Samsung Galaxy AI

Mobily Sony Mobile

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Vyberte si značku/model telefonu
Funkce
Rychlé nabíjení
(1)
Bezdrátové nabíjení
(1)
Čtečka otisků prstů na těle
(1)
Podpora MMS
(1)
OTG
(1)
Bezdrátové technologie
NFC
(1)
WiFi
(1)
Bluetooth
(1)
GPS
(1)
A-GPS
(1)
Filtrovat
Sony

Tradiční, atraktivní a pracovitá Sony Xperia

Japonské Sony se vyznačuje konzervativním designem postaveným na přesných liniích, ostrých hranách a výrazném využití skla. Se značením je to už komplikovanější – tento výrobce se zaměřuje na telefony střední a vyšší třídy, zatímco nižší modely jsou spíše zastoupeny staršími řadami. Na této stránce vám vysvětlíme, jak se jednotlivé řady Sony Xperia liší a kterou vybrat.

Mobily Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ – Umělecká díla ze skla a kovu

Sony Xperia XZ zastupuje to nejlepší, co výrobce nabízí. Samozřejmostí je voděodolný design dostupný v několika velikostech. Základní verze speciální označení nemá, zato menší varianta XZ Compact je žádaná jako takřka jediný mobil do dlaně s obrovským výkonem. Varianta XZ Premium je naopak zaměřená na velké displeje phabletů, které obohacuje o 4K HDR displej. Ve všech případech v sérii XZ najdete ty nejlepší telefony, mezi kterými se budete rozhodovat hlavně na základě velikosti.

Sony Xperia XA – Luxus obohacený o dlouhou výdrž

Sony Xperia XA reprezentuje vyšší střední třídu – poznáte ji podle tenkých rámečků vedle displeje, fotoaparátu Exmor RS s vysokým rozlišením a elegantním designem. Šikovným vylepšením je technologie adaptivního nabíjení Qnovo, které upravuje průběh doplňování energie tak, aby byla životnost baterie co největší. Z řady XA zaujme hlavně extravagantní model Ultra s obrovským Full HD displejem a rychlým dobíjením.

Mobily Sony Xperia XA
Mobily Sony Xperia Z

Sony Xperia Z – Voděodolná legenda

Pro své telefony používá Sony tzv. OmniBalance design. Jeho pilotním nositelem byla Xperia Z, následovaná modely Z1, Z2, Z3 a Z5 (Compact). Přestože tyto výkonné krasavice nahradila řada X Performance, aby i ta byla pohlcena třídou XZ, Sony Xperia Z stále patří mezi oblíbené smartphony starších generací.

Chytré náramky Sony SmartBand – Změří vaši aktivitu

Odolnost vůči vodě IP68, typická pro většinu telefonů Sony, svádí k outdoorovému využití. Sportovci proto využijí doplnění mobilu o fitness náramky Sony SmartBand či hodinky SmartWatch, které přesně změří, kolik jste uběhli kilometrů a spálili kalorií. Bezdrátové propojení přes Bluetooth navíc umožňuje přímo z ruky poklepáním ovládat hudební přehrávač či telefonní hovory.

Fitness náramek Sony SmartBand" />
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.
1 položka
5,0
Sony Xperia 1 II černá
Mobilní telefon - 6,5" OLED 3840 × 1644, procesor Qualcomm Snapdragon 865 8jádrový, RAM 8 GB, interní paměť 256 GB, Micro SDXC až 1000 GB, zadní fotoaparát s optickým zoomem 12 Mpx (f/1,7) + 12 Mpx (f/2,4) + 12 Mpx (f/2,2), přední fotoaparát 8 Mpx, optická stabilizace, ToF, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) a USB-C, čtečka otisků, voděodolný dle IP68, single SIM, neblokovaný, rychlé nabíjení 21W, bezdrátové nabíjení, baterie 4000 mAh, Android 10
17 790,-
Použité
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SOM092b1

Mobily Sony Mobile

Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné mobily Sony Mobile Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší mobily Sony Mobile
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací