PocketBook 623 Touch Lux černý

Zobrazit katalog
PocketBook 623 Touch Lux černý
4,4 111 hodnocení
Elektronická čtečka knih - ebook reader, 6" nasvícený dotykový E Ink Pearl HD displej, 1024x758, WiFi, 4GB+microSD
Kód:  MD050i17 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

PocketBook 623 Touch Lux černý

Vylepšená verze elektronické čtečky knih PocketBook, která se pyšní mnohem lepším osvětlením a rozlišením displeje. Své oblíbené elektronické knížky si tak přečtete na 6" nasvíceném dotykovém E Ink Pearl HD displeji s rozlišením 1024 x 758 obrazových bodů. Při čtení textu, tak získáte pocit, že listujete opravdovou vázanou knížkou, jelikož technologie E-Ink se snaží o maximální vizuální shodu s papírovou stránkou. Lepší nasvícení displeje vám zajistí pohodlné čtení téměř v jakémkoliv osvětlení. Displej je navíc multidotykový, takže ovládání čtečky je velmi jednoduché a pohodlné.


 


Písmo na přání


I tento model podporuje velmi rychlý přístup k internetu pomocí bezdrátové technologie WiFi. Integrovaná nastavitelná čtečka RSS vám zprostředkuje všechny aktuální novinky z vašich oblíbených webů. Máte rádi větší nebo naopak menší velikost písma? S touto čtečkou si pohodlně nastavíte velikost písma, řádkování, dělení slov nebo si můžete vybrat jedno z deseti přednastavených druhů písma. Pokud by vám ani to nestačilo, můžete si nainstalovat jakékoliv písmo, které vyhovuje právě vám. S aplikací Knihovna si pohodlně nastavíte hledání a třídění knih podle názvu, autora, série a dalších parametrů.
 


Formátový všeuměl


Čtečka podporuje více jak 20 populárních textových a grafických formátů, takže si přečtete téměř vše, co dnešní trh s elektronickými knihami nabízí. Předinstalované slovníky ABBYY Lingvo vám pomohou rychle určit význam neznámých slov, bez nutnosti zavření právě čtené knížky. O svižný a bezproblémový chod se stará procesor Freescale 800 MHz a operační paměť o velikosti 128 MB. Stažené elektronické knihy uložíte na integrovanou 4 GB paměť nebo paměťové karty microSD až do velikosti 32 GB. Výdrž vestavěného akumulátoru činí 720h. 

Parametry a specifikace

Technologie displeje
E Ink Hotovo!
Úhlopříčka displeje
6" (15,24 cm) Hotovo!
Podporované formáty
PDF, EPUB, DOC, FB2, HTML, DOCX, PRC, TXT, RTF Hotovo!
Funkce
Přehrávání hudby, Slovník, Prohlížení obrázků, Webový prohlížeč Hotovo!
Výbava
Dotykový displej Hotovo!

Displej

Technologie displeje
E Ink Hotovo!
Úhlopříčka displeje
6" (15,24 cm) Hotovo!

Podporované formáty

Podporované formáty
PDF, EPUB, DOC, FB2, HTML, DOCX, PRC, TXT, RTF Hotovo!

Funkce

Funkce
Přehrávání hudby, Slovník, Prohlížení obrázků, Webový prohlížeč Hotovo!
Výbava
Dotykový displej Hotovo!

Paměť

Komunikace a porty

Bezdrátové připojení
WiFi Hotovo!
Konektory
Micro USB, Jack (sluchátka) Hotovo!

Konstrukce

Barva
Černá Hotovo!
Šířka
175 mm (17,5 cm) Hotovo!
Výška
114,5 mm (11,45 cm) Hotovo!
Hloubka
9,5 mm (0,95 cm) Hotovo!
Hmotnost
195 g Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro PocketBook 623 Touch Lux černý Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PocketBook 623 Touch Lux černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PocketBook 623 Touch Lux černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PocketBook 623 Touch Lux černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PocketBook 623 Touch Lux černý.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací