AD 1. týden květen Effaclar

Oral-B Vitality Sensitive

Zobrazit katalog
Oral-B Vitality Sensitive
4,5 44 hodnocení
Elektrický zubní kartáček 2D systém, 7600 oscilacně rotačních pohybů za minutu, 1 čistící program, 1 koncovka Sensitive, cestovní nabíječka
Kód:  EAZ6004e Prod. číslo:  4210201033783 Stránky výrobce

Oral-B Vitality Sensitive

Zlepšete čistění zubů a odstraňte až o 100 % více zubního plaku než při použití manuálního zubního kartáčku tím, že začnete používat zubní kartáček Oral-B Vitality Precision Clean s kartáčkovou hlavicí Sensitivite. Kartáček Oral-B je inspirován nástroji zubních lékařů, byl pečlivě navržen tak, abyste vám i vaší rodině poskytoval jedinečný zážitek z čistění zubů, které je zároveň účinné a bezpečné.

Stvořen pro skvělé výsledky


Elektrický zubní kartáček Vitality používá pro účinné odstranění zubního plaku čistící režim Daily Clean s 2D oscilačními a rotačními pohyby, proto je mnohonásobně účinnější než klasický kartáček s rovně zastřiženými vlákny. Protiskluzová rukojeť je vodotěsná a není tak žádnou překážkou pro bezpečné používání v koupelně. Jedinečná kulatá kartáčková hlava jemně pulzuje, čímž narušuje zubní plak a rotačním pohybem jej pak odstraňuje. Také pomáhá předcházet problémům s dásněmi, čímž zlepšuje jejich celkové zdraví. 

Zářivý úsměv bez námahy


Čistící hlava Sensitive je navržena pro jemné čištění, je tak ideální volbou pro citlivé zuby a dásně. Oblá hlava inspirovaná tvarem profesionálních dentálních nástrojů obklopí každý jednotlivý zub, umožňuje tak důkladné odstranění zubního plaku a skvrn z povrchu zubů. Je tak skvělým pomocníkem k dosažení nádherně zářivého úsměvu. Zabudovaný časovač v rukojeti vám pomůže čistit si zuby po celé 2 minuty. Na výměnu kartáčkové hlavy vás upozorní vlákna Indicator, která po čase vyblednou (obvykle 3 měsíce) a signalizují tak svůj konec životnosti.

Hlavní přednosti:

  • Lepší výsledky než s manuálním kartáčkem
  • Předchází problémům s dásněmi
  • Vhodné pro citlivé zuby
  • Časovač
  • 2D systém
  • Protiskluzová rukojeť

Parametry a specifikace:

Typ výrobku:
Elektrický zubní kartáček

Barva:
Modrá

Technologie čištění:
2D systém

Počet oscilací za minutu:
7600

Časovač:
2 minuty

Napájecí zdroj:
Vestavěný akumulátor

Výdrž akumulátoru:
Přibližně 7 dní (při čištění zubů dvakrát denně po dobu 2 minut)

Obsah balení:
Zubní kartáček Oral-B
Nabíjecí stojánek
Koncovka Sensitive

Přečíst více

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Oral-B Vitality Sensitive
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral B Vitality Sensitive D12.513S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Vitality Sensitive. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Vitality Sensitive.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací