Alza PC Alzaboxy

Crysis

Zobrazit katalog
Crysis
5 2 hodnocení
Hra na PC
Kód:  WG077 Prod. číslo:  5035228067455 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Crysis

Crysis je počítačová sci-fi akční střílečka (FPS) od oceněného vývojářského týmu Crytek, který má na svém kontě i takový hit jako je Far Cry.

Severokorejská vláda rychle zablokovala přístup na souostroví a veškeré informace o asteroidu zatajila. Spojené státy reagovaly vytvořením elitní Delta Force jednotky, která má za úkol zjistit veškeré informace o dané situaci a podat zprávu Pentagonu. Uprostřed sílícího napětí mezi USA a Severní Koreou se najednou asteroid otevírá a na světlo světa se dostává ukrytá obrovská, 2km vysoká mimozemská loď. Ta začíná ihned pokrývat ledem celé své okolí a během chvíle zmrazí celý ostrov a drastickým způsobem tak ohrožuje atmosféru Země a ovlivňuje počasí na celé planetě. Invaze na planetě Zemi právě začala.

Dva nepřátelské národy teď musí zastavit mimozemšťany a zachránit lidstvo. Noví spojenci se vydávají do impozantních bitev proti pustošícím Alienům.
Poznámka:
Pozor, některé hry mohou vyžadovat:
  • registraci u digitální distribuční služby - MS Store, Origin, Steam, Uplay apod. (návod naleznete v našem článku uplatnění elektronických licencí).
  • širokopásmové připojení k internetu pro hraní, úvodní nastavení, aktualizace či další funkce
  • placení měsíčních poplatků za online hraní ve více hráčích (Xbox Live, PlayStation Plus apod.)
» Všechny Všechny hry

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Crysis Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crysis.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací