Alza PC Dvouletá záruka pro firmy

HP ProBook 430

Zobrazit katalog
HP ProBook 430
Notebook - Intel Core i5 4200U Haswell, 13.3" LED 1366x768 antireflexní, RAM 4GB DDR3L, Intel HD Graphics 4400, HDD 500GB 5400 otáček, WiFi, Bluetooth 4.0, webkamera, USB 3.0, HDMI, čtečka otisků prstů, 4 článková baterie, Windows 8 Pro 64-bit (H6E31EA)
Kód:  HPBN1005e Prod. číslo:  H6E31EA#BCM Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

HP ProBook 430

HP ProBook 430 je ztělesněným přenosného výkonu a všestranně zabezpečeného pracoviště ve stylově zpracovaném šasi. To je vyrobeno s použitím skelného vlákna, a tak je navíc notebook lehký a tenký. Díky tomu se vám bude dobře přenášet a plnit s ním úkoly mimo zásuvku. Nejnovější jádro Haswell v procesoru Intel Core i5 4200U s automatickým taktováním Intel Turbo Boost 2 nabídne více než dostatek výpočetního výkonu i pro náročnější aplikace všedního dne. Dlouhou výdrž na baterii podporuje procesor razantně sníženou spotřebou oproti běžným modelům. Začít lze v přehledném prostředí systému Microsoft Windows 8 Pro.

Počítače HP ProBook jsou podrobovány náročným testům, aby se zajistilo, že obstojí v pracovních podmínkách. Během procesu komplexního testování jsou počítače vystaveny 115 000 hodinám zkoušek, což se pozitivně odráží v jejich spolehlivosti. Vaše data budou v bezpečí na pevném disku s ochrannou funkcí HP 3D DriveGuard, která v případě pohybu či nárazu zamezí jeho poškození. Nechybí klávesnice odolná proti polití tekutinami. Při případné nehodě tak elektronika notebooku zůstává v bezpečí.

Při přenášení lehce zabezpečíte data čtečkou otisku prstů. Ve spolupráci s dodaným softwarem HP nabízí pokročilé možnosti všestranného zabezpečení i zálohování. HP Password manager se postará o zapamatování vašich hesel, a vy tak můžete používat mnohem delší a složitější kombinace. Sada softwaru HP Client Security vám pomůže zašifrovat pevný disk, trvale odstranit nechtěná data, omezit neoprávněný přístup a provádět další akce, pro co možná největší bezpečí vašeho virtuálního života.

 

Upozornění:
Lokalizace klávesnice může být pouze ilustrativní, stejně tak jako barevná varianta notebooku v popisu. 


Parametry a specifikace

HDD Kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!
Velikost operační paměti RAM
4 GB Hotovo!
Modelové označení procesoru
Intel Core i5 4200U Haswell Hotovo!
Frekvence procesoru
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Typ úložiště
HDD Hotovo!
Úhlopříčka displeje
13,3" Hotovo!
Kapacita úložiště (celková)
500 GB Hotovo!

Procesor

Typ procesoru
Intel Core i5 Hotovo!
Modelové označení procesoru
Intel Core i5 4200U Haswell Hotovo!
Frekvence procesoru
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvence
2,6 GHz (2 600 MHz) Hotovo!
Cache procesoru
3 MB Hotovo!

Operační paměť

Velikost operační paměti RAM
4 GB Hotovo!
Frekvence paměti
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!
Celkový počet slotů
Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafické karty
Intel Hotovo!
Model grafické karty
HD Graphics 4400 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiště
HDD Hotovo!
Kapacita úložiště (celková)
500 GB Hotovo!
HDD Kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!

Výbava

Webkamera
720 px Hotovo!

Baterie

Počet článků
Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
1,5 kg Hotovo!

Rozhraní

Síťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozměry

Šířka
325 mm Hotovo!
Hloubka
233,5 mm Hotovo!
Více parametrů

Společnost HP byla založena v nelehké době Velké hospodářské krize. Zakladateli se stala dvojice přátel Bill Hewlett a David Packard, jejichž iniciály společnost dodnes hrdě nese. Své podnikání započali v nenápadné garáži nedaleko města Palo Alto, dnes již známé jako Silicon Valley. Ta je dnes státní památkou Kalifornie. Úspěch HP spočíval ve schopnostech a odvaze přijít s něčím novým. Prvním komerčním triumfem byl audiooscilátor, který svou kvalitou překonal veškerou konkurenci, a navíc se prodával za čtvrtinovou cenu.

Legendou svého oboru se HP stalo v roce 1968 zásluhou prvního masově vyráběného stolního počítače – stolního kalkulátoru. V listopadu 2016 se společnost HP transformovala na několik menších samostatných celků, v rámci kterých vyrábí firma produkty spojené s výpočetní technikou. Oblíbené jsou hlavně počítače, notebooky, tiskárny, skenery a v neposlední řadě také speciální kalkulačky.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro HP ProBook 430 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP ProBook 430.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací