Dvouletá záruka pro firmy

LG Optimus L9 II (D605) Black

Zobrazit katalog
LG Optimus L9 II (D605) Black
4,2 45 hodnocení
Mobilní telefon 4.7" TFT IPS 1280x720, procesor Qualcomm Snapdragon 400 1,4GHz Dual core, interní paměť 8GB, 1GB RAM, MicroSD až 32GB, fotoaparát 8 Mpix, GPS, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G, FM rádio, micro USB, Android 4.4
Kód:  RL663c Prod. číslo:  LGD605.ACZEBK Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

LG Optimus L9 II (D605) Black

Chytrý telefon od jihokorejské společnosti LG je vzorovým příkladem precizního skloubení stylového vzhledu a pokročilých vlastností. V elegantním těle se skrývá moderní hardware v čele s dvoujádrovým procesorem a nechybí žádný z moderních prvků, jako je například navigace GPS, kvalitní fotoaparát či brilantní displej s technologií IPS a jemným HD rozlišením. Ruku v ruce s veškerou výbavou jde také oblíbený a rozšířený operační systém Google Android, se kterým se rozhodně nikdy nebudete nudit.
 

Mistrovské dílo v dlani

Objevte bránu do zcela nového vizuálního světa. Zapněte telefon LG a zažijte tu nevídanou krásu dokonalého obrazu IPS displeje. Na úhlopříčce 4,7" s jemným HD rozlišením je každičký zobrazený okamžik jedinečný a vy získáte pocit, jako byste ve vaší dlani měli celý svět.
 

Zábava plnými doušky

Užívejte si zábavu s telefonem LG opravdu naplno. Dvoujádrový procesor Qualcomm si poradí se všemi běžnými úkony. Prohlížení internetových stránek, sledování filmů, chatování s přáteli či prohlížení fotografií vás bude bavit jako nikdy předtím. 

Skrytá energie

Užívejte si všechno, co máte rádi, mnohem déle. Díky vestavěné baterii s kapacitou 2150 mAh vydrží telefon naplno fungovat déle než konkurence.

I přes zvýšenou kapacitu si však baterie díky technologii SiO + zachovává malé rozměry a nízkou hmotnost.

Stále v obraze

S revoluční funkcí QTranslator můžete okamžitě překládat cizí slova, celé věty i fráze v cizím jazyce. Stačí telefon namířit a začít tak poznávat nové lidi a kultury a zároveň stylově prohlubovat své znalosti.

Chytrá klávesnice

Zdá se vám úhlopříčka telefonu příliš velká pro psaní jednou rukou? Klávesnice LG se dokáže přizpůsobit tomu, zda-li preferujete pro používání telefonu jednu či obě ruce, a nabídne vám tak řešení pro obě situace.

Nezapomenutelné okamžiky

Učiňte všechny vaše nápady významnějšími, jasnějšími a nezapomenutelnějšími s funkcí QMemo. Je to jednoduché - stačí vyfotit, co chcete, napsat krátkou poznámku přímo na fotografii a vše jednoduše sdílet s přáteli a rodinou.

Parametry a specifikace

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlišení předního fotoaparátu
1,3 Mpx Hotovo!
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda Hotovo!

Paměť a výkon

Maximální velikost paměťové karty
32 GB Hotovo!
Počet jader procesoru
2 × Hotovo!
Frekvence procesoru
1,4 GHz (1 400 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavní SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro LG Optimus L9 II (D605) Black Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG Optimus L9 II (D605) Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG Optimus L9 II (D605) Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG Optimus L9 II (D605) Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG Optimus L9 II (D605) Black.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací