AP+ nový vizuál Aplikace

Co kdybychom žili společně?

Zobrazit katalog
Co kdybychom žili společně? Film
4,0 5 hodnocení
Kód:  AVCA0013
Co kdybychom žili společně? Prodej skončil

Co kdybychom žili společně?

Annie, Jean, Claude, Albert a Jeanne jsou nerozlučnými přáteli více než čtyřicet let. Když jim paměť i srdce začínají pomalu vypovídat službu a na obzoru je přízrak domova důchodců, vzepřou se a rozhodnou se žít společně. Nápad je to přinejmenším bláznivý. Avšak i přesto, že občasné neshody probouzí staré a zasuté vzpomínky, začíná se tu nádherné dobrodružství – společný život v komunitě.

V sedmdesáti pěti letech! Snímek s hvězdným hereckým obsazením (Jane Fonda, Pierre Richard, Géraldine Chaplin a další) režíroval francouzský režisér a scénárista Stéphane Robelin, který začínal v devadesátých letech krátkými filmy a následně dokumenty. Jeho celovečerním hraným debutem byl snímek Real Movie (2004). Film Co kdybychom žili společně? je jeho druhým hraným snímkem, který zaznamenal velký divácký úspěch v Evropě i USA.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací