Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ

Zobrazit katalog
Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ
4,7 72 hodnocení
Kancelářský balík pro nekomerční použití, pro 1 PC nebo MAC a 1 tablet, obsahuje aplikace Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access, 1TB úložiště OneDrive, 60 min/měsíc na Skype, předplatné na 1 rok
Kód:  WZ093i Prod. číslo:  QQ2-00602 Stránky výrobce
Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ Prodej skončil

Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ


Kancelářský balík Microsoft Office 365 pro jednotlivce je navržený tak, ušetřil váš čas a umožnil rychlejší práci s dokumenty. Díky mimořádně přehlednému rozhraní je ovládání maximálně intuitivní a zároveň optimalizované pro ovládání dotykem a stylusem.

S Office 365 pro jednotlivce získáte:

  • Jednoduchou instalaci známých aplikací Office 2016, jako je Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher a Access na 1 počítač nebo Mac, 1 tablet a 1 telefon, s operačním systémem, který preferujete (Windows, iOS, Android).
  • Kapacitu 1 TB na onlinovém úložišti OneDrive, odkud jsou vaše soubory dostupné a synchronizované na všech zařízeních.
  • 60 minut měsíčně na volání na pevné linky nebo mobilní čísla přes Skype.
  • Nejnovější verze a exkluzivní funkce aplikací pouze s předplatným Office 365.
  • Určený pouze pro nekomerční použití, nové předplatné na 1 rok nebo obnovení vašeho stávajícího Office 365 předplatného.

Ideální kancelářský balík

Se softwarem Office 2016 zvládnete veškerou dnešní kancelářskou agendu včetně komunikace s úřady. Zvládnete totiž i otevřít PDF soubor a upravit obsah nebo s minimálním úsilím zarovnat obrázky i diagramy. Také můžete využívat integrovaný překladač, slovník a opravy pravopisu kontrolující i skladbu věty.

 Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ

 Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ

Snadná spolupráce

Nenechte se omezovat starými pravidly a klidně upravujte dokumenty ve více lidech současně. Stačí, aby byl konkrétní dokument umístění na cloudovém úložišti OneDrive.


Úložiště OneDrive

Cloudové úložiště OneDrive vám v základu nabízí datový prostor celý 1 TB. Soubory můžete jednoduše sdílet nebo k nim přistupovat odkudkoliv. Klidně i ze svého chytrého telefonu. Již nikdy nepřijedete o svá data, vždy je najdete na svém OneDrive.

 Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ

 Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ

Vždy aktuální

S aktivním předplatným Office 365 pro domácnosti si už nebudete muset dělat starosti s upgradováním Office, protože budete mít vždycky ty nejnovější aplikace, funkce a služby Office.


 Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ

Word

Word je bezpochyby nejrozšířenější aplikací pro úpravu textů. Nejen že můžete texty snadno vytvářet, ale podobně lehce je lze sdílet s přáteli nebo obchodními partnery. Pro každodenní používání je navíc připraveno více než 40 kategorií plných profesionálních šablon. Samozřejmostí je dokonalé spolupráce s objekty z ostatních Office aplikací.

 Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ

Excel

V Excelu si lze během okamžiku číselná a textová data uspořádat do přehledných tabulek nebo grafů. Když je uvidíte v kontextu, bude se vám líp rozhodovat. Díky rozdělení do řádků a sloupců můžete různě přidávat údaje, řadit je, filtrovat, vytvářet z nich tabulky nebo grafy se zajímavým a atraktivním vzhledem.

 Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ

PowerPoint

Pomocí aplikace Microsoft PowerPoint budete s naprostou lehkostí vytvářet působivé prezentace plné zajímavých efektů. S použitím cloudového úložiště OneDrive spolupracovat na jedné prezentaci ve větším týmu. Při samotném prezentování pak pomocí virtuální obrazovky máte neustále k dispozici potřebné poznámky.

 Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ

OneNote

Poznámky ve OneNote můžete kreslit, psát rukou, zadávat pomocí klávesnice nebo přidávat kliknutím či potáhnutím. Poznámky se uloží, dají se vyhledávat a synchronizují se s aplikacemi OneNote na dalších zařízeních.

 Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ

Outlook

Dobře známé prostředí Outlooku vám nabídne profesionální řešení pro vaši pracovní agendu. Budete tak mít hezky pohromadě nejen e-maily, ale také sdílené kalendáře, úkoly i kontakty.

 Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ

Publisher

Tiskněte a sdílejte profesionálně vypadající publikace. Publisher vás intuitivně provede tvorbou vizitek, brožurek, ale i webových stránek. Určeno pouze pro PC.

 Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ

Access

Tvořte své vlastní databáze a využijte svá data naplno. Určeno pouze pro PC.

Parametry a specifikace

Obsažené aplikace
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher Hotovo!
Produkt
Microsoft Office 365 Hotovo!
Typ licence
Fyzická licence Hotovo!
Zeměpisné omezení aktivace
Pouze v EU Hotovo!
Typ licence
Fyzická licence Hotovo!

Obsažené aplikace

Obsažené aplikace
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher Hotovo!

Základní parametry

Produkt
Microsoft Office 365 Hotovo!

Typ licence

Typ licence
Fyzická licence Hotovo!

Licence

Zeměpisné omezení aktivace
Pouze v EU Hotovo!

Licence

Typ licence
Fyzická licence Hotovo!
Způsob licencování
Předplatné Hotovo!
Přenositelnost licence
Přenositelná Hotovo!
Počet zařízení
1 zařízení, 1 PC/MAC Hotovo!
Počet uživatelů
1 uživatel Hotovo!
Platnost předplatného
12 měsíců Hotovo!
Verze Office
Pro jednotlivce Hotovo!

Kompatibilita

Jazyková verze
čeština Hotovo!
Operační systém
Android, iOS, Mac OS, Windows 10, Windows 7, Windows 8 Hotovo!
Více parametrů

Microsoft je přední výrobce technologií pro svět, ve kterém jsou mobilita a cloud na prvním místě. Jeho misí je umožnit každému člověku a každé organizaci na světě dokázat více. Technologie jako operační systém Windows 10, Office 365, herní konzole Xbox One nebo komunikační platforma Skype mění svět komunikace, zábavy, vzdělávání i práce. Microsoft nabízí také řadu aplikací a hardwarových doplňků. Společnost Microsoft byla založena před více než 40 lety a na českém trhu nabízí své produkty a služby od roku 1992.

Poznámka:
» Všechny kancelářské aplikace
» Všechny cloudy

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, v červnu jsem si zakoupila notebook a k němu licenci FW: Microsoft Office 365 pro jednotlivce s 1TB úložištěm Ale dodnes nevím jak mám licenci stáhnout, protože nikde nemůžu najít ten kod ..

Dobry den, mam tablet a pc s windows 10 pujde office na oobou zarizenich? Nebo je urceno pouze pro mobilni OS. Jak pozna office, ze ho instaluji na tablet a ne na pc. Diky

Dobrý den, po zakoupení a aktivování klíče budu mít k dispozici programy přímo v PC nebo na internetu ? Děkuji za odpověď.

Mám notebook s Windows 10 a Telefon 4.7" s Android 6.0 U tohoto balíku je licence na jeden počítač a jeden tablet. Bude mi to na telefonu fungovat nebo co byste doporučili? Děkuji za zprávu

Dobrý den, dnes jsem si objednala office pro jednotlivce, může mi tento produkt hned při jeho nákupu na pobočce někdo z pracovníků nainstalovat? děkuji za odpověď

Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ Jaké jsou možnosti z dočasné licence udělat trvalou? Děkuji předem za odpověď. Pavel Kotík

Dobrý den, proč je tato licence o 300 Kč levnější, než elektronická? Zdá se mi, že jsou prakticky stejné, kromě způsobu instalace. Nebo jsou mezi nimi další rozdíly? Děkuji

Dobrý den, zakoupil jsem si u vás nový notebook Acer a k tomu Office 365 pro jednotlivce - licenční kód jsem doposud neotevřel. Je možné toto vrátit? V odkazu je napsáno, že to lze.

Dobrý den, v prosinci jsem si objednala Office 365 pro jednotlivce s notebookem Lenovo za zvýhodněnou cenu. Nikde jsem nenašla žádný kód, v počítači programy fungovaly, ale jak jsem zjistila nyní, tak pouze na zkušební verzi... Nyní přestaly fungovat a nikde nemohu nejít ten ''key'' k tomu, abych je aktivovala... Na faktuře je u tohoto produktu napsané ''nehmotný produkt'' a nikde kód není dohledatelný a to jsem prohlížela vše, co jste mi zaslali. Kde kód najdu, nebo jak si programy aktivuji? Děkuji...

DObrý den, Office 365 již od Alzy mám od července. Teď jsem dostala slevový kód. Můžu ho využít tak, že teď zakoupím a instaluji např. v červnu 2018, nebo se mi prodlouží doba užívání?

123
Diskuze a poradna k Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ
Příslušenství pro Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací