Dvouletá záruka pro firmy

Beats by Dr.Dre Solo HD, černá

Zobrazit katalog
Beats by Dr.Dre Solo HD, černá
4,4 9 hodnocení
Sluchátka skládací, kompaktní On Ear provedení, ovládání Control Talk pro iPhone, titanová konstrukce měniče
Kód:  MON301f Prod. číslo:  900-00011-03

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Beats by Dr.Dre Solo HD, černá Prodej skončil

Beats by Dr.Dre Solo HD, černá

Špičková sluchátka přinášející úžasnou zvukovou kvalitu v malém a lehkém On Ear provedení, které poskytne náležitý komfort pro vaše uši a dokonalé těsnění s eliminací okolního hluku. Verze HD je oproti základnímu modelu vybavena titanovou membránou měniče pro dosažení ještě věrnějšího zvuku. Skládací konstrukce sluchátek zajistí snadnou úschovu při jejich přenášení. Sluchátka jsou vytvořená na základě požadavků na dnešní aktivní životní styl a dokáží nabídnout zvuk tak reálný, že nebudete věřit, že vychází z něčeho tak drobného a přenosného! Poskytnou neuvěřitelné akustické detaily a dynamické basy. Jsou kompatibilní se všemi modely Apple iPod, iPhone i iPad. Disponují ovládáním Control Talk, které se nachází přímo na kabelu a umožňuje tak snadné spuštění přehrávání, zvolení následující skladby a rovněž hands-free telefonování díky vysoce kvalitnímu zabudovanému mikrofonu.
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Beats by Dr.Dre Solo HD, černá Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats by Dr.Dre Solo HD, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats by Dr.Dre Solo HD, Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats by Dr.Dre Solo HD, Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats by Dr.Dre Solo HD, černá.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací