Nuvi 1300 CEE + mapy celé Evropy Prodej skončil

Garmin Nuvi 1300 CEE + mapy celé Evropy

Garmin nüvi 1200 CEE je přenosná, cenově dostupná a ultratenká navigace. Tloušťka navigace je pouhých 16mm, úhlopříčka displeje 4,3". Je ideálním společníkem na cestách a díky rozšířené navigaci pro pěší se stane nepostradatelným pomocníkem při cestách po městě. Nyní Vám navigace Garmin pomůže pomocí volitelné mapy cityXplorer v orientaci veřejnou městskou dopravou. Snadno se vejde do kapsy nebo do peněženky a dobíjecí lithium-iontové baterie Vám umožní pohodlnou navigaci i pěšky mimo automobil.

Garmin nüvi 1300 CEE je vybavena intuitivním rozhraním pro nastavení přístroje a pro vyhledávání cíle cesty. Přístroj se dodává s předinstalovanou mapou City Navigator NT CEE (mapy 44 zemí Evropy). Všechna zobrazená číselná data jsou dostatečně velká se snadnou čitelností během jízdy. V dolním řádku se zobrazuje čas příjezdu do cíle a aktuální rychlost. Navigace nabízí 2D nebo 3D zobrazení mapy, během navigace se mapa s přiblížením ke křižovatce plynule zvětšuje, navigační informace (průjezdy přes křižovatky) jsou zobrazeny výraznou šipkou přímo v navigační mapě. Displej dále obsahuje informace o aktuální povolené rychlosti na komunikaci (platí pro mapu CN NT).

Tento přístroj je vybaven "zelenou" funkcí ecoRoute. Ta Vám umožní propočítat nejefektivnější trasu vzhledem ke spotřebě paliva automobilu. Obsahuje také celou řadu cestovních nástrojů, jako je prohlížeč obrázků, konvertor měn, kalkulačku atd. Garmin nüvi 1300 CEE umožňuje použít vedle vnitřní paměti přístroje i paměťové karty formátu micro SD pro dohrání dalších map nebo obrázků. Při navigování pomocí mapového podkladu CityNavigator Vám přístroj zobrazuje aktuální povolené rychlosti na komunikacích, navigaci pomocí inteligentního řazení do jízdních pruhů..

V ceně přístroje jsou podrobné navigační mapy Topo Czech a Atlas Czech (k dispozici po registraci přiložené licence mapy ATLAs Czech), které obsahují nejen kompletní silniční a uliční mapy České republiky, ale i turistické trasy, cyklotrasy, polní nebo například lesní cesty. Obsažené vrstevnice a výškové kóty poskytují uživateli informace o členitosti zvolené trasy. Mapy umožňují v přístroji výpočet nejrychlejší nebo nejkratší trasy k cíli po silnicích a ulicích ČR, včetně okamžitého přepočtení trasy v případě chybného odbočení.

Parametry a specifikace:

GPS:

SIRF III

Rozměry zařízení:
12.2 x 7.5 x 1.6 cm

Displej - velikost:
9.7 x 5.7 cm

Displej - rozlišení:
480 x 272 pix.

Displej - typ:
WQVGA TFT

Hmotnost:
162 g

Baterie:
dobíjecí lithium - ion
výdrž do 4 hod.

Rozhraní:
USB

Předinstalované mapy:
CityNavigator Central & Eastern Europe
44 zemí Evropy

Další mapy v dodávce:
Atlas Czech + TOPO Czech (ke stažení)

Funkce map:
Basemapa 
Možnost dohrání map 

Paměť:
Vestavěná paměť 
Slot na paměťovou kartu microSD

Waypointy/oblíbené/pozice:
1000

Funkce produktu a navigace:
Vysoce-citlivý přijímač 
Dotyková obrazovka
Výběr klávesnice (Qwerty/ABC) 
Hlasová navigace
Hlásí názvy ulic
3D náhled při navigaci
Automatický přepočet trasy 
Nastavení výpočtu trasy 
Nastavení omezení na trase 
ecoRoute - úsporná trasa 
FM dopravní informace
Funkce "Kde se nacházím?" 
Možnost přidat body zájmu 
Garmin Garage (změna ikony vozidla) 
Garmin Lock (funkce proti krádeži) 
Fotonavigace
Prohlížeč obrázků 
Světový čas, konvertor měny a jednotek

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Garmin Nuvi 1300 CEE + mapy celé Evropy Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Nuvi 1300 CEE + mapy celé Evropy.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací