Alza Dny květen 2. týden Alza PC

PS4 - Transformers: Rise of the Dark Spark

Zobrazit katalog
PS4 - Transformers: Rise of the Dark Spark
Hra na konzoli - kraluj jako Transfomer planetě Zemi i planetě Cybertron, epická single player kampaň, předělaný mód pro čtyři hráče.
Kód:  MSX091 Prod. číslo:  84948EN Stránky výrobce
PS4 - Transformers: Rise of the Dark Spark Prodej skončil

PS4 - Transformers: Rise of the Dark Spark

Fanoušci velkých plechových robotů se musí připravit na opravdové žně. Kromě dalšího filmového zpracování se na scéně objevuje i herní počin od známých amerických vývojářů z Activision. Od nepaměti chrání naší planetu Autoboti, které řídí velký Optimus Prime. Jeho nepříliš početná skupina v čele se žlutým Bumblebee se hrdinně staví do bitvy proti zlým Deceptikonům v jejichž čele stojí mocný Sharpshot. Celá řada jeho poskoků se doslova třese na likvidaci všeho živého.

 


Filmový zážitek na vlastní kůži


Napínavá kampaň pro jednoho hráče se točí okolo starověké relikvie Dark Spark. Více než 40 hratelných postav slibuje nevšedně pojatou zábavu. Můžete totiž i volně přepínat mezi hodnou a zlou stranou. Lákavá část se ukrývá i v kooperativním módu, který čtyřem hráčům poskytne nevšední zážitky. Velkou pozornost si zaslouží i klasický multiplayer s celou škálou vylepšovacích power-upů. Grafické efekty září na všechny strany a souboje ozbrojených gigantů jsou prostě boží.

Parametry a specifikace

Věkové omezení
12 let Hotovo!
Závadnost obsahu
Násilí, Online Hotovo!

Hodnocení PEGI

Věkové omezení
12 let Hotovo!
Závadnost obsahu
Násilí, Online Hotovo!
Poznámka:
» Všechny PS4 hry
Pozor, některé hry mohou vyžadovat:
  • registraci u digitální distribuční služby - MS Store, Origin, Steam, Uplay apod. (návod naleznete v našem článku uplatnění elektronických licencí).
  • širokopásmové připojení k internetu pro hraní, úvodní nastavení, aktualizace či další funkce
  • placení měsíčních poplatků za online hraní ve více hráčích (Xbox Live, PlayStation Plus apod.)
» Všechny Všechny hry

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro PS4 - Transformers: Rise of the Dark Spark Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PS4 - Transformers: Rise of the Dark Spark. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS4 - Transformers: Rise of the Dark Spark.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací