Dvouletá záruka pro firmy

Kingston 8GB DDR4 2133MHz CL13 HyperX Savage Black

Zobrazit katalog
Kingston 8GB DDR4 2133MHz CL13 HyperX Savage Black
4,9 8 hodnocení
Operační paměť PC4-17000, XMP, napětí 1.2V
Kód:  DE64g1a Prod. číslo:  HX421C13SB/8 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Kingston 8GB DDR4 2133MHz CL13 HyperX Savage Black Prodej skončil

Kingston 8GB DDR4 2133MHz CL13 HyperX Savage Black

Označením HyperX se pyšní nejrychlejší produkty společnosti Kingston a ne jinak je tomu v případě špičkového paměťového modulu Kingston HyperX Savage Black v krásném černém provedení, které ozdobí každou počítačovou skříň. Modul nabízí bezkonkurenční kombinaci vysoké rychlosti a agresivního časování, který skvěle doplní procesor pro rychlejší editaci videa, plynulé hraní moderních her, či jiné paměťově náročné programy.

Klíčové vlastnosti:

  • Vysoký výkon generace DDR4
  • Profily XMP pro snadné taktování
  • Stabilita a spolehlivost
  • Povedený moderní design

Snadné taktování

S rychlostí 2133 MHz a latencí CL13 je modul optimalizován pro čipsety Z170 a X99, přičemž nabízí snadné taktování pomocí XMP profilů bez nutnosti úprav v BIOSu. Generace DDR4 je oproti svému předchůdci méně energeticky náročná, což se projevuje na menším přehřívání a vyšší spolehlivosti. Pro řadu HyperX Savage Black je charakteristický stylový asymetrický vzhled, který dokonale vynikne v každé skříni s průhlednou bočnicí. Použitý chladič však nemá jen vizuální funkci, účinně také odvádí odpadní teplo z paměťových čipů.

  • Pokud dokupujete operační paměti jako rozšíření ke stávajícím, pak by měly mít stejné parametry - frekvenci, latenci, časování i kapacitu. V opačném případě nemusí fungovat správně.

Parametry a specifikace

Určení
Pro počítač Hotovo!
Provedení
DIMM Hotovo!
Typ paměti
DDR4 Hotovo!
Velikost operační paměti RAM
8 GB Hotovo!
Počet modulů v balení
1 ks Hotovo!

Určení a typ

Určení
Pro počítač Hotovo!
Provedení
DIMM Hotovo!
Typ paměti
DDR4 Hotovo!

Kapacita

Velikost operační paměti RAM
8 GB Hotovo!
Počet modulů v balení
1 ks Hotovo!

Frekvence a časování

Frekvence paměti
2 133 MHz Hotovo!
Časování
CL13 Hotovo!

Pokročilé parametry

Více parametrů

Kingston Technology je americká společnost zaměřující se na výrobu periférií k výpočetní technice. Historie společnosti se začíná psát v roce 1987. Založena byla Johnem Tu a Davidem Sun, kteří se přistěhovali z Tchaj-wanu. Těžiště produktů Kingston nalezneme v zařízeních určených k ukládání dat - USB flash disky počínaje a HDD a SSD disky konče. Ve výrobě pamětí DRAM je dokonce nejvýznamnějším výrobcem vůbec.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Pasuje táto ram aj do notebooku? V notebooku mám DDR4 8 GB 2133. mám volný slot tak chcem rozšíriť na 16 GB. Podla mna by to malo pasovať len chcem si byť 100% istý.. Ďakujem

Dobrý den chci se zeptat jestli když si zakoupím jenom jednu tutu ramku a zapojím ji jestli k ní mohu připojit i mojí starou 2Gb ramku mám jen dva sloty jako že bych měl celkem 10Gb

Diskuze a poradna k Kingston 8GB DDR4 2133MHz CL13 HyperX Savage Black
Příslušenství pro Kingston 8GB DDR4 2133MHz CL13 HyperX Savage Black Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston 8GB DDR4 SDRAM 2133MHz CL13 HyperX Savage Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 8 GB DDR4 2133MHz Kingston HyperX CL13 Savage Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 8 GB DDR4 2133MHz Kingston HyperX CL13 Savage Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston 8GB DDR4 2133MHz CL13 HyperX Savage Black.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací