Laura Llorona III

Zobrazit katalog
Laura Llorona III
5 1 hodnocení
Panenka výška 45 cm
Kód:  HRAa1920 Prod. číslo:  8426265545087

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Laura Llorona III

Panenky značky Llorens se vyznačují naprosto špičkovým a velmi realistickým provedením. Jsou vhodným dárkem nejen pro děti, ale také pro všechny milovníky panenek a jejich sběratele. 

Laura Llorena III je panenka vysoká 45 centimetrů. Nevydává žádné zvuky a pochlubí se měkkým látkových tělem i vlásky, kterými má porostlou celou hlavičku. Krásná malá slečna zaujme také svým oblečením. 

Poznámka:
» Všechny panenky

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Laura Llorona III Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Laura Llorona III. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Laura Llorona III. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Laura Llorona III. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Laura Llorona III.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací