MS hokej Nákupy pod palcem s aplikací Alza

MSI GX70 3CC-201XCZ Destroyer

Zobrazit katalog
MSI GX70 3CC-201XCZ Destroyer
4,0 3 hodnocení
Notebook - AMD Quad-Core A10-5750M, 17.3" LED 1920x1080 antireflexní, RAM 8GB DDR3L, AMD Radeon R9-M290X 2GB, HDD 1TB 7200 otáček, DVD/RW, WiFi, Killer LAN, Bluetooth 4.0, HDMI, USB 3.0, webkamera, čtečka karet, 9článková baterie, reproduktory, bez operačního systému
Kód:  NB119d3 Prod. číslo:  GX70 3CC-201XCZ Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

MSI GX70 3CC-201XCZ Destroyer

Nekompromisní herní notebook postavený na tom nejvýkonnějším, co lze v současné nabídce firmy AMD najít. Výkonný čtyřjádrový procesor s architekturou Richland v kombinaci s ultimátní diskrétní grafickou kartou si poradí s většinou moderních náročných her na plné detaily. Rychlý 1000 GB pevný disk se 7200 otáčkami za minutu jen dále potvrzují extrémnost tohoto modelu, který je po všech stránkách technologickou špičkou a svým výkonem převýší nejeden stolní počítač. Přístroj je dodáván bez operačního systému, sami si tedy zvolíte nejvhodnější variantu. V naší nabídce naleznete nejnovější a inovativní Microsoft Windows 8.1 i oblíbené Microsoft Windows 7.

Aktuálně nejnovější architektura GCN se firmě AMD opravdu povedla. Při relativně nízkých provozních nákladech podává výkony o desítky procent vyšší než generace předchozí. Použitý model Radeon R9-M290X je špičkou portfolia výrobce a nabídne nekompromisní výkon pro hraní těch nejnáročnějších her. Procesor AMD A10-5750M v sobě kromě čtyř jader ukrývá také 384 výpočetních jednotek integrovaného grafického jádra. To disponuje dostatečným výkonem pro hraní méně náročných her, ale hlavně se díky mnohem nižší spotřebě, než v případě R9-M290X, perfektně hodí pro práci v systému, sledování filmů nebo prohlížení internetu. Chytrá technologie AMD Enduro dokáže mezi grafikami přepínat a vám se tak za každé situace dostane potřebného výkonu při spotřebování menšího množství energie.

Trojúhelníkové rozvržení nejčastěji používaných kláves zpříjemňuje hraní. Klávesy pro zatáčení, ruční brzdu nebo změnu kamery tak budete mít vždy po ruce. Dalším vylepšením je přesunutí klávesy pro návrat do prostředí systému Windows. Nemůže se vám tak stát jistě známá nepříjemná věc, kdy se v půlce hraní omylem dostanete do systému. Klávesy se příjemně mačkají a zpětná odezva vás vždy ujistí o úplném stisku tlačítka. Možnost stisknutí více tlačítek najednou jen dále zlepšuje požitek z hraní.

Jedinečný vizuální zážitek na FullHD displeji s antireflexivním povrchem doplňuje kvalitní audio. Technologie Sound Blaster Cinema patří mezi současnou špičku a přináší úžasný zvukový zážitek do notebooku GX70. Hudba, filmy, koncerty a hraní her se tak dostává v mobilní sféře na vyšší úroveň a  kombinace dvou reproduktorů a jednoho subwooferu vás doslova posadí do křesla. Síťová karta Bigfoot Killer se postará a nejmenší možnou odezvu online her. Její princip spočívá v rozdělování herních a ostatních toků dat. Karta upřednostňuje herní pakety, čímž nezanedbatelně snižuje odezvu a z mušky vám tak neunikne žádný zloduch.

Upozornění:
Lokalizace klávesnice může být pouze ilustrativní, stejně tak jako barevná varianta notebooku v popisu. 


Parametry a specifikace

HDD Kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!
Velikost operační paměti RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označení procesoru
AMD A10 5750M Hotovo!
Frekvence procesoru
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Typ úložiště
HDD Hotovo!
Úhlopříčka displeje
17,3" Hotovo!
Kapacita úložiště (celková)
1 000 GB Hotovo!
Výbava
Numerická klávesnice, Čtečka paměťových karet, Optická mechanika Hotovo!

Procesor

Typ procesoru
AMD A10 Hotovo!
Modelové označení procesoru
AMD A10 5750M Hotovo!
Frekvence procesoru
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvence
3,5 GHz (3 500 MHz) Hotovo!
Cache procesoru
4 MB Hotovo!

Operační paměť

Velikost operační paměti RAM
8 GB Hotovo!
Celkový počet slotů
Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafické karty
AMD Radeon Hotovo!
Model grafické karty
R9 M290X Hotovo!

Operační systém

Operační systém
Bez operačního systému Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiště
HDD Hotovo!
Kapacita úložiště (celková)
1 000 GB Hotovo!
Rozhraní disku
Serial ATA I Hotovo!
HDD Kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Numerická klávesnice, Čtečka paměťových karet, Optická mechanika Hotovo!
Webkamera
1 Mpx Hotovo!

Baterie

Kapacita baterie
7 800 mAh Hotovo!
Počet článků
Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
3,9 kg Hotovo!

Rozhraní

Síťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!
USB 2.0
2 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!

Rozměry

Šířka
428 mm Hotovo!
Hloubka
288 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ Hotovo!
Více parametrů

Tchajwanská společnost MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné místo ve světě IT především produkcí základních desek pro stolní počítače. Zaměřuje se však také na grafické karty, barebone počítače, notebooky, síťové produkty, servery a mnohé další počítačové komponenty. Produkty nesoucí značku MSI podporují nejmodernější technologie a dopřávají svým uživatelům potřebný výkon pro všechny typy nasazení. Zvláště intenzivně se MSI věnuje dnes tolik rostoucímu segmentu herních notebooků.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro MSI GX70 3CC-201XCZ Destroyer Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI GX70 3CC-201XCZ Destroyer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI GX70-3CC 201XCZ Destroyer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI GX70-3CC 201XCZ Destroyer.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací