AD homeoffice Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Parfémy a vůně

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Značka
Určení
Dámské
(1765)
Pánské
(1350)
Unisex
(211)
Dětské
(1)
Intenzita vůně
Parfém (P)
(46)
Parfémovaná voda (EdP)
(1647)
Toaletní voda (EdT)
(1549)
Kolínská voda (EdC)
(64)
Tělový sprej
(6)
Hlavní typ vůně
Květinová
(1102)
Dřevitá
(695)
Orientální
(476)
Aromatická
(421)
Citrusová
(251)
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Vybírat vhodné parfémy či vůně je uměním, které odráží osobní styl, preference nositele, roční období nebo třeba příležitost. Ať už hledáte parfém pro každodenní nošení nebo speciální okamžiky, důležité je najít tu pravou esenci, která nejvíce vyhovuje vaší osobnosti. Poradíme vám, jak si vybrat tu správnou vůni, která podtrhne váš jedinečný styl. Nevíte si rady? Čtěte dále a dozvíte se více.

Pokračovat

Vyberte si parfém, jehož vůně bude ladit s vaší osobností

Vybíráte-li parfém či jiné vůně, zaměřte se na několik klíčových aspektů. Jedním z nich je osobní preference, která odráží jedinečnost každého z nás a je základem pro nalezení té pravé voňavky. Dále je důležitá příležitost, pro niž vůni vybíráte, jelikož některé parfémy jsou vhodnější pro denní nošení, zatímco jiné excelují při večerních příležitostech. Roční období rovněž hraje svou roli, neboť každé období vyžaduje jiný typ vůně, od svěžích letních esencí po teplé zimní aroma. Nakonec nesmíte opomenout ani typ pokožky, který ovlivňuje, jak se parfém na kůži rozvine a jak dlouho vydrží.


Dámský parfém

Z jakých 3 částí se parfémy skládají?

Parfémy se tradičně skládají ze tří hlavních částí, které společně tvoří celkovou vůni a určují její vývoj na kůži po aplikaci. Tyto části zahrnují hlavu, srdce a základ vůně, přičemž každá z nich má svůj specifický účel a charakter. Hlava tvoří první dojem a je cítit ihned po aplikaci, srdce určuje hlavní charakter vůně, zatímco základ dodává parfému hloubku a je cítit jako poslední. Tyto složky se postupně uvolňují a společně vytvářejí harmonický celek.

  • Hlava parfému vytváří první dojem a je cítit bezprostředně po aplikaci. Vrchní tóny jsou obvykle lehké, svěží a rychle se vytrácejí, většinou do 15 minut. Skládá se z takzvaných vysokých tónů. Typicky sem patří citrusové, květinové a lehké ovocné složky.
  • Srdce parfému tvoří hlavní charakter vůně a objevuje se po vyprchání hlavy. Je intenzivnější a trvalejší. Dle intenzity vydrží vonět zhruba 2–4 hodiny. V srdci parfému najdeme střední tóny, často květinové, kořeněné nebo ovocné esence.
  • Základ parfému obsahuje složky, které mu dodávají hloubku a udržují ostatní složky pohromadě. Vydrží nejdéle intenzivní, někdy až několik hodin po aplikaci. Mezi základní tóny patří dřevité vůně, pižmo, ambra nebo vanilka.

i

Jak dlouho vydrží parfém na těle?

Doba, po kterou parfém vydrží na těle, se liší v závislosti na několika faktorech, včetně jeho typu, složení a typu pokožky. Obecně platí, že pravé parfémy s vyšší koncentrací aromatických esencí mohou na kůži vydržet až několik dní, zatímco lehčí toaletní vody jen několik hodin. Vlhkost, teplota a pH pokožky také hrají roli v tom, jak dlouho parfém na těle setrvá.

V nabídce máme dámské, pánské i dětské vůně

Vůně hrají klíčovou roli v našem každodenním životě, ať už jde o osobní péči, vyjádření stylu, nebo dokonce o vytváření vzpomínek. Rozdělení parfémů do kategorií pánské, dámské a dětské nám pomáhá s orientací v širokém spektru dostupných vůní a vybrat si tu pravou, která odpovídá našim potřebám a preferencím. Každá z těchto kategorií má své specifické charakteristiky, které reflektují různé aspekty osobnosti a životního stylu.

Dámské parfémy

Dámské parfémy se vyznačují bohatou paletou květinových, ovocných a jemně sladkých tónů, které odrážejí ženskost, jemnost a eleganci. Tyto vůně jsou často složeny z lahodných kombinací růže, jasmínu, vanilky nebo ovocných esencí, jako je malina či pomeranč, jež dotvářejí svůdný a přitažlivý aroma profil. Dámské voňavky jsou navrženy tak, aby podtrhly krásu a jedinečnost každé ženy.

Hledáte nejprodávanější dámský parfém? Seřadili jsme pro vás nabídku dle prodejnosti. Na horních příčkách často naleznete značkové parfémy, které zaujmou svou jedinečnou kombinací vůní. Oblíbené vůně se vyznačují nejen svou vysokou kvalitou a trvalostí, ale také schopností okouzlit a zanechat nezapomenutelný dojem.

Pánské parfémy

Pánské parfémy jsou často charakterizovány svou svěžestí, kořeněností a dřevitými tóny. Tyto vůně jsou navrženy tak, aby odhalily mužnou sílu, eleganci a sofistikovanost. V pánských esencích převažují intenzivní a robustní ingredience, jako je cedr, santalové dřevo, vetiver nebo bergamot, které společně vytvářejí odvážnou a výraznou vůni, jež vyjadřuje jedinečnou osobnost nositele.

Voňavky pro děti

Voňavky pro děti jsou speciálně formulovány s ohledem na jemnou a citlivou pokožku vašich ratolestí. Tyto vůně jsou obvykle lehké, svěží a mají sladké nebo ovocné tóny. Při výběru dětské voňavky je důležité dbát na to, aby byla hypoalergenní a neobsahovala žádné škodlivé složky. Dětský parfém je obvykle navržen tak, aby evokoval pocit čistoty a nevinnosti. Pořiďte jim krásný flakon s jejich oblíbeným animovaným hrdinou.

i

Jak se rozdělují parfémy?

Parfémy se rozdělují podle intenzity vůně na pravé parfémy, parfémované vody, toaletní vody a kolínské vody. Dále se klasifikují podle složení, kde rozlišujeme květinové, dřevité, orientální či citrusové voňavky, které určují charakter a dojem z parfému. Typ vůně pak odráží příležitost nebo osobní preference nositele, od lehkých a svěžích až po hluboké a smyslné.

Parfémy rozlišujeme podle intenzity vůně

Parfémy podle intenzity vůně představují výběr ideální voňavky pro každou příležitost. Parfémy se podle intenzity rozdělují do několika kategorií, od pravých parfémů s nejvyšší koncentrací aromatických esencí přes parfémované a toaletní vody až po kolínské vody s nejnižší koncentrací. Tato rozdělení nám umožňují vybrat si vůni, která nejlépe odpovídá našim potřebám nebo je ideální pro konkrétní momenty našeho života.

Pravé parfémy (Extrait de Parfum)

Pravé parfémy, známé také jako Extrait de Parfum, představují tu nejvyšší koncentraci vůně, kde může být obsah aromatických esencí až 40 %. Vysoká koncentrace zaručuje, že parfém je velmi intenzivní a dlouhotrvající, a to až po několik dnů. Pravé parfémy jsou často vnímány jako vrchol umění. Nabízejí hloubku, složitost a bohatost, které se hodí pro speciální příležitosti.

Skutečně pravé parfémy, které vydrží vonět i do druhého dne, se příliš moc nevyrábí. U nás se označení parfém navíc vžilo pro jakékoliv voňavky. Při výběru proto pečlivě sledujte označení a procentuální podíl vonných látek.

Parfémované vody (Eau de Parfum)

Parfémované vody, často označované jako Eau de Parfum, obsahují koncentraci aromatických esencí obvykle mezi 15 a 20 %. Díky této vyvážené koncentraci poskytují výbornou střední cestu mezi intenzitou i výdrží parfému a toaletní vody, což je činí vhodnými pro denní nošení i speciální večerní události. Parfémované vody jsou ideální pro ty, kdo hledají výraznou vůni, která přesto není příliš intenzivní.


i

Jaký je rozdíl mezi parfémovanou vodou a parfémem?

Rozdíl mezi parfémovanou vodou a parfémem spočívá v koncentraci aromatických esencí. Parfém obsahuje vyšší procento aromatických složek, často až 40 %, což mu zaručuje delší výdrž a intenzivnější vůni. Parfémovaná voda má nižší koncentraci esencí, a to mezi 15 a 20 %, což ji činí méně intenzivní, ale vhodnou pro denní nošení. Tento rozdíl ovlivňuje i cenu vůně.

Toaletní vody (Eau de Toilette)

Toaletní vody, známé jako Eau de Toilette, obsahují lehčí koncentraci aromatických esencí, obvykle mezi 5 a 15 %. Vůně v této kategorii jsou ideální pro každodenní nošení, poskytují svěží a lehké aroma, které vydrží klidně několik hodin. Díky své mírné intenzitě jsou toaletní vody oblíbenou volbou pro pracovní záležitosti, volnočasové aktivity nebo decentní večerní schůzky.

Kolínské vody (Eau de Cologne)

Kolínské vody, označované také jako Eau de Cologne, mají nejnižší koncentraci aromatických esencí, typicky mezi 2 a 4 %. Tyto vůně jsou extrémně lehké a obvykle se vyznačují svěžími, citrusovými tóny, ideálními pro osvěžení během horkých letních dnů. Kolínské vody jsou perfektní především pro pány, kteří preferují decentní vůně nebo hledají mírnou vůni pro denní nošení.

Nejnovější parfémy zahrnují poslední trendy a novinky na trhu. Chcete-li být aktuální, prohlédněte si, co právě teď frčí za vůni. V nabídce najdete nové voňavky pro ženy i pro muže spolu s dárkovými sadami.

Vybírejte parfémy podle složení a typu vůně

Parfémy podle složení a typu vůně máme přehledně seřazeny na jednom místě. Každá jednotlivá ingredience má svou typickou charakteristiku, která předurčuje, pro jakou příležitost je daný parfém vhodný. Milujete svěží, či květinově dřevité vůně? Podívejte se, pro jakou příležitost se dané tóny hodí.

Typ vůně Pro koho je určena Na jakou příležitost Charakteristika
Květinová Převážně pro ženy, mladší slečny Pro běžný den i do společnosti Typické je aroma růže, konvalinky, hyacintu, pomerančových květů, jasmínu
Jemně květinová Převážně pro ženy, mladší slečny Pro běžný den i na letní dny Velmi svěží, jemnější než květinová, svůdná
Ovocná Pro muže i ženy Pro běžný den i na letní dny Aroma broskve, ananasu, meruňky, černého rybízu, jablka
Citrusová Pro muže i ženy Pro běžný den i dny, kdy jste hodně aktivní Typické je lehce nahořklé, ale osvěžující aroma citrónu, pomeranče, limetky, bergamotu
Kořeněná Převážně pro muže Na běžný den i do společnosti Tóny skořice, koriandru, růžového pepře, kardamomu, jalovce
Orientální (arabská) Pro muže i ženy Na večer a zimní období Výraznější, kořeněná vůně, často v ní najdete aroma vanilky, ambry, pižma
Jemně orientální Pro muže i ženy Na večer a zimní období Jemnější než orientální, méně intenzivní, ale stále velice specifická
Květinově orientální Převážně pro ženy Do společnosti i na večer Snoubí intenzivní tóny orientu s jemnými květinovými tóny
Dřevitá Pro muže i ženy  Pro běžný den i na večer Tóny cedrového, santalového, růžového dřeva, pačuli
Vlhká dřevitá Pro muže i ženy Pro běžný den i na večer Dřevitý základ, květinové a ovocné tóny
Suchá dřevitá Pro muže i ženy Pro běžný den i na večer Dřevitý základ a kořeněné tóny
Dřevitá orientální Pro muže i ženy Pro běžný den i na večer Kombinuje prvky dřevitých a orientálních vůní
Aromatická Převážně pro muže Pro běžný den i na večer Vůně protkána dřevitými i citrusovými tóny
Vodní Pro muže i ženy Pro běžné i letní dny Svěží vůně ovoce, moře a vodních květů
Fougere Převážně pro muže Pro běžný den i do společnosti Tóny levandule, bergamotu, pačuli, kumarinu
Zelená Pro muže i ženy Pro běžný den Vůně citrusů, zeleného čaje, mechu, jasmínu

Luxusní nebo niche parfém? Originální vůně pro ty, kteří hledají výjimečnost

Luxusní či niche parfém představuje vrchol umění, jež nabízí originální vůně pro ty, kteří hledají něco opravdu výjimečného a chtějí se odlišit. Tyto voňavky jsou vytvářeny s důrazem na kvalitu a exkluzivitu, často používají vzácné nebo netradiční ingredience a jsou dostupné v omezeném množství. Jak luxusní, tak niche parfém poskytuje nezapomenutelné aromatické zážitky, ale také odraz osobnosti a stylu těch, kteří jej nosí.

Značkové a luxusní parfémy pro náročné

Luxusní parfémy jsou synonymem elegance, prestiže a nejvyšší kvality. Jsou vytvářeny předními značkami, které kladou důraz na tradiční umění výroby parfémů spojené s moderními trendy. Luxusní parfémy často používají vzácné a exkluzivní ingredience, což je činí nejen neobyčejně přitažlivými, ale také symbolizují status a sofistikovanost. Pro mnohé zákazníky představují tyto voňavky investici do osobního luxusu a jedinečnosti.

i

Elegance ve flakonu: značkové parfémy pro ženy i muže

Značkové parfémy představují vrchol odvětví. Vůně, vytvořené předními světovými designéry, jsou synonymem kvality, luxusu a elegance každým coulem. Investice do značkového parfému tak není jen volbou voňavky, ale i vyjádřením sebe sama a příslušnosti k vybranému životnímu stylu.

Jedinečné niche parfémy, které neobnosíte

Niche parfémy jsou známé svou originalitou a jedinečností, cílí na specifickou skupinu zákazníků, kteří vyhledávají neobvyklé a osobité vůně. Tyto voňavky se vymykají hlavním proudům a nabízejí alternativu k tradičním komerčním vůním, díky čemuž jsou vysoce ceněny znalci a milovníky parfémů. Vyráběny v menších množstvích a často ručně, niche parfémy zdůrazňují individualitu, kreativitu a uměleckou hodnotu tohoto řemesla.


Značkové parfémy Dior
Pánský značkový parfém

Značkové parfémy Tom Ford
Dámský niche parfém

Pořiďte si svůj nejoblíbenější parfém v akci. Voňavky ve výprodeji jsou jednou z možností, jak pořídit vaše vysněné parfémy levně. V případě, že z nabídky nevyberete, ale přesto chcete nakoupit výhodně, zvolte parfém v co největším balení. K dostání jsou i téměř půllitrové flakonky, které vám při správném skladování vydrží i několik let.

Dárkové sady parfémů – udělejte radost sobě nebo svým nejbližším

Dárkové sady parfémů představují ideální způsob, jak potěšit blízké nebo sebe sama. Darujte elegantní kombinaci oblíbených vůní spolu s doplňujícími produkty, jako jsou tělová mléka, sprchové gely nebo tělové spreje. Dárková sada parfémů nejen že poskytuje možnost vyzkoušet různé produkty ve stejné vůni, ale navíc je prezentována v atraktivním balení, což z ní činí perfektní dárek pro jakoukoliv příležitost.

i

I levné parfémy mohou udělat spoustu parády

Dalším skvělým způsobem, jak sehnat nejlepší levné parfémy, je řadit od nejlevnějšího a přečíst si zákaznické recenze. Kvalitní a příjemná vůně nemusí nutně znamenat vysokou cenu. Na trhu existuje řada dostupných parfémů, které nabízejí příjemné aroma za zlomek ceny těch luxusních, aniž by ustupovaly v trvalosti a intenzitě.

Objemné voňavky vám nemusí překážet – pořiďte si flakóny na parfém

Flakony na parfém jsou tady pro případ, že byste si chtěli vzít své oblíbené voňavky s sebou do kabelky či batohu. Díky malému plnitelnému rozprašovači můžete mít parfém kdekoliv u sebe, aniž by vám jakkoliv překážel při každodenních činnostech. Každý flakon je navržen tak, aby odrážel charakter a duši vůně, kterou obsahuje, a přitom dodával eleganci a sofistikovanost její prezentaci.

Stále váháte, která voňavka je ta pravá? Přečtěte si našeho průvodce, který vám podrobněji poradí, jak vybrat parfém.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
HUGO BOSS Boss Bottled EdT Skladem dle varianty
Toaletní voda - pro muže, dřevitá hlavní vůně, vedlejší vůně kořeněná, vonná složka bergamot, cedr, skořice a vanilka, německé výroby
-6 %
799,-
749,-

2.
DIOR Sauvage Parfum Skladem dle varianty
Parfém pánský, hlavní typ vůně: aromatická
2 499,-

3.
KARL LAGERFELD Women EdP Skladem dle varianty
Parfémovaná voda - pro ženy, květinová hlavní vůně, vedlejší vůně ovocná, vonná složka mošus (pižmo) a růže, německé výroby
389,-

Další nejprodávanější
3 343 položek
DIOR Sauvage Parfum 60 ml - Parfém Varianty
4,5 39×
DIOR Sauvage Parfum 60 ml
Parfém pánský, hlavní typ vůně: aromatická - 4 165 Kč/100 ml
2 499,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFC1680
4,9 13×
NAUTICA Nautica Voyage EdT 100 ml
Toaletní voda - pro muže, dřevitá hlavní vůně, vedlejší vůně vodní, americké výroby, objem 100 ml - 499 Kč/100 ml
499,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFA1264
4,8 460×
CALVIN KLEIN Euphoria EdP 100 ml
Parfémovaná voda - pro ženy, orientální hlavní vůně, americké výroby, objem 100 ml - 1 349 Kč/100 ml
1 349,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFA317
GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdT 100 ml - Toaletní voda Varianty
4,7 40×
GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdT 100 ml
Toaletní voda - pro ženy, květinová hlavní vůně, vedlejší vůně ovocná, vonná složka frézie a jasmín, italské výroby, objem 100 ml - 1 659 Kč/100 ml
Cenová bomba
1 659,- Ušetříte 231,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFA859
DKNY Be Delicious EdP 100 ml - Parfémovaná voda Varianty
4,8 384×
DKNY Be Delicious EdP 100 ml
Parfémovaná voda - pro ženy, květinová hlavní vůně, americké výroby, objem 100 ml - 1 269 Kč/100 ml
1 269,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFA563
PACO RABBANE 1 Million Parfum 200 ml - Parfém
Varianty
4,8 26×
PACO RABBANE 1 Million Parfum 200 ml
Parfém pánský, hlavní typ vůně: květinová - 1 394,50 Kč/100 ml
Zlevněno -15 %
2 789,- 3 289,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFC3036
4,2 65×
ANGRY BEARDS Urban Twofinger Parfume More 100 ml
Parfém pánský, hlavní typ vůně: orientální - 959 Kč/100 ml
959,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFC2927
4,8 328×
DOLCE & GABBANA Light Blue EdT 100 ml
Toaletní voda - pro ženy, citrusová hlavní vůně, italské výroby, objem 100 ml - 1 439 Kč/100 ml
Zlevněno -6 %
1 439,- 1 539,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFA606
DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP 100 ml - Parfémovaná voda Varianty
4,7 20×
DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP 100 ml
Parfémovaná voda - pro muže, dřevitá hlavní vůně, italské výroby, objem 100 ml - 1 649 Kč/100 ml
1 649,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFC2797
DIOR Sauvage Parfum - Parfém Varianty
4,5 39×
DIOR Sauvage Parfum
Parfém pánský, hlavní typ vůně: aromatická - 2 499 Kč/100 ml
od  2 499,-
Skladem dle varianty
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFC1781nad
5,0
DIOR Sauvage Elixir Parfum 60 ml
Parfém pánský, hlavní typ vůně: aromatická - 5 981,67 Kč/100 ml
Zlevněno -3 %
3 589,- 3 699,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFC3589
4,6 36×
CAROLINA HERRERA Good Girl EdP 50 ml
Parfémovaná voda - pro ženy, orientální hlavní vůně, americké výroby, objem 50 ml - 3 798 Kč/100 ml
1 899,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPPF754a
4,8 461×
VERSACE Bright Crystal EdT 90 ml
Toaletní voda - pro ženy, květinová hlavní vůně, vedlejší vůně ovocná, vonná složka magnólie a mošus (pižmo), italské výroby, objem 90 ml - 1 687,78 Kč/100 ml
Zlevněno -4 %
1 519,- 1 589,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFC401
4,8 175×
LANCÔME La Vie Est Belle EdP 75 ml
Parfémovaná voda - pro ženy, květinová hlavní vůně, vedlejší vůně ovocná, vonná složka jasmín, pomeranč, rybíz a vanilka, francouzské výroby, objem 75 ml - 2 798,67 Kč/100 ml
2 099,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFG912
MONTBLANC Legend Spirit EdT 100 ml - Toaletní voda Varianty
4,8 35×
MONTBLANC Legend Spirit EdT 100 ml
Toaletní voda - pro muže, dřevitá hlavní vůně, vedlejší vůně citrusová, francouzské výroby, objem 100 ml - 1 039 Kč/100 ml
1 039,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFC2489
4,8 134×
BVLGARI Aqva Pour Homme EdT 50 ml
Toaletní voda - pro muže, aromatická hlavní vůně, vonná složka pomeranč, italské výroby, objem 50 ml - 3 198 Kč/100 ml
Super cena
1 599,- Ušetříte 50,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFA167
SALVATORE FERRAGAMO Incanto Shine EdT 100 ml - Toaletní voda Varianty
4,8 130×
SALVATORE FERRAGAMO Incanto Shine EdT 100 ml
Toaletní voda - pro ženy, květinová hlavní vůně, vedlejší vůně ovocná, vonná složka bergamot, cedr a mošus (pižmo), francouzské výroby, objem 100 ml - 699 Kč/100 ml
699,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFC264
4,6 41×
ANGRY BEARDS Jack Saloon Parfume More 100 ml
Parfém pánský, hlavní typ vůně: orientální - 1 499 Kč/100 ml
1 499,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFC2926
4,8 460×
CALVIN KLEIN Euphoria EdP 160 ml
Parfémovaná voda - pro ženy, orientální hlavní vůně, vedlejší vůně dřevitá, vonná složka fialka a orchidej, anglické výroby, objem 160 ml - 961,88 Kč/100 ml
1 539,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFC1670
4,7 853×
GUESS Seductive EdT 75 ml
Toaletní voda - pro ženy, květinová hlavní vůně, vedlejší vůně ovocná, vonná složka bergamot, jasmín, kadidlo, pomeranč, rybíz a vanilka, americké výroby, objem 75 ml - 612 Kč/100 ml
459,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFG619
CHLOÉ Chloé EdP 50 ml - Parfémovaná voda Varianty
4,9 343×
CHLOÉ Chloé EdP 50 ml
Parfémovaná voda - pro ženy, květinová hlavní vůně, vedlejší vůně orientální, vonná složka cedr, mošus (pižmo) a růže, francouzské výroby, objem 50 ml - 3 258 Kč/100 ml
1 629,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFC669
4,8 743×
HUGO BOSS Boss Bottled EdT 100 ml
Toaletní voda - pro muže, dřevitá hlavní vůně, vedlejší vůně kořeněná, vonná složka bergamot, cedr, skořice a vanilka, německé výroby, objem 100 ml - 1 329 Kč/100 ml
Zlevněno -7 %
1 329,- 1 429,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFB195
DAVID BECKHAM Intimately Beckham EdT 75 ml - Toaletní voda Varianty
4,6 292×
DAVID BECKHAM Intimately Beckham EdT 75 ml
Toaletní voda - pro muže, květinová hlavní vůně, vedlejší vůně dřevitá, vonná složka bergamot, fialka a vanilka, anglické výroby, objem 75 ml - 398,67 Kč/100 ml
299,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFA487
DIOR Sauvage EdP 100 ml - Parfémovaná voda
Varianty
4,8 76×
DIOR Sauvage EdP 100 ml
Parfémovaná voda - pro muže, aromatická hlavní vůně, vonná složka bergamot, levandule, pepř a vanilka, francouzské výroby, objem 100 ml - 3 149 Kč/100 ml
Zlevněno -6 %
3 149,- 3 349,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KPFC1022

Parfémy a vůně

Jaký dárek k Valentýnu vybrat přítelkyni? Valentýn, svátek zamilovaných, bývá pro pány výzvou, a proto si nejeden muž láme hlavu nad tím, čím svoji milovanou obdarovat. Pro mnohé je to heroický výkon a již měsíce dopředu pátrají nad tím, jaký dárek k Valentýnu bude ten pravý. Přitom jsou ta nejjednodušší řešení...
Toaletní voda pro muže HUGO BOSS Boss No. 6 Bottled je určena pro současné moderní muže, kteří rádi podtrhnou svoji osobitost zajímavou vůní.  Jak na nás tato luxusní pánská vůně zapůsobila a jak se k ní vyjádřili samotní muži?
Toaletní voda Giorgio Armani Acqua di Gio je určena ženám, které mají rády svěží květinové vůně, přírodu a sluncem zalitou přímořskou atmosféru. Zajímalo mne, jakému typu žen sedne nejlépe a zda se tato vůně inspirovaná letní dovolenou hodí také do každodenního...
Vyzkoušeli jsme pro vás: parfémovaná voda Calvin Klein Euphoria Parfémová voda Calvin Klein Euphoria se řadí mezi exkluzivní vůně, které oslavují ženskost, smyslnost a eleganci. Očekávám těžší parfém, který je vhodný pro speciální večerní příležitosti a který ze mě udělá královnu každého večírku. Bude to skutečně tak? 
Parfémovaná voda Lancôme La Vie Est Belle je luxusní dámská vůně, jejíž ambasadorkou se stala slavná herečka Julia Roberts. Právě ona mě inspirovala k otestování tohoto parfému, od kterého jsem očekávala jedinečný provoněný zážitek. Zda se mé očekávání potvrdilo,...
Parfém je jedním z nepostradatelných doplňků ženy. Podtrhuje její charisma a dodává jí na kráse. Proto jsem hledala takovou vůni, která by se hodila jak do práce, tak i na společenské akce. Zaujaly mě parfémované vody od Dermacol. Dají se mezi sebou kombinovat, a...
Více článků Všechny články

Parfémy a vůně

Objevte svět podmanivých vůní a parfémů, které z vás udělají neodolatelnou ženu či muže. Vyberte si parfém pro každodenní nošení nebo vůni pro zvláštní příležitosti. Zde najdete pánské parfémy, dámské parfémy i unisex parfémy, které nejsou striktně vymezené vůči žádnému z pohlaví. Parfémy prestižních značek zahrnují parfémy Calvin Klein, parfémy Versace, Guess parfémy, parfémy Hugo Boss, DKNY, Gucci, Dolce & Gabana a mnoho dalších. Prodej parfémů online vám umožňuje jejich nákup z pohodlí domova. Pořiďte si některou z mnoha dárkových sad parfémů a obdarujte své blízké jedinečnou vůní!

Parfémy pro ženy

Parfémy pro ženy jsou stejně jedinečné jako nositelky, pro které jsou určeny. Dívka na prahu dospělosti, elegantní dáma nebo kosmopolitní žena. Každá z nich je jiná a její osobnosti dá naplno vyniknout rozdílný typ vůně. Pro mladší dívky se hodí svěží, citrusové nebo květinové kolínské a toaletní vody. Eleganci a šarm zralé ženy podtrhnou parfémované vody a parfémy.

Parfémy pro muže

Používání parfému je v dnešní době pro muže samozřejmostí. Parfém dovede zvýraznit jedinečnost osobnosti muže a doplnit příležitost, pro kterou je určen. Proto do zaměstnání a na běžné nošení sáhněte po kvalitní lehčí, jiskřivé vůni, díky které na své okolí zapůsobíte svým sebevědomím a rozhodností. Na večer můžete zvolit těžší typy parfémů pro muže. Jejich omamné vůně podpoří tajemnou a smyslnou atmosféru noci a dodají svému nositeli na sebevědomí a osobitosti. Zároveň platí, že i levné parfémy mohou ve finále vonět lépe, než parfémy světových značek.

Parfémy testery

Parfémy levně! – Parfémové testery se hojně používají v parfumériích, kde slouží zákazníkům pro vyzkoušení vůně. Hodí se však i pro osobní potřebu. Od klasického parfému se liší svým balením, krabička buď chybí úplně, nebo bývá dodávána bez potisku. Některé lahvičky testerů nemají uzávěr rozprašovače. Tomu je také uzpůsobena cena, která může být až o 75 % nižší. Složení testeru a parfému v klasickém provedení se nijak neliší a vůně je identická. Za cenu levného parfému tak můžete mít kvalitní parfém od věhlasné značky.

Oblíbené parfémy – Hugo Boss, Giorgio Armani, Chanel

Parfémy Hugo Boss jsou známé svým elegantním designem a vytříbenými vůněmi určenými pro nezávislé jedince, kteří se nebojí vystoupit z řady. Hugo Boss podtrhne originalitu, smyslnost a jedinečnost svého nositele.

Giorgio Armani vstoupil do světa vůní se svým prvním parfémem v roce 1982. Od té doby má na svém kontě nespočet jedinečných toaletních vod a parfémů, jejichž šarm a jiskrnost jsou stejně podmaňující jako slunné italské podnebí odkud Giorgio Armani pochází.

Chanel je proslavený svými parfémy, které evokují eleganci, vkus pro módu a hravý městský styl. Značka rozpoutala revoluci na poli vůní svým nadčasovým parfémem Chanel No.5, který i po téměř 100 letech od svého uvedení na trh patří mezi celosvětově nejprodávanější vůně.

Jaký druh parfému je pro vás vhodný?

Nejslabší vůní na trhu je kolínská, hodí se pro horké dny. O něco více vonných látek obsahuje toaletní voda, která je vhodná pro běžné nošení. Parfémovaná voda je ideální na zvláštní příležitosti, na večer či v zimním období, kdy vůně lépe vynikne. A nejsilnější vůní a podílem s nejvíce vonnou parfémovou kompozicí se vyznačuje parfém. Parfém si vezměte v zimním období nebo na speciální příležitosti. 

Nezaměnitelné vůně pro váš jedinečný styl

Zde naleznete levné parfémy předních světových značek i ty nejlepší parfémy výjimečných vůní. Vůně parfémů si vybírejte dle příležitosti, pro kterou je voňavka určena, a dle své intuice. Platí, že levné parfémy neznamenají nutně nižší kvalitu. Parfémy užívejte na dobře prokrvených místech, tedy za ušima, na krku, zápěstí či mezi prsy. Objevte orientální vůně s těžší a smyslnou kompozicí nebo třeba cypřišové parfémy, které vám dodají eleganci. Jako parfémy pro obě pohlaví, tedy unisex parfémy, jsou vhodné citrusové vůně s citrusovými složkami, jako jsou pomeranč, citron nebo třeba limetka. Slaďte parfém s vaším stylem a dejte vyniknout vaší osobnosti.

Tipy pro výběr parfémů

  • Ideální způsob, jak vyzkoušet vůni parfému, je aplikovat ho přímo na kůži a počkat alespoň 20 sekund, než se vůně rozvine
  • Nejlepší doba pro výběr vůně je ráno, kdy náš čich ještě není unaven
  • Stejný parfém může mít u různých lidí odlišnou vůni. Ta závisí na vlastnostech pokožky, která je u každého specifická
  • V létě je vhodné používat spíše lehčí sladké a ovocné vůně. Naopak v zimě, kdy jsme zahaleni do několika vrstev oblečení, lépe vynikne výraznější kořeněná vůně, například s nádechem orientu

Nakupujte parfémy světoznámých značek levněji. Sledujte slevové akce na levné parfémy nebo vyzkoušejte parfémové testery, díky kterým můžete levně zakoupit originální značkové vůně.

Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné parfémy a vůně Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší parfémy a vůně Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší parfémy a vůně Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v parfémy a vůně recenze
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací