Saitek AVIATOR Xbox 360

Zobrazit katalog
Saitek AVIATOR Xbox 360
4,5 2 hodnocení
Joystick pro Xbox
Kód:  MH734x Prod. číslo:  PS41x Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Saitek AVIATOR Xbox 360 Prodej skončil

Saitek AVIATOR Xbox 360

Žhavá novinka na poli joysticků od špičkové firmy Saitek. AVIATOR je, jak název napovídá, určen k ovládání leteckých simulátorových her. Lze od něj očekávat vše co je třeba k perfektním leteckým zážitkům. Je designován ve vojenském stylu, obsahuje spoušť s extrémně krátkou odezvou, 8-směrný kloboučkový přepínač a odpalovač raket s bezpečnostním krytem. Samozřejmostí je blokace dvou motorů do jednoho, pro případ pilotování jednomotorového letadla.

Hlavní vlastnosti:
Spoušť rychlé střílení
Spoušť raket
8-směrný kloboučkový přepínač
4 páčky na základně joysticku (dvoupolohové což znamená 8 funkcí)
Funkce otáčení 3D twist pro přesné řízení
Pružinový mechanismus
Nastavitelný pro leváky i praváky
3-polohový volič herních režimů
Škrtící klapka
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.



Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Saitek AVIATOR Xbox 360. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Saitek AVIATOR Xbox 360. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Saitek AVIATOR Xbox 360. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Saitek AVIATOR Xbox 360.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací