Alzaboxy Q1 Alza PC

Mad Catz Xbox 360 Wireless Racing Wheel

Zobrazit katalog
Mad Catz Xbox 360 Wireless Racing Wheel
4,6 7 hodnocení
Volant
Kód:  MH822t1 Prod. číslo:  MCB0472010M02 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Mad Catz Xbox 360 Wireless Racing Wheel Prodej skončil

Mad Catz Xbox 360 Wireless Racing Wheel

Skvělý volant pro majitele konzole Xbox 360. Novinka od společnosti MAD CATZ je tento bezdrátový volant. Dosah wireless je až 12 metrů v otevřeném prostoru. Nebudou se Vám tak při hře plést do pedálů žádné kabely. Souprava disponuje odnímatelnou opěrkou pro nohy a proto je možné volant používat z pohodlí Vaší sedací soupravy nebo přímo z pevného stolu. Celé souprava obsahuje volant, pedály a řadící páku. Řadící páku je možné zapojit z levé nebo pravé strany. Pedálová souprava se skládá z brzdového pedálu a pedálu pro přidávání plynu.Volant se díky pogumování výborně drží.

Parametry a specifikace:

Kompatibilní konzole:
Xbox 360

Vlastnosti:
Bezdrátový wireless přenos
Nastavitelná citlivost
Pogumovaná rukojeť
Headset port

Ovládací prvky:
Volant: úhel otočení 270°
Pedály: brzda, plyn
Řadící páka: možnost zapojení po pravé nebo levé ruce

Barevné provedení:
Černo-šedé
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.


Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Mad Catz Xbox 360 Wireless Racing Wheel Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mad Catz Xbox 360 Wireless Racing Wheel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz Xbox 360 Wireless Racing Wheel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz Xbox 360 Wireless Racing Wheel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz Xbox 360 Wireless Racing Wheel.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací