AD květen univerzal Alzaboxy

Hry pro Nintendo 3DS

Zobrazit katalog
Cena
-
Hodnocení od zákazníků
Filtrovat
již neprodáváme

Připravili jsme pro vás několik herních titulů, které určitě nesmí chybět ve vaší sbírce her pro Nintendo 3DS.

Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.
282 položek
Mario Kart 7 - Nintendo 2DS/3DS Digital
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, elektronická licence, žánr: závodní
Prodej skončil
Objednací kód: MVE004989
Mega Man 5 - Nintendo 2DS/3DS Digital
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, elektronická licence, žánr: akční
Prodej skončil
Objednací kód: MVE004999
Ninja Gaiden - Nintendo 2DS/3DS Digital
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, elektronická licence, žánr: akční a dobrodružná
Prodej skončil
Objednací kód: MVE005019
Mega Man X - Nintendo 2DS/3DS Digital
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, elektronická licence, žánr: akční
Prodej skončil
Objednací kód: MVE005000
Animal Crossing: Happy Home Designer - Nintendo 2DS/3DS Digital
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, elektronická licence, žánr: simulátor
Prodej skončil
Objednací kód: MVE004844
Mega Man 4 - Nintendo 2DS/3DS Digital
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, elektronická licence
Prodej skončil
Objednací kód: MVE004998
Mega Man 3 - Nintendo 2DS/3DS Digital
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, elektronická licence, žánr: akční
Prodej skončil
Objednací kód: MVE004997
Mega Man - Nintendo 2DS/3DS Digital
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, elektronická licence, žánr: akční
Prodej skončil
Objednací kód: MVE004995
Mario Tennis - Nintendo 2DS/3DS Digital
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, elektronická licence, žánr: sportovní
Prodej skončil
Objednací kód: MVE004992
Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo - Nintendo 2DS/3DS Digital
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, elektronická licence, žánr: dětská
Prodej skončil
Objednací kód: MVE004845
5,0
Kirbys Extra Epic Yarn - Nintendo 3DS
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, krabicová verze, žánr: akční a adventura - V záplatové zemi, je prakticky vše z příze - nepřátelé, překážky a dokonce i roboti. A abyste se dostali přes úrovně z příze, musíte přizi i sami používat.
Prodej skončil
Objednací kód: MU138
5,0
YO-KAI WATCH 3 - Nintendo 3DS
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, krabicová verze, žánr: RPG - Více Yo-kai, více záhad! Zombie se probouzí z hrobů a Nate od nich musí osvobodit celé město. Pokud máte strach ze zombií, můžete vstoupit do náhodně generovaných dungeonů, které skrývají poklady a pravdu o záhadných runách schovaných po celém kontinentu.
Prodej skončil
Objednací kód: MU137
Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jrs Journey - Nintendo 3DS
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, krabicová verze, žánr: RPG - Přidejte se k Mario Bros. na jejich dalekých, ale tentokrát i širokých, cestách plných zábavy a akce. Narozdíl od předchozích dílů se bude Mario & Luigi Bowser Inside Story více věnovat funkcím DS mikrofonu a dotykovému displeyi, což Vám zaručí větší míru zábavy. Nyní nabízí 6 kategorií útoku v průběhu boje. Je pouze na Vás, kterým stylem budete bojovat.
Prodej skončil
Objednací kód: MU136
5,0
Luigi's Mansion - Nintendo 3DS
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, krabicová verze, žánr: adventura Přišel čas vyluxovat šechny neřády, protože Luigi se vrací v první přenosné verzi této strašidelné klasiky. Pro změnu Luigi zachraňuje Maria - poraďte si se strašidelnými duchy, zapeklitými hádankami a Luigiho vlastní nešikovností
Prodej skončil
Objednací kód: MU135
5,0
YO-KAI WATCH Blasters Red Cat - Nintendo 3DS
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, krabicová verze, žánr: RPG - Trénujte se seržantem Burlym, aby jste se stali tím nejsilnějším týmem Blasterů! Plnením misí získávejte Oni Orby a předměry pro zvýšení vaší úrovně nebo získání nové výbavy pro zesílení vašeho týmu. Některé mise, bossové a Yo-kai jsou exkluzivně pouze v White Dog Squad nebo Red Cat Corps verzi. Obchodujte s Yo-kai mezi oběma verzemi, abyste je posbírali všechny! Spřátelit se můžete s Yo-kai ze všech verzí YO-KAI WATCH 2, boss Yo-kai a některými novými - třeba Usapyon, Blizzie a další. Propojte se savy z YO-KAI WATCH 2 a objeví se speciální Yo-kai.
Prodej skončil
Objednací kód: MU134
5,0
YO-KAI WATCH Blasters White Dog - Nintendo 3DS
Hra na konzoli - Trénujte se seržantem Burlym, aby jste se stali tím nejsilnějším týmem Blasterů! Plnením misí získávejte Oni Orby a předměry pro zvýšení vaší úrovně nebo získání nové výbavy pro zesílení vašeho týmu. Některé mise, bossové a Yo-kai jsou exkluzivně pouze v White Dog Squad nebo Red Cat Corps verzi. Obchodujte s Yo-kai mezi oběma verzemi, abyste je posbírali všechny! Spřátelit se můžete s Yo-kai ze všech verzí YO-KAI WATCH 2, boss Yo-kai a některými novými - třeba Usapyon, Blizzie a další. Propojte se savy z YO-KAI WATCH 2 a objeví se speciální Yo-kai.
Prodej skončil
Objednací kód: MU133
1,0
Dillons Dead-Heat Breakers - Nintendo 3DS
Hra na konzoli - krabicová verze, žánr: akční - Jako jeden muž braňte postapokalyptický divoký západ před invazí transformujících se kamenných monster. Kromě svých Mii se součástí vašeho týmu stane i Dillon the armadillo a jeho veverčák-inženýr, Russ. Zaplaťte žoldákům, aby vás podpořili v bitvách a vrhněte se do bojů a super rychlých honiček. Porážejte vlny nepřátel jako sám Dillon, "Červený Blesk"!
Prodej skončil
Objednací kód: MU132
5,0
Super Mario Maker Select - Nintendo 3DS
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, krabicová verze, žánr: arkády a logická, - Popadněte svou čapku a nechte svou představivost urvat se ze řetězu ve hře Super Mario Maker for Nintendo 3DS. Těšit se můžete třeba na 100 nových úrovní navržených společností Nintendo v Super Mario Challenge, kdy každá obsahuje dodatečné výzvy k překonání za bonusové medaile! A co třeba ostatními hráči vytvořené úrovně? Stačí naskočit na internet, vstoupit do Course Worldu a vybrat si ze záplavy úrovní vytvořených ve Wii U verzi hry Super Mario Maker.
Prodej skončil
Objednací kód: MU131
Donkey Kong Country Returns Select - Nintendo 3DS
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, krabicová verze, žánr: adventura - Donkey Kong a Diddy Kong, dva z nejoblíbenějších a zároveň zaručeně nejchlupatějších videoherních hrdinů tohoto světa, slaví svoji premiéru na Nintendu 3DS. S předělávkou divoké plošinovky Donkey Kong Country Returns, která vyšla původně v roce 2010 pro Wii, začnou řádit také v džungli do kapsy!
Prodej skončil
Objednací kód: MU130
5,0
Animal Crossing New Leaf - Welcome amiibo - Nintendo 3DS
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, krabicová verze, žánr: simulátor -simulace života očima Nintenda, ve které Vás cesta osudu zavede do mladého městečka plné roztomilých zvířátek, která zde žijí, pracují a užívají si. Vy budete jediným lidským obyvatelem tohoto města, ale nebojte se, tato zvířátka nekoušou.
Prodej skončil
Objednací kód: MU129
4,5
Captain Toad: Treasure Tracker - Nintendo 3DS
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, krabicová verze, žánr: logická, která původně vyšla na Wii U, nyní přichází na Nintendo 3DS. Nová verze navíc obsahuje miniaturní úrovně inspirované královstvími ze Super Mario Odyssey. Je tu také možnost hrát s rodinou nebo přáteli - jeden hraje za Kapitána Toada a druhý mu může pomáhat, třeba tuřínovou krycí palbou.
Prodej skončil
Objednací kód: MU128
5,0
YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls - Nintendo 3DS
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, krabicová verze, žánr: RPG - Připravte se cestovat časem, prozkoumávat detailně zpracované prostředí, přátelit se se svéráznými a často rošťáckými Yo-kai a objevit původ vůbec prvních Yo-kai Watch. No a vůbec poprvé budou moct hráči vzít své oblíbené Yo-kai a postavit se s nimi svým kamarádům v řadě herních módů.
Prodej skončil
Objednací kód: MU127
5,0
Detective Pikachu - Nintendo 3DS
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, krabicová verze, žánr: adventura, ve které se spojíte s jedinečným samozvaným velkým detektivem Pikachu, abyste vyřešili zvláštní události, vyskytující se po celém Ryme City. Společně musíte vyšetřovat, psát si poznámky a setkat se s dalšími Pokémony, abyste odhalili nejtajemnější záhady vašeho města.
Prodej skončil
Objednací kód: MU126
5,0
Pokémon Crystal DCC - Nintendo 3DS
Hra na konzoli - Nintendo 2DS/3DS, krabicová verze, žánr: adventura a RPG, která původně vyšla v roce 2000 pro Game Boy Color, přidala do série her s Pokémony nové prvky. Poprvé jste si mohli vybrat mezi mužskou a ženskou postavou. Bitvy konečně obsahovaly pořádné animace. Teď se Pokémon Crystal vrací, aby vás vrátila do regionu Johto, nebo vám umožnila jej poprvé navštívit.
Prodej skončil
Objednací kód: MU125
showroomVyzkoušejte si Microsoft Flight Simulator v holešovickém showroomu Od 18. srpna až do konce září najdete v našem Alza.cz showroomu v Praze Holešovicích speciální flight simulátor. Při návštěvě můžete usednout do kokpitu, který je vybaven tím nejlepším příslušenstvím, a na vlastní kůži si vyzkoušet, jaké to je, pilotovat letadlo. Jakým...
Věděli jste, že Alza.cz sponzoruje e-sportovou ligu Alienware Game Arena? Kromě toho teď pořádá také rodinný turnaj, v němž mají rodinné týmy možnost vyhrát hodnotné ceny. A soutěžit se bude i na Instagramu. Pro více informací navštivte tento článek.
Hry a konzole od firmy Nintendo můžete zakoupit ve výhodných balíčcích. Pokud pokukujete po konzolích Nintendo NEW 2DS XL nebo Nintendo Switch, pak právě teď je ta správná doba ke koupi. Tipy se týkají také her a konzolí jednotlivě, takže pokud už konzoli vlastníte,...
E3 2017Ohlédnutí za E3 2017 (VŠE, CO CHCETE VĚDĚT) Veletrh E3 2017 je za námi a jako obvykle přinesl celou řadu novinek, i když je třeba poctivě přiznat, že těch absolutně nečekaných bylo tento rok spíše poskrovnu. Přesto však největší svátek hráčů všech platforem rozhodně nezklamal. Která společnost se pochlubila...
Koncem července se evropští hráči, kteří si potrpí na značku Nintendo, mají na co těšit. Do prodeje bude uvedena herní konzole Nintendo 2DS XL s novou výbavou a lepšími herními prvky. Osloví zájemce přijatelná cena?
Více článků
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací