Dvouletá záruka pro firmy

Creative HS-800 Fatal1ty Gaming Headset

Zobrazit katalog
Creative HS-800 Fatal1ty Gaming Headset
4,4 729 hodnocení
Sluchátka 40mm Neodymium magnet, 20Hz-20KHz, 2x 3.5mm jack, ovládání hlasitosti, odnímatelný mikrofon, kabel 2.5m
Kód:  JP322g Prod. číslo:  51MZ0310AA001 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Creative HS-800 Fatal1ty Gaming Headset

Pro hráče, kteří to myslí vážně

Náhlavní sada Creative Fatal1ty Gaming Headset přináší hráčům, kteří to myslí vážně, výkon, přesnost a komfort. Ergonomický vylehčený design s vypolštářovanými sametovými mušlemi a hlavovým mostem zajišťuje pohodlné umístění na hlavě i během dlouhého hraní. Z vysoce kvalitních měničů znějí zbraně, poziční narážky a zvukové efekty pozadí fantasticky včetně skvělých basů při silných explozích.


Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Vynikající citlivost pro hlasovou komunikaci

Vynikající citlivost pro hlasovou komunikaci

Skvěle sedí a ještě lépe zvučí

Mikrofon s odstíněním šumu výborně přenáší hlasové povely ostatním členům týmu. Může se z náhlavní sady sejmout kvůli jejímu lepšímu uskladnění nebo při jejím použití jako klasická sluchátka. Je to náhlavní sada, která vás ve víru bitev nenechá na holičkách - a to je důvod, proč ji používá i Johnathan 'Fatal1ty' Wendel, nejznámější profesionální hráč na světě.

Parametry a specifikace

Barva
Černá Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Creative HS-800 Fatal1ty Gaming Headset Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative HS-800 Fatal1ty Gaming Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative HS-800 Fatal1ty Gaming Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative HS-800 Fatal1ty Gaming Headset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative HS-800 Fatal1ty Gaming Headset.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací